Ah şu dilim!

Kıskanç biri değilim

Ki bahsettiğim kişinin ve olayın kıskançlıkla ilgisi yok

Patavatsizlik denen de birsey var ama
Genelde durustlukle karistirilir.

Aman iyi oldu ciktigim bosver.diyen birine ben de..aynen zaten isi bilmiyordun bosver.derim evt.
Ama karsimda isten ciktigi icin aglayan birine..zaten isi bilmiyordun.demek durustluk degil patavatsizliktir

Hic hoslanmam bu sekilde dobrayim/durustum seklinde nerde ne zaman ne konusacagini bilmeyen patavatsiz bosbogaz insanlardan

bakın hanımefendi içinde olan sizsiniz ok
tamam siz her şeyi biliyosunuz ok
ben de dıyorum kı su haklı cıkma tavrınızdan kurtulun bı an once. yanı bı ınsanı tesellı etmek cok mu zor? nıye bu insani duygularımızı kullanmak yerine hep ben haklıyım, ben dogruyum kısmında takılıyoruz. tamam arkadasınız torpille yerleşmiş istememişler ok sız de rahatlayın artık sız haklısınız ok.

Kıskanç biri değilim

Ki bahsettiğim kişinin ve olayın kıskançlıkla ilgisi yok
Kiskanc olmayabilirsiniz ama ben yine de iyi niyetli biri oldugunuzu dusunmiyorum.en azindan bu olayda.

Yani bu sozu iyi niyetle soylemissiniz bence.

Bence hosunuza gitmis isten cikartilmasi.ve agzinizdan bu sekilde kacirdiniz asil fikrinizi.

Zaten isi bilmiyordun ki.

Nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlayın kimse size birşey anlatamaz çünkü şartlanmışsınız

Bu senin düşüncelerin benim değil
Ben zaten bu konuda yeterince üzgünüm

Patavatsızlık ile dürüstlük çok ince bir çizgi evet haklısınız. Ama Türkiye’de torpille hak etmediği yerlere işe giren milyonlardan biri bu kız, bence iyi olmuş birisinin dostu bile olsa karşısında dik durması. Dost acı söyler ne de olsa

Ben nedense acımasız bulmadım bu olayı.
İşini layıkıyla yapmayan insanlar yüzünden bu işi gerçekten hak eden insanlar boş geziyor.
Belki patavatsızlık olabilir ama asla acımasızca değil beceremiyormuş işte

Doğru olmak bazen hiç iyi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…