Her şeyi eşine anlatma sen alt etmeye bak yoksa takar takar dusursun bir zaman sonra eşin de sıkılırEşime söylerim bana annem dırdır onu takma dedi
Bebeğim çok zayıf sürekli kendi kızının erkek çocuğuyla kıyaslıyor görümceler aynı zamanda doğum yapmamış ay bebek ne kadar zayıf ahmet çok tombul bi biberon süt bitiriyor senin kız büyümedi
Hala öğreneceğim vana bi akıl verin hep altta kalıyorumZamanla takmamayi, görmezden gelmeyi, gerektiği yerde ağzının payını vermeyi ogreneceksin..
Şimdi zor gelir sana zaman zaman zaman..
Kaç yılda öğreneceğimZamanla takmamayi, görmezden gelmeyi, gerektiği yerde ağzının payını vermeyi ogreneceksin..
Şimdi zor gelir sana zaman zaman zaman..
Kendi adıma ben dört senede öğrendim..Kaç yılda öğreneceğim
Yuh artıkk hadsiz şeyBenimki kadar karışan olacağını sanmıyorum kadın nasıl korunacağımızı da karışmıştı. Doktorun odasına girip konuşmuştu
Daha sayayım mı arkadasimYuh
Yuh artıkk hadsiz şey
Soğudum ondan artıkTatlı dille konuş kendisiyle
Benimki kadar karışan olacağını sanmıyorum kadın nasıl korunacağımızı da karışmıştı. Doktorun odasına girip konuşmuştu
Soğusan da konuş benceSoğudum ondan artık
Şaka mıBenimki kadar karışan olacağını sanmıyorum kadın nasıl korunacağımızı da karışmıştı. Doktorun odasına girip konuşmuştu
Kayınbabam görümceler iyi ama kayınvalide bi tuhaf sırf bu yüzden bi daha oraya gitmeyi düşünmüyorum acaba eşinin ailesiyle görünmeyen var mı bi akıl verinSoğusan da konuş bence
Benimki de bazen iki yeter der..ama ben öyle soyledigim için yine de sınır olurum..Daha sayayım mı arkadasim
Göstermez miyim eşime sürekli anlattım. O da sagolsun annem bize yardım etmeye çalışıyor dedi susturdu
Susup oturdum deme sakın. Tepki göstermedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?