Ah şu cadı kaynanam

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
Kızlar nedir biz gelinlerin çektiği artık tahammülüm.kalmadı gördünüz kaynanaaaaaa

Bi ben miyim gına geldi artık o kadar da kıskanç ki

Biraz daha detaylı anlatirmisiniz konu Sahibi ne yaptı Kaynaniz

Evim tertipli temiz her defasında bi yerde kusur bulmaya çalışır kendi kafasına göre eşyaların yerini değiştirir çok rahatsız oluyorum

Dün sabah bütün evimin işlerini yapmıştım evim pırıl pırıltılı öğleden sonra geldi fakat hep bi kusur arar yapacak iş bulamayınca ayakkabılarını düzeltti kendi kafasına göre eşyalarının yerini değltryr

Bi sen değilsin kardeeşşş bana da gına geldi valla .
Ben bozuğum hafiften konuşuyorum ama evlerine gitmiyorum son bi iki aydır doğru düzgün ,kayınbaba gelmiş kaynana kızımın resmine bakıp ağlıyormuş e vicdansız çok özlediysen çık gel araba ile beş dakka töbe töbeee eşimde gidek mi diyo ben gitmem dedim. Bu olay geçen pazar olmuştu hala gitmedim ama eşim kızımı da aldı ve gitti ben yalnız evdeyim

Yapma de muhtemelen yaparken bisey demiosun kafasina göre takilio onun degistirdigini sen geri degistir

Bebeğim çok zayıf sürekli kendi kızının erkek çocuğuyla kıyaslıyor görümceler aynı zamanda doğum yapmamış ay bebek ne kadar zayıf ahmet çok tombul bi biberon süt bitiriyor senin kız büyümedi

Konunu tekrardan düzenle en başta açtığınız yerden böyle bölük bölük yazmayın herkes ilk yazdiginizi okur
Daha iyi anlaşılır

Bu kadarla kalıyorsa yaotıkları şükret bence... Beterin beteri var

Koskoca kadın ne diyim ya öyle görgüsüz ki Her şeye karışır biz kredi çekip ev almıştık borcumu var alışverişine karışır bi şey alma ayakkabı çok kıyafeti çok ben öyle israf yapan biri de değl Of bıktım

buraya gelip bize dert yanacağına, kaynanana her lafından sonra laf sok. bir daha konuşmaz. sende kurtulursun.

Görümceler On yıllık evli ben iki yıllık sürekli beni her konuda kızıyla kıyaslar be yapsam alsam hep onu över yanımda

buraya gelip bize dert yanacağına, kaynanana her lafından sonra laf sok. bir daha konuşmaz. sende kurtulursun.
Evet ama anlamamazlıktan geliyor geçen bakkal alışverişi yapmştm bu da ne hep boş para harcıyosun dedi manyak mı ne ya kendi bi pazara gider Bi anda 200 TL harcar

Evlenirken eşya alışverişine onu götürmedik içinde ukte kaldı her defasında dolaylı yoldan eşyalarının güzel olmadığını ima eder o gelseydi en güzelini almış peh

Kızlar bi akıl verin haddini nasıl bildireyim

Eşime söylerim bana annem dırdır onu takma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…