- Konu Sahibi fatmaduygu
arkadaşlar benim çok aşırı düzeyde köpek,dişçi,iğne fobim var.öyle ki hayatımı yaşanmaz hale getiriyorlar. mesela sırf köpek çıkar diye dışarı çıkmaya korkuyorum.özellikle akşam hava kararınca ödüm kopuyor bu arada 30 yaşındayım ve bir de 3 yaşında çocuğum var ve oğlum da köpek hastası.yolda köpek görsek benim korkudan aklım çıkar o da seveceğim diye :) ama bu aralar en büyük derdim dişçi fobim. 20lik diş sorunum var. yarısı gömük durumda ve çürük. ağrısı anlatılmaz zaten çekim gerek ve hatta dikiş bile gerekebilir dedi doktor. geçen yaz bi diş çektirdim resmen yıktım ortalığı. ağlamaktan bağırmaktan elimde değil o an korkudan kontrolümü kaybediyorum
en son doktor bana bir daha bana gelme dedi.... ve adam haklıydı.... ben bu korkularımı nasıl yeneceğim. yıllardır var. daha önce psikiyatriye gittim ilaç ve tarapi gördüm ama sonuç alamadım. aranızda benim gibi çok büyük fobisi olan ve yenen var mı ? ya da en azından dişçi korkusu için önerisi olan ????????
bu arada adanada yaşıyorum dişçi konusunda önerebileceğiniz benim korkumu anlayabilecek hekim tavsiyesine de açığım....
arkadaşlar bu dişçi korkum kabusum oldu geçmesi için ne yaparım dua,terapi,ilaç ne olursa önerin lütfen :):18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bu arada adanada yaşıyorum dişçi konusunda önerebileceğiniz benim korkumu anlayabilecek hekim tavsiyesine de açığım....
arkadaşlar bu dişçi korkum kabusum oldu geçmesi için ne yaparım dua,terapi,ilaç ne olursa önerin lütfen :):18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: