Ah şu dilim!

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Arkadaşım bu gece aradı ağlıyordu

Çalıştığı kurum onunla çalışmak istemediğini söylemiş

İşin erbabı bileni değildi zaten

İnsanların dalga konusu oluyordu

Bana ağlayınca sağlık olsun vardır bunda bir hayır

Bencede hayırlısı bu oldu

İşi bilmiyordun zaten bu yıpratıcı senin için dememle

Bağırmaya başladı ne demek bilmiyordum

Arada birsürü laf etti

Ve görüşmeyelim dedi

İsabet olur canım

Ama şimdi göğsüme bir öküz oturmuş vaziyette
Çok üzgünüm
Haksız olduğunu bilmeme rağmen genede üzgün hissediyorum
Arasam mı kızlar
Ararsam ne derim ;(

Ekleme yapma durumunda hissettim kendimi

Bu işi araya birilerini koyarak buldu

Bir defa kovulmanın eşiğinden döndü

Birçok kez mahcup olup alay konusu oldu

Akabinde arayıp ben çok emek verdim ama bu olmaz burada bırakmamalıyım iş arkadaşlarını suçlamaya başlayınca

Bence böylesi daha hayırlı işi bilmiyordun dedim

Ne diyeyim evet evet doğru mu deseydim

Ben bunu diyemem işte

Mesaj attım
Özür diledim
Niyetimin onu kurmak olmadığını
Onun o işte mutsuz olduğunu bildiğimi söyledim
Uygun bir zamanda dilerse konuşabileceğimizi dile getirdim

Gördü ama cevap vermedi daha

Güncel

Bugün oda mesaj gödermiş

Birdaha onu aramamamı

Onun için bittiğimi

Ve sevinmeme mi pazartesi işine devam edeceğini yazmış

Bende

Senin için ne iyiyse onu dilerim ama bundan böyle uzaktan

Bencede görüşmeyelim dedimde

Genede çok üzülüyorum işin böyle sonuçlanmasına

Son düzenleme:
:)) her doğru her yerde söylenmez demek bu oluyor demek.
Kadının canı sıkkın, he de geç. Zaten işten çıkarılmış, bir de kadının yeteneksizliğini yüzüne vurmak neden?
Biraz zamana bırakın. O da bağırmamalıydı. Soğuyunca konuşursunuz

Nasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz kız zaten işten atılmış hayırlısı uğurlusu deyip moral vereceğinize bir de zaten işi bilmiyordun deyip tepesine vurmuşsunuz. Eline de jilet tutuştursaydınız kesiverseydi bileklerini gözünüzün önünde. Çünkü arkadaş olmak bunu gerektirir değil mi

Eğer çalıştığı sektör daha önce deneyim ya da eğitim sahibi olduğu bir alan değilse bence doğru söylemişsiniz. Bunda da alınacak bir şey yok. İş hayatı pembe yalanlarla ya da tesellilerle yürümez. Bildigi bir sektöre odaklanması onun için daha iyi olur. Birkac gün sonra arayıp gönlünü alırsınız.

Sıcağı sıcağına bu yorum hiç olmamış. Daha sonra sakin kafayla düşüncenizi ifade ederdiniz. Burada diyeceginiz şey hayırlısı olsun demekti. Zaten ağlıyor morali bozuk. Bir de öyle demek sert kaçmış. Tabi onun da bağırmamasi gerekirdi. Birkaç gün sonra ararsınız. Yanlış cümle kurduğunuzu vs dersiniz.

Her doğru her yerde söylenmez kiz dertlesmek icin aramis sizde sanki iyi oldu der gibi konusmussunuz bence haksiz olan sizsiniz

İşi bilmiyordun, daha iyi olmuş demişsiniz... Tamam söyledikleriniz doğru da, doğruları duymak her zaman insanı mutlu etmez. Bu da öyle bir durum. Teselli etmemişsiniz, durum analizi yapmışsınız adeta. Hayırlısı buymuş kısmında bıraksaydınız teselli olabilirmiş, devamı zaten psikolojisi çökmüş bir insanı gömmek olmuş. Arayıp aramamak sizin bileceğiniz iş elbette, vicdanınız rahatsızsa arayın.

Uzulme cunku haklisin
İsi bilmedigini bildigine gore demek ki o lafi etme yakinligin var. Alinganlik etmis

Sizin işi bilmiyordun dediğinizi
arkadaşınız direk sen beceriksizsin, başarısız oldun işte. yerinde olmuş işten kovulman boşa üzülme diye algılamasına sebep oldunuz.
Destek olun.

Aramasan da duygularını anlatan bir msj atabilirsin bence. Seni teselli edeyim derken kırdım istemeden dersin. Bence şu anda böyle bir destek ona iyi gelecektir. Çünkü hem işsiz kalmak hem de istenmemek onun için zor olsa gerek.
O da sizden destek almak istemiş ama biraz aradığını bulamamış. Düzeltmek için birşey yapmazsan daha kötü hissedersin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…