6 yıldır ilgisiz sevgiiz ha düzeldi ha düzelecek konuş yalvar yakar yapma aşkım çocuğumuz var etme askım biraz ilgilen benimle soğutma beni kendinden diye yalvardım yok düzelmedi ben böyleyim diyen adam ben terkedince ayaklarımın altına paspas olmaktan bahsediyor bira zgerildim kusura bakmayın ne yazdığımıda bilemedimne yapayım ya bir umut görsem dönsem evime ama düzelmezsin sen
seni kaybetmemek için bir süre düzelir ama sonra yine aynı haline döner gibime geldi sanki sana karşı kötü huyu vs yoksa ya olduğu gibi kabul ediceksin veya yoluna bakıcaksın , ben olsam napardım dediğim gibi kötü bir alışkanlığı yoksa ve daha önce şans vermediysem bir şans daha verirdim en azından şimdilik gözü korkmuş durumda
6 yıldır ilgisiz sevgiiz ha düzeldi ha düzelecek konuş yalvar yakar yapma aşkım çocuğumuz var etme askım biraz ilgilen benimle soğutma beni kendinden diye yalvardım yok düzelmedi ben böyleyim diyen adam ben terkedince ayaklarımın altına paspas olmaktan bahsediyor bira zgerildim kusura bakmayın ne yazdığımıda bilemedimne yapayım ya bir umut görsem dönsem evime ama düzelmezsin sen
kaybettiklerini anladıkları an ayaklarının altına paspasta olurlar herşeyde olurlar fakat bu onların değişecegi anlamına gelmiyor..
Huylu huyundan vazgeçermi asla geçmez eşinizde asla düzelmez dönsenizde yine eski tas eski hamamdır..
Valla erkek aklı ve kadın aklı farklı oluyor..Bende 5. yılımdayım bir kızım var 15 aylık..Geçen yıl bu zamanlar çok büyük kavgamız oldu ve ondan öncesinde de hep ilgisizliğinden kabalığından şikayetçiydim...Büyük kavganın üstüne boşanma kararı aldım ben seni seviyorum çocuğumdan da senden de ayrılmak istemiyorum dedi..araya arkadaşları soktu gerekirse psikolojik tedavi görücem dedi evlilik danışmanına gittik...Ama nafile tam 1 yılın üstüne karşımda yine aynı adam pazar sabahı yine kavga ettik annemlerdeyim şimdi ve boşanmak istiyorum..Afedersiniz bi tarafları sıkışınca değişçem deyip umutlandırıyorlar ama yine koca bir sıfır oluyor...Çok sevdim ve seviyorum ama bana yaptıklarına beni değersiz görmesine artık katlanamıyorum...Dün aradı hiç birşey yokmuş gibi yine bende dedim boşanmak istiyorum istrsen anlaşmalı yapalım istemezsen ben dilekçe vericem...Adamın dediği sen nasıl istersen öyle olsun ve telefonu kapattı...Ben ona barışırken son şansın bundan sonra boşanıcam demeden gidip dilekçeyi vericem demiştim beni kale almadı herzamanki gibi...Şimdi kendi haline yansın..Yine duygu sömürülerine başlar...Hayırlısı ile bişeyler olsada o da rahatlasa ben de...
Valla erkek aklı ve kadın aklı farklı oluyor..Bende 5. yılımdayım bir kızım var 15 aylık..Geçen yıl bu zamanlar çok büyük kavgamız oldu ve ondan öncesinde de hep ilgisizliğinden kabalığından şikayetçiydim...Büyük kavganın üstüne boşanma kararı aldım ben seni seviyorum çocuğumdan da senden de ayrılmak istemiyorum dedi..araya arkadaşları soktu gerekirse psikolojik tedavi görücem dedi evlilik danışmanına gittik...Ama nafile tam 1 yılın üstüne karşımda yine aynı adam pazar sabahı yine kavga ettik annemlerdeyim şimdi ve boşanmak istiyorum..Afedersiniz bi tarafları sıkışınca değişçem deyip umutlandırıyorlar ama yine koca bir sıfır oluyor...Çok sevdim ve seviyorum ama bana yaptıklarına beni değersiz görmesine artık katlanamıyorum...Dün aradı hiç birşey yokmuş gibi yine bende dedim boşanmak istiyorum istrsen anlaşmalı yapalım istemezsen ben dilekçe vericem...Adamın dediği sen nasıl istersen öyle olsun ve telefonu kapattı...Ben ona barışırken son şansın bundan sonra boşanıcam demeden gidip dilekçeyi vericem demiştim beni kale almadı herzamanki gibi...Şimdi kendi haline yansın..Yine duygu sömürülerine başlar...Hayırlısı ile bişeyler olsada o da rahatlasa ben de...
Canım ya 6 yıl dile kolay hiç değişmedi kolay olmuyor kolay kurulmuyor ilgi yok sevgi yok ben yalvardım ona benimle ilgilen diye ağladım yok olmadı ben annemlere gelince kıymete biniyorum yeter artık psikolojım bozuldu seninki yıne 1 yıl içinde değişmiş bu 2 günde değişti
Canım seni çok ii anlıyorum..Biz 6 senelik birlikteliğin üstüne ailemin karşı çıkmasına rağmen çok sevdiğimiz için evlendik...Evlenir evlenmez bambaşka bir adam oldu çıktı başkaları ile sanal ortamda görüşmeler..yakaladım yeri geldi inkar etti yeri geldi bocaladım evliliğe alışamadım dedi.hadi dedim alışıcaz birbirimize...Bekar arkadaşları ile istediği herzaman görüşür gece yarısı eve gelir ..Ağlar ağlar otururum..Benden habersiz eve misafir davet eder ben çalışan bi insanım en son duyarım müsaitmiyim değilmiyim sormaz...Temizlik yaparım dert olur..Yemek yaparım özenip oturup doğru dürüst yemez..Ailevi sorunları hiç bitmez..Bana sormadan erkek kardeşini yanımıza alma kararı almış en son ben duydum 7 aylık hamileydim itiraz ettim kavgalar çıktı..Erkek kardeşi vefat etti psikolojisi bozuldu anlayışlı olmaya çalıştım 1 sene geçti hala düzelmedi..Salonda koltuk tepesinde uyur yatak odasının yolunu bilmez..Yüzlerce defa konuşmaya çalıştım ne anlatıcam sana deyip duruyor...Çocukla 2 dk yalnız başına ilgilenemez....Evden uzak kalsa merak edip aramadığı olur ben neden aramıyorsun dediğimde sen niye aramıyorsun der...Kendi kişisel gelişimi kendi zevkleri kendi arakadaş ortamları...İnsanların yanında bana lan lun gerizekalı diye hitap şekilleri...Artık dayanamıyorum ...Offf offf hiç birzaman biz olamadık onun gözünde...Çok dertliyim de hala neden son noktayı koyarken içim acıyor bilmiyorum..
mrb;
dün akşam ailesini toplayıp geldiler ve bana baskı uyguluyor babası döneceksin diye ve utanmadan benim haberim yok yaşananlardan diyorlar halbuki herşeyi biliyorlar ve olayı ailemin üstüne atıyorlar siz mi göndermiyosunuz diye annem tekrar dene deyince onuda kırdım Allahim ben mi hata yapıyorum çok soğudum gitsem aynı evi nasıl paylaşırım
Canım Allah yardımcın olsun sağlıklı bir şekilde düşün hiçbirimiz baba evine dönmek için evlenmedik ne hayallerimiz vardı ama yıkıldı...Bende diyorum katlansam nereye kadar bu kişilikte birisi ile geçinmek için ben kendi kişiliğimi tamamı ile değiştiricem..Ne işe yarayacak ilk kavgada yine yaptığım bütün fedakarlıkları çope atacak ne yaptınki diyecek..onun gözünde azıcık değerim olsaydı bu hale gelmezdik...Düşün arkadaşlarına karşı gayet neşeli konuşkan sevecen eve gelince odunun önde gideni...akşam eve gittim kıyafet almaya kendime bana pazartesi günü bir buket gül birde hediye almış not yazmış Ecrinimin annesi sevgililer günün kutlu olsun unuttum sanma param yoktu diye..Ben ayrılalım deyince bana verememiş notu buruşturup atmış çiçeğin üstünede bir kağıda pazar günü bekledim gelmedin dün de aradım ayrılalım dedin peki öyle olsun Allaha emanet olun diye özel eşyalarının bir kısmını toplayıp evi terketmiş...Yine bütün yükü üstüme bırakarak gitmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?