Ah şu cadı kaynanam

Kızlar ben ne yapayım görüşmesinde eşleriniz sorun çıkarmıyor mu

Arabayla On dakika

Eşim benden soğutma aile yüzünden

Eşinin ailesiyle görünmeyen var mı

Eskiden şu yazıyı görsem yok artık ya derdim de eski kaynanam yüzünden nişan atıldı ya her türlüsüne inanırım

Ya bu devirde şişman bebekle mi kiyaslıyorlar. Saglikli olsun, normal sinırlarda olsun yeter. Bebekken şişman olan buyüyünce de şişman olma ihtimali oluyor.

acaba benim kaynana nasıl olucak ya

boşver anacım, kaynana derdi bitmez...

Evim tertipli temiz her defasında bi yerde kusur bulmaya çalışır kendi kafasına göre eşyaların yerini değiştirir çok rahatsız oluyorum
haline şükret daha beterleri var inan

beraber yahut yakin mi oturuyorsunuz; bu duruma esinizin yaklasimi nasil? detayli bilgi verirseniz daha iyi anlar ve cikis yolu bulabiliriz belki.
Hayır evim ayrı huyu öyle eşim takma diyor

beraber yahut yakin mi oturuyorsunuz; bu duruma esinizin yaklasimi nasil? detayli bilgi verirseniz daha iyi anlar ve cikis yolu bulabiliriz belki.
Çok rahatsız oluyorum ne yapabilirim eşimi kırmadan

Görüşmek istemiyorum artık doldum

Eşinin ailesiyle görünmeyen var mı

ben başka şehirde yaşıyorum iş sebebiyle geçen haftalarda eşimin yakını vefat ettiği için onlara gittik (kv bile demek istemiyorum) mevlüt günü normalde açığım başımı kapadım, 1 buçuk senelik evliyim, mutfağa çay almaya gittiğimde bi akrabasıyla dedikodumu yapıyodu ocağa döndüm eşarpla tanımadı öyle dalmışlar kadın buna belki torunun olur dedi o da AMAN AMAN YOK BEEE! NE OLUR NE OLMAZ dedi!! bende hışımla dönünce sustu kaldı

kadın ayrılmamız için gün sayıyo resmen içime oturdu görüşmek istemiyorum bu saatten sonra zaten bu şehre geldiğimden beri telefonla görüşmüyodum (6 aydır) bundan sonra ne yaparım bilmiyorum ama o lafı canımı öyle yaktı kiii rabbim bana en kısa zamanda bir çocuk nasip eder inşallah o da torun torun diye inlesin göstermicem zorunda kalmadıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…