- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Kızlar alın elinize sıcacık nescafenizi
Girin battaniyenin altına
Açın bir film ohhh...
çocukluğumdan beri sevmediğim bigün oldu hep, pazar...
hala da sevmem, alışklıkmıdır ne? :44:
zaten havada kapalı,yağışlı,bunaltıcı..canımda sıkkık pooofffgeçsin bitsin biran önce bugün...
Elime ne geciyorsa yiyiyorum. Cips'den cikolataya, cikolatadan pilava, pilav'dan sonra artik ne bulursam
Kalktığımdan beri kulağımda kulaklık son ses müzik kucağımda bilgisayarım kk da orda burda dolaşıyorum arada annem bişeyler getiriyor elime tutuşturuyor zorla onları yemek zorunda kalıyorum:))
Kalktığımdan beri kulağımda kulaklık son ses müzik kucağımda bilgisayarım kk da orda burda dolaşıyorum arada annem bişeyler getiriyor elime tutuşturuyor zorla onları yemek zorunda kalıyorum:))
aaaah aaah bende öyle olaydım keşke... iyiydi...
değerini bil derim
Canım Türkiyede de havalar pek güzel değil. Ben İzmir'de yaşamama rağmen burası bile buzz ve diğer şehirler sırf kar. Ayrıca pazar günlerinden bende nefret ediyorum böyle içimde kötü bir his oluyo
Disarisi buz resmen, kaymadan adim atamiyor insan. Annem'de öylece yatiyor, yürüyüsefln gidelim desem hayatta gitmez. Yorgunum der, canim istemiyor der. Hem okadar soguk ki insanin cikasi bile gelmiyor. Her yer kapali gidilecek hicbir yer yok. Nefret ediyorum pazar günlerinden, çooook sıkıcı.
Türkiye'de olmak var simdi, heryer civil civil insan dolu, bizim burdan kus bile ucmuyor pazar günleri
Icimi dökmek istedim sadece. Sizler pazar günlerinizi dinlenme haric nasil degerlendiriyorsunuz?
Hem pazar, hem adet sancisi, hem kapkaranlik bir hava, hem delirmiscesine yagan kar, hem yalnizlik, hem burnumdaki annemin kokusu........( en zoru) .. Bizim burda gunduz bile isiklari aciyozAllahim bu nasil hayat... Bir turk filmi gelmis dediler dun gidek dedik sansima kaldirmislar hemen:/
Ben İstanbuldayım.Bugün yüzme clubune gidecektim..Yiğenlerim bendeydiş güzel bir haftasonu yaşadık evde çocuklarla ...Tam yüzmeye gidecektim ki annemin kar başladı demesiyle camlara uçuştuk..Dün geceden beri feci bir soğuk vardı zaten...Şuandada lapa lapa kar yağıyor..Bende yaktı mumlarımı ufak yiğenımle avril lavinge Madonna shakira ne varsa dinliyoruz..Benım keyfım de bu hafta böyle... :)):118::122:
Basin sagolsun canim nur icinde yatsin insallah, sana ve tpm ailene sabir versin
Net'ten izle diyecegim ama yalniz da film izlemenin hic keyifi olmuyor
Canım Türkiyede de havalar pek güzel değil. Ben İzmir'de yaşamama rağmen burası bile buzz ve diğer şehirler sırf kar. Ayrıca pazar günlerinden bende nefret ediyorum böyle içimde kötü bir his oluyo
Annem tr de yasiyor canim yaaaa sen neyaptin basimdan asagi sicak su doktuker sandim okurken yaaAllahim korusunnnnn....
avm'lerin açık olmaması kötü olmuş işte tr de avmler asıl pazar günleri tıklım tıklım
ben çok severim kış mevsimini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?