Şuan mı ?Ben de o zaman size sunu yazayim su an cok iyi mevkide olan biri bir zamanlar cok alay edildigini cok zor gunler gecirdigini soylemisti.
Ayşenaz samimiyet konusunda bunca eleştiri almış olan birinideBence siz bu arkadasinizi hic sevmiyorsunuz. Sadece haksiz duruma dusmemek icin tekrar iletisime gecmek istiyorsunuz gibi geldi bana.
Torpille girmisti, isi beceremiyordu, zaten 3-5 arkadasi var, beni cevresinde istemezse istemesin zorla mi arkadas olacagiz, gibi cumleler kuruyorsunuz arkadasiniz hakkinda. Ben gercekten deger verdigim kimse icin bu cumleleri kuramam, dusunemem bile.
Uzuluyorum demeniz bana hic samimi gelmedi, kusura bakmayin.
+1000Mesleğe ilk başladığım yıl eşimle sevgiliydik. Esasında benim çömezliğimden kaynaklanan, iş arkadaşlarımla ve kurumla olan sıkıntılarımı ağlayarak anlatırdım ona. Dinlerdi, dinlerdi ve yine dinlerdi :) haftalarca sürdü bu durum. Teselli cümleleri kullanır, yer yer hak verirdi bana. Ancak şevkimi kıracak tek kelam etmezdi. Eşim o zaman bana "senin bir şey bildiğin yok millete bok atma" deseydi, kendimi geliştirmek için adım atamazdım. Çabalamazdım. O zamanlarda ihtiyacım olan şey motive edilmekti.
Ben sizi çok hatalı buldum. Haklı bile olsanız, kimse anasının karnından iş tecrübesi ile doğmuyor. Gerçek bir arkadaş olsaydınız, sadece teselli eder böylesine olumsuz bir yorumu en olmadık zamanda dile getirmezdiniz. Sadece "iş hayatı böyle maalesef. Sakın vazgeçme, kendini geliştir daha iyi bir işe sahip ol" deseniz, bu bile yeterdi.
Şuan mı ?
Şuan için yorumum heleki devlet dairesi ise çokta itibar etmeyin
Arkadaşıma gelince gerçekten yapamıyordu
Yapamıyordu deyince bunda teredüt yaşamayın
En düz şekiyle yazıyorum
Bakın olayın içinde olan benimHala kendinizi hakli goruyosunuz. Ben de diyorum ki bi insani torpille olsa bile 9 ay tutmazlar. Baktilar yapamiyo gonderirler. Siz hala yok oyle yok boyle diye elestiriyosunuz. Yok alay ediyolarmis bilmemne. Butun is yerlerinde bu davranislari yapiyolar zaten. Belli ki tazminattan yirtmak icin boyle bisey yapmislar. Hala isi beceremiyodu zaten kismindasiniz anlamadim ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?