ah şu basenler :(

18 cm incelme çok iyi ya Tebrikler :)

Canim benim de bi sorum olcak baktim yazdiklarina cok net seyler söylemissin yarindan basliycam buna, ama bisey söyliycem kalca ve basen demissin de ben kalcam nerdeyse hic yok ondan rahatsizim ama basenlerim gitsin istiyorum squat yapicam o da bacak kalinlastiriyomus ne önerirsin?

Ayni dert bendede var malesef üst beden ince göğüs-göbek ama basenler üstten 10-15 cm geniş hiç beğenmiyorum bende basen eritme hareketleri yapıyorum aklıma geldikçe...

yavaş yavaş arttırarak yaparsan inceltir kalınlaştırmaz...mesela ilk gün 5 erden 20 tane 2.gün 7 şerden derken sayıları setleri arttırırsan kalınlaşmaz.kalçaları dikleştiriyoo o yüzden inceltio dedim topluyo yani daha dikk toplu gösterio

squat mi artirarak yaparsam kalinlastirmaz anlamadim canim?
bi de seninki mi topluyo inceltmiyo :/
anlamadim cidden...

Düzenli pilates yaparsan basenlerin belin falan incelir,çok hoş görünürsün .
Bende incelmek istiyorum yiter artık

Merhabalar, 86 basen nasil kalin durabiliyor ya merak ettim? Tum mankenlerin olculeri 86-90 araliginda, 34 bedene filan karsilik gelen bir olcu bu.:) bu aralar bu konulari anlamaya calisiyorum da yanlisim varsa duzeltin lutfen ideali kac ki bunun?:)

Merhabalar, 86 basen nasil kalin durabiliyor ya merak ettim? Tum mankenlerin olculeri 86-90 araliginda, 34 bedene filan karsilik gelen bir olcu bu.:) bu aralar bu konulari anlamaya calisiyorum da yanlisim varsa duzeltin lutfen ideali kac ki bunun?:)
Bedenim 34 ama bel ve üst beden ince olup basenler büyük olunca armut gibi bir görüntü oluyor ve kalın gösteriyor.

Erkekler genellikle geniş baseni beğeniyorlar. Öyle olmasa Kim Kardashian bu kadar meşhur olmazdı sanırım.

hareketleri var onları arttirarak git 30 dan başla arttir televizyon izlerken birde ip atlamak zayiflatiyormus haftada 3 cm incelenler olmuş ben ona basliycam ip atlamayamiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…