Ah şu pazar günleri :(

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
Disarisi buz resmen, kaymadan adim atamiyor insan. Annem'de öylece yatiyor, yürüyüsefln gidelim desem hayatta gitmez. Yorgunum der, canim istemiyor der. Hem okadar soguk ki insanin cikasi bile gelmiyor. Her yer kapali gidilecek hicbir yer yok. Nefret ediyorum pazar günlerinden, çooook sıkıcı.
Türkiye'de olmak var simdi, heryer civil civil insan dolu, bizim burdan kus bile ucmuyor pazar günleri
Icimi dökmek istedim sadece. Sizler pazar günlerinizi dinlenme haric nasil degerlendiriyorsunuz?

burdada pek fark yok ..hava soğuk dışarı çıkasım gelmedi ... sevgilim şehir dışında ..tıkıldım eve oturuyorum ....kkda takılıyorum dertlere derman oluyorum bende .... yaptım çayımı valla keyfime diyecek yokkk

Nerede yasiyorsun? TR de hava güzel degilmis arkadasimdan ögrendigim kadariyla. Kis mevsimini hic sevmiyorum bende...
saat suan 3e geliyor ve hava karanlik:)

Ben samsundayim smd herkes disardadir kimi avmlerde kimi sahilde sinemada alisverisde... bense evdeyim. Hangi ulkede oldugunun bi onemi yok aslinda. Yaninda gezecek eglenebilcegin biri yoksa yalnizsindir...

Bende durmadan biseyler yiyip duruyorum sikintidan Eve cips dayanmıyor.
Her pazar böyle geciyor, evde durdukca sıkılıyorum, sıkıldıkca yiyiyorum, yedikce sisiyorum, sistikce yerimden hic kalkamiyorum. Vallah sonumu hic iyi görmüyorum

pazar günlerini bende sevmiyorum
Almanyadayim bende
tam ölü oluyor sokaklar
bizde ya evde oluyoruz yada arkadaslarda

Nerede yasiyorsun? TR de hava güzel degilmis arkadasimdan ögrendigim kadariyla. Kis mevsimini hic sevmiyorum bende...
saat suan 3e geliyor ve hava karanlik:)

Senin gibi Deutschland'liyim canim Türkiye'de soguk ama buradaki gibi de heryer kapali degil, alisveris'e fln cikabiliyor insan orada, bizim bura ölmüs resmen diyorum ya kus bile ucmuyor. En yakin cafe bile 10 km uzakta

Ben samsundayim smd herkes disardadir kimi avmlerde kimi sahilde sinemada alisverisde... bense evdeyim. Hangi ulkede oldugunun bi onemi yok aslinda. Yaninda gezecek eglenebilcegin biri yoksa yalnizsindir...

Arkadas cok ama okadar soguk ki disariya cikip o buz gibi arabanin icine oturmaya totom yemiyo. AVM'ler acik olsa evde 1 dk durmazdim. Alisveris dedim mi ister -20 derece olsun yinede giderim

Senin gibi Deutschland'liyim canim Türkiye'de soguk ama buradaki gibi de heryer kapali degil, alisveris'e fln cikabiliyor insan orada, bizim bura ölmüs resmen diyorum ya kus bile ucmuyor. En yakin cafe bile 10 km uzakta

neresinde almanya nin :S belki yakinsin bana, ben Dortmund.

Son düzenleme:

bende diyete başladım bugün .. bakalım hayırlısı .. ama yinede çikolata attım ağzıma dayanamadım ..pis boğazım biraz ...

pazar günlerini bende sevmiyorum
Almanyadayim bende
tam ölü oluyor sokaklar
bizde ya evde oluyoruz yada arkadaslarda

Ben anneme bakiyorum, annem bana.
Belli ki o da fena sıkılmıs
Acaba annemi KK'yla tanıstırıp üye mi yapsam? Birlikte takiliriz, nasil olur?

bana yakin bir yerde Oberhausen kapali bir avm var, hafta sonlari genel oraya gidiyorum.
ama yaz gelicek az var
Ondan sonra gez gezebildigin kadar ,biliyorsun buranin yazi cok az
ne yaparsak kar:)

Ha yaz ha kis hic fark etmiyor burda. Yaz'dan hicbir sey anlamiyoruz vallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…