İğrenç!Benimki kadar karışan olacağını sanmıyorum kadın nasıl korunacağımızı da karışmıştı. Doktorun odasına girip konuşmuştu
Kızlar nedir biz gelinlerin çektiği artık tahammülüm.kalmadı gördünüz kaynanaaaaaa
Her şeyime karışıyor evime düzenine bebeğimesikinti nedir, acarsaniz biz de paylasabiliriz belki.
Ya bu devirde şişman bebekle mi kiyaslıyorlar. Saglikli olsun, normal sinırlarda olsun yeter. Bebekken şişman olan buyüyünce de şişman olma ihtimali oluyor.Bebeğim çok zayıf sürekli kendi kızının erkek çocuğuyla kıyaslıyor görümceler aynı zamanda doğum yapmamış ay bebek ne kadar zayıf ahmet çok tombul bi biberon süt bitiriyor senin kız büyümedi
Her şeyime karışıyor evime düzenine bebeğime
haline şükret daha beterleri var inanEvim tertipli temiz her defasında bi yerde kusur bulmaya çalışır kendi kafasına göre eşyaların yerini değiştirir çok rahatsız oluyorum
Hayır evim ayrı huyu öyle eşim takma diyorberaber yahut yakin mi oturuyorsunuz; bu duruma esinizin yaklasimi nasil? detayli bilgi verirseniz daha iyi anlar ve cikis yolu bulabiliriz belki.
Çok boş konuşur kaynanaberaber yahut yakin mi oturuyorsunuz; bu duruma esinizin yaklasimi nasil? detayli bilgi verirseniz daha iyi anlar ve cikis yolu bulabiliriz belki.
Çok rahatsız oluyorum ne yapabilirim eşimi kırmadanberaber yahut yakin mi oturuyorsunuz; bu duruma esinizin yaklasimi nasil? detayli bilgi verirseniz daha iyi anlar ve cikis yolu bulabiliriz belki.
Eşinin ailesiyle görünmeyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?