Ah şu dilim!

Ben de o zaman size sunu yazayim su an cok iyi mevkide olan biri bir zamanlar cok alay edildigini cok zor gunler gecirdigini soylemisti.
Şuan mı ?
Şuan için yorumum heleki devlet dairesi ise çokta itibar etmeyin
Arkadaşıma gelince gerçekten yapamıyordu
Yapamıyordu deyince bunda teredüt yaşamayın
En düz şekiyle yazıyorum

Kimse çalıştığı kuruma işi bilerek girmiyor, insanlar zamanla tecrübe kazanıyor. İşten çıkarılan insana işi bilmiyordun demek biraz hakaretvari. Tamam gerçekten bilmeyebilir ama bu devirde hele ki paraya falan ihtiyacı varsa ve şimdi zor durumda kaldıysa bu psikolojideki insana yaptığınız çok ayıp. Sizinki destek olmak değil yani. Üstüne gitmeyin kızın daha fazla, daha sonra konuşursunuz ama lütfen özür dileyin yani doğru da olsa her doğru insanın yüzüne vurulmaz ki.

Bence siz bu arkadasinizi hic sevmiyorsunuz. Sadece haksiz duruma dusmemek icin tekrar iletisime gecmek istiyorsunuz gibi geldi bana.
Torpille girmisti, isi beceremiyordu, zaten 3-5 arkadasi var, beni cevresinde istemezse istemesin zorla mi arkadas olacagiz, gibi cumleler kuruyorsunuz arkadasiniz hakkinda. Ben gercekten deger verdigim kimse icin bu cumleleri kuramam, dusunemem bile.
Uzuluyorum demeniz bana hic samimi gelmedi, kusura bakmayin.

Ayşenaz samimiyet konusunda bunca eleştiri almış olan birinide yeri gelince savunmayıda bilmiş biriyim
Eğer yorumlarımı okuduysan
Olumlu olumsuz tüm yorumları beklerim saygı çerçevesinde bunuda anlamışsındır
Bu senin fikrin senin bunu düşünmen öyle olduğu anlamına gelmez

Cümlenizi "İşi bilmiyordun zaten , sen de kurtuldun o stresten." olarak algılayan bir tek ben mi varım? Ki evet , bilmediğin işi yapmaya çalışmak insanı zora sokar ve bu durumda işten çıkarıldığında aslında bi' nevi de kurtulmuş sayılır.

Mesajı yazmışsın , arama bence artık.Üzgünmüş zaten arkadaşın , üzüntüsünü sana yönlendirmiş gibi geldi bana.

şu an için üzerine gitmeyin en az birkaç ay geçsin o zaman ' nasılsın?' diye bir mesaj atarsınız.cevap da yazmazsa kendi bilir artık.Sıkmayın canınızı

+1000
Söz ola kese savaşı,
Söz ola kestire başı
Söz ola ağulu aşı,
Bal ile yağ ede bir söz...
Bunlar boşa söylenmedi,bir arkadaşım bana sorsa ters giden bir işim için,inşallah daha iyi olacak,ya da sıkıntısını paylaşsa,inşallah yoluna girecek,sen gayret ve dua et yeter ki derim.Kötü,düzelmedi,umudum da yok demem,kelimelerin gücüne,dua etkisi olduğuna son derece inanıyorum.

Cok ayip etmissiniz.
Arkadasinizin bagirmasi hakli degil ama anormal de gelmedi bana sizin dediginizden sonra. Zaten aglayan,uzulen birine sen zaten isi bilmiyodun demek nedir ya ?
Oyle olsa bile bunu bu sekilde ifade etmeniz cok kirici.
Iyi ki arkadasinizmis, arkadasiniz olmasa ne derdiniz , mazallah.

O seni dost bilmiş derdini paylaşmak istemiş sense büyük ihtimalle kıskandığın için oh iyi oldu zaten o işi torpille bulmuştu diye düşündüğün için ayağına gelen fırsatı değerlendirdin
Bunun açıklaması bu
Şimdi bana cırlama sakın
Sen o kızı gerçekten sevsen işini kaybeden arkadasına teselli verirdin canım
Benimde çevremde senin gibi tipler vardı sevgilimden ayrılırım ayy canım çok üzüldüm deyip bi karşımda göbek atmadıkları kalır
Hayat böyle işte maalesef

Ben olsam ben de kizardim
Ne demek ..isi bilmiyordun zaten?

Paravatsizligi aciksozlulukle karistirmissiniz.
Oyle bile olsa aglayan insana soylenir mi bu?

Demek ki ise ihtoyaci var ki bu kadar uzulup agladi.

Biraz zaman gecsin arayip ozur dile
Yanlis anladin falan de toparlamaya calis.

Biraz kiskanc misiniz?

her doğru her zaman her yerde söylenmez'in somut sonucu. haklı olabilrsiniz ama yeri mi acaba diye düşünseydiniz keşke.

Hala kendinizi hakli goruyosunuz. Ben de diyorum ki bi insani torpille olsa bile 9 ay tutmazlar. Baktilar yapamiyo gonderirler. Siz hala yok oyle yok boyle diye elestiriyosunuz. Yok alay ediyolarmis bilmemne. Butun is yerlerinde bu davranislari yapiyolar zaten. Belli ki tazminattan yirtmak icin boyle bisey yapmislar. Hala isi beceremiyodu zaten kismindasiniz anlamadim ki...

Son düzenleme:
Aslında ben sizin tarzınızda insanları çok severim . Kalbi beyni ağzı bir insan kolay bulunmaz. 3 adet dostum var aynı sizin gibi. Doğruyu söylemişsiniz , o da torpille oraya geldiğini o makamı haketmediğini gayet iyi biliyor. Ve birden siz zaten yapamıyordun iyi oldu hayırlısı deyince çıldırdı. İnsanları ne çıldırtır biliyormusunuz? Gerçekler .. ben ne yapardım ? Sizin yaptığınızı yapardım. Mesaj atardım o kadar. Lütfen karakterinizi bu doğru duruşunuzu dürüstlüğünüzü kimse için değiştirmeyin. Sizi hak eden insanlarla dostluk ve arkadaşlık kurun

Hatalı konuşmuşsun.Zaten üzgünken teselli edici konuşman gerekirdi.Böyle her doğru bildiğimizi çatır çatır insanların yüzüne söylesek kimseyle yüzyüze bakamayız ki.Sonrasında telafi yoluna gitmen iyi olmuş.Siniri geçince muhtemelen dönüş yapacaktır.Eğer bide eski arkadaşsanız kıyamaz.

Şuan mı ?
Şuan için yorumum heleki devlet dairesi ise çokta itibar etmeyin
Arkadaşıma gelince gerçekten yapamıyordu
Yapamıyordu deyince bunda teredüt yaşamayın
En düz şekiyle yazıyorum

Hayir ozelde calisan birisi ve aranan isim oldu.

Bazen aci sok yas anlarinda o kisinin sadece yaninda olmak gerekiyor hakli dahi olsaniz sonra soylemeniz daha iyi olurdu.

Ben sizi anladım , aslında şu söz özetliyor her doğru her yerde söylenmez.
Bence haklisiniz ama yanlış zamanda konuşmuşsunuz.

Bakın olayın içinde olan benim
Nasıl kaldığını neler yaşadığını bilen gene benim
Onunla yiyen içen birşeyler paylaşan benim
Onun ailesini duygularını zayıflıklarını bilen gene benim
Arkadaşımı bana savunmana gerek yok
Ve klavye başında bana öyle değil şöyledir diyorsun
Malum mu oluyor anlamadım
Kurum birilerinin aracılığıyla arkadaşımı işe aldı
İşe başladığında şöyle düşünün ipliği iğneye takamayan birinin terzi olması gibi birşeydi
Arada mutlaka kendini geliştirmiştir ama kurum il genelinde bir proje başlatınca bölümün başında da arkadaşım olunca
Kurum bunu yetersiz buldu istemedi
İşte birilerinin aracılıyla anca 9 ay tutunabildi
Yani şimdi ben size niye bunu anlatma gereği duydum onuda bilmiyorum işin doğrusu
Kendinize mal ettiğiniz duygu ve düşünceler üzerinden kesin yargılara varmayın tamam mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…