Ah şu pazar günleri :(

nerden biliceksinki canim kotu hissetme kendini .. cok kotu oldum ama

Kiyamam ben sana Izin'e gidecekmisin bu sene?

buyuk ihtimal gidicem ... bi huyum var kendimi insanlara acindirmayi sevmedigimden hep guclu gorunuyorum etrafimda,, hani desemki yaww dayanamiom aileme gidicem 2 haftada olsa suan cikip giderim.. ama gel gorki su huyum... esim bitek biliyor icimi ... sana diyecegim her ne kadar sikilsanda en azindan annen yanindaaa.. git op saril mincikla isir .. ben annemle hep oyleydik , koca boyumla kucagina otururdum yaa,
puf neysee ya..... artik burdaki hayatimi aktiv hale getirdim,sabrediyorum :)

Annem yanımda evet ama uyuyor şu an, yürüyüş de yalan olduuu
Uyansın da biraz takılıp sinir edeyim çok seviyom annemi kızdırmayı
Sen de tez zamanda kavuşursun anneciğine inşallah, ısırmaktan yanaklarını koparırsın artık

bende bugün tam dışarıya çıkcaktım, bı baktım kar başlamış...

İyıkı kardeşım bendeydı de ıdare ettık bugün, demın o da gıttı ben napıyım şımdı tek başına

Almanyanın havası ışte, pazar günlerı evde fılm ızlerım bol bol eğer çalışmıyorsam

bıde güzel kahvaltımı yaparım ooohh mıs gıbı

sonra akşama kadar sıgara kahve eşlığınde bol bol romantık fılmler

Bugünü de geride bıraktık, ve ben koca bir gün boyunca HİÇBİR ŞEY yapmadım

Aklıma twitter'de okuduğum bir cümle geldi :)
''Pazar günleri kahvaltısı öğlenden sonradır'' diye :)
Valla sıkıntıdan patlıyoruz, her ne kadar Türkiye'de de olsak burda da dışarı adım atılmıyor canım.
Bugün 12'yi geçiyordu kalktım.
Vesselam, pazarlar böyle. İdare etmeye bakalım kızlar :)

canım bu sitede hiç kimse pazartesi günlerini benim kadar sevmiyor olamaz....
pazartesisevmediğim için pazarı da sevemiyorum çünkü benim pazartesisendromum pazardan başlıyor

canım bu sitede hiç kimse pazartesi günlerini benim kadar sevmiyor olamaz....
pazartesisevmediğim için pazarı da sevemiyorum çünkü benim pazartesisendromum pazardan başlıyor

zaten kullandığın nick üstüne başkada bişey söylenmez heralde

ilk okuldan beri pazar günlerinden nefret ederim okul bitti iş yok hala sevmem ha tamam bana hergün aynı nasılsa evdeyim ama öyle değil işte pazar günlerinin ayrı bi boğuculuğu var.Bide ilk okuldayken pazar akşamları yıkanırdık temiz gidelim okula diye bütün hafta bidaha yıkanmıyodum galiba ne pismişim hehe yok temizdim küçük sokak kedileri gibi

ben cumartesi akşamından başlıyorum pazartesi için gerilmeye, pazar günü ise azabım korkunç boyutlara ulaşıyo

benim kadar tembel insan görmedim. bu tembellik tabi sosyal yaşantıma da yansıyo. pazar günlerim yatış günü istisnasız

Son düzenleme:
Offf kim sabah 6da işe gidecek yaaa
Üni başlasa da biran önce kurtulsam...işkence gibi ya sabah 5'te kalkmak

Neden haftasonunu 5 ve haftaiçini 2 gün yapmadılar yaaa
Kim uydurdu bu günleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…