dile kolay 6 yıllık evlilik. kocanı çok iyi tanıyorsun arkadaşım. bu son msj ını okudumda nekadar saygısızlığa uğramışsın eşinin tarafından.
nekadar ağzı gevşek. hiç hoşlanmam bu durumdan. nasıl olsa beni affeder havasına bürünmüş. fakat bu duruma geleceğini hiç düşünememiş.
6 yıl bunu çeken sensin. geri baktığında hatırladığın iyi şeyler mi yoksa kötü anların mı ilk aklına geliyor??
sevmeyi bir kenara bırak. sen sevdiğin için kolay kolay saygısızlığın olmuyor. eşin senden sonra başka biriyle yapmak zor olacağını,
bekar mış gibi sürdürdüğü hayatını başka biriyle birleştirdiğinde, seninle olduğu kadar rahat olmayacağını billiyor.
şimdi ise, arkasını toplayan yok. hambalı yok. canı istediğ zaman, kes sesini yoksa kalkarsam parçalarım dedirten biri yok.
yani, bi kere bu sana sevgisini belki biraz bitirmiş olabilir, fakat kusura bakma ama SAYGISINIDA kaybetmiş.,
böyle insanla birlikte olmayı devam edersen, saygısızlık yapar, daha çok yıpranırsın. bu adama ben nasıl geri döndüm diye.
insanlar kolay kolay huyudan vaz geçemezler.
benimki söz verdi, neoldu her ufak birşeyde evi terk etmeler. artık alışkanlık haline geldi. bu yüzden senin eşinde de artık bu sözler alışkanlık haline geldi bu tavirları vs.
bence ümitlenme!!!