- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
burdada pek fark yok ..hava soğuk dışarı çıkasım gelmedi ... sevgilim şehir dışında ..tıkıldım eve oturuyorum ....kkda takılıyorum dertlere derman oluyorum bende .... yaptım çayımı valla keyfime diyecek yokkk
Nerede yasiyorsun? TR de hava güzel degilmis arkadasimdan ögrendigim kadariyla. Kis mevsimini hic sevmiyorum bende...
saat suan 3e geliyor ve hava karanlik:)
Ben samsundayim smd herkes disardadir kimi avmlerde kimi sahilde sinemada alisverisde... bense evdeyim. Hangi ulkede oldugunun bi onemi yok aslinda. Yaninda gezecek eglenebilcegin biri yoksa yalnizsindir...
Senin gibi Deutschland'liyim canimTürkiye'de soguk ama buradaki gibi de heryer kapali degil, alisveris'e fln cikabiliyor insan orada, bizim bura ölmüs resmen diyorum ya kus bile ucmuyor. En yakin cafe bile 10 km uzakta
Bende durmadan biseyler yiyip duruyorum sikintidanEve cips dayanmıyor.
Her pazar böyle geciyor, evde durdukca sıkılıyorum, sıkıldıkca yiyiyorum, yedikce sisiyorum, sistikce yerimden hic kalkamiyorum. Vallah sonumu hic iyi görmüyorum
pazar günlerini bende sevmiyorum
Almanyadayim bende
tam ölü oluyor sokaklar
bizde ya evde oluyoruz yada arkadaslarda
neresinde almanya nin :S belki yakinsin bana, ben Dortmund.
Stuttgart tarafi. 500 km var aramizda malesef
Stuttgart tarafi. 500 km var aramizda malesef
Stuttgartin neresi?
yakiniz sanirim :)
bana yakin bir yerde Oberhausen kapali bir avm var, hafta sonlari genel oraya gidiyorum.
ama yaz gelicek az varOndan sonra gez gezebildigin kadar ,biliyorsun buranin yazi cok az
ne yaparsak kar:)
ewet hamburg ta sikici sakin..
Ha yaz ha kis hic fark etmiyor burda. Yaz'dan hicbir sey anlamiyoruz vallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?