- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Ay kusura bakma gülüm yaaa birden okuyunca öyle zannettim cok cok cok özür dilerim
Rabbim annene uzun ömürler versin basindan eksik etmesin diyeyim bari. Kusuruma bakma bilincsiz yazdim. Ay cok kötü hissediyorum simdi kendimi, bi tuhaf oldum
nerden biliceksinki canim kotu hissetme kendini .. cok kotu oldum ama
avm'lerin açık olmaması kötü olmuş işte tr de avmler asıl pazar günleri tıklım tıklım
ben çok severim kış mevsimini
Kiyamam ben sanaIzin'e gidecekmisin bu sene?
buyuk ihtimal gidicem ... bi huyum var kendimi insanlara acindirmayi sevmedigimden hep guclu gorunuyorum etrafimda,, hani desemki yaww dayanamiom aileme gidicem 2 haftada olsa suan cikip giderim.. ama gel gorki su huyum... esim bitek biliyor icimi... sana diyecegim her ne kadar sikilsanda en azindan annen yanindaaa.. git op saril mincikla isir .. ben annemle hep oyleydik , koca boyumla kucagina otururdum yaa,
puf neysee ya..... artik burdaki hayatimi aktiv hale getirdim,sabrediyorum :)
canım bu sitede hiç kimse pazartesi günlerini benim kadar sevmiyor olamaz....
pazartesisevmediğim için pazarı da sevemiyorum çünkü benim pazartesisendromum pazardan başlıyor
Bugünü de geride bıraktık, ve ben koca bir gün boyunca HİÇBİR ŞEY yapmadım
Özelden yazayim diyecegim ama mesaj sayim dolmadi galiba :S Stuttgart'a 60 km uzagim, Tübingen'e yakin
Neden haftasonunu 5 ve haftaiçini 2 gün yapmadılar yaaaben cumartesi akşamından başlıyorum pazartesi için gerilmeye, pazar günü ise azabım korkunç oyutlara ulaşıyo
benim kadar tembel insan görmedim. bu tembellik tabi sosyal yaşantıma da yansıyo. pazar günlerim yatış günü istisnasız
Neden haftasonunu 5 ve haftaiçini 2 gün yapmadılar yaaa
Kim uydurdu bu günleri?
ok ben yazayim sana özelden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?