Ah şu pazar günleri :(

canim stadt diyorsan tam orda oturuyorum hemde :) tam merkezdeyim :)
kac yasindasin ?

Ooo tabi merkezi geziyoruz vallah hiçbir dükkanı atlamadan sırayla geziyorum :)
23 yaşındayım. Sen evlisin ve çocuğun var galiba, ben okuldan fln tanışırız belki dedim

Ooo tabi merkezi geziyoruz vallah hiçbir dükkanı atlamadan sırayla geziyorum :)
23 yaşındayım. Sen evlisin ve çocuğun var galiba, ben okuldan fln tanışırız belki dedim

evet evliyim cocugum var 32 yasindayim
okuldan falan tanisamayiz cünkü ben evlendim geldim
3 sene gecti biraz :)
sende daha citirmissin :)

evet evliyim cocugum var 32 yasindayim
okuldan falan tanisamayiz cünkü ben evlendim geldim
3 sene gecti biraz :)
sende daha citirmissin :)

Anladım abla Ama ne güzel bana yakın birilerinin burda olduğunu bilmek. Hoşuma gitti birden ne bileyim benim çevremde ben hariç kimse bilmiyor KK'yı. Buralarda okadar yaygın değil diyordum, ki bende tesadüf eseri buraya düştüm, google'de bişeyler arıyordum, bi baktım Kadınlar Kulüb'ündeyim :)

Allahım sana ve ailene (özellikle bebişine) uzun ömürler versin abla. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşayın

Son düzenleme:

saol canim abla demene gerek yok zaten görsen abla demezsin neyse:)
tesekkür ederim Allah sanada mutlu mesut bir yuva ve uzun ömürler saglik nasip etsin :)

ben de hiçç sevmem pazarları, içime bir karamsarlık, kötü bir his verir hep. hele de evdeysem bu durum katlanır. küçük çaplı bunalımlar yaşatır bana pazar günleri. zaten oldum olası sevmedim küçükken öğrenciyken, ama şimdi de sevmiyorum yarın iş var diye değil ama ne biliyim farklı bir kasveti vardır pazarların. ama bu pazar mutluyum. çünkü sevgilimle açık havada gezdik biraz ama yağmura yakalandık, sıçan gibi olduk ikimizde. sonrada evimize koştuk ısınıp battaniye altında tv. akşamı ettik öyle. eve geldiğimde pazar olmasına rağmen bir mutluluk vardı üstümde. ama eğer pazarları yalnızsam,sevgilimle kavga etmişsek ve arkadaşlarımla da buluşmamışsam evdeysem akşama kadar uyurum bunalım takılırım normalde.

Bizi ısıtan bi sevgilimiz bile yok ulennn bu ne dingil hayat
Allah ağzınızın tadını bozmasın canım
Bende sanki aırtımda yük çekmiş gibi bi ağırlık var üzerimde

bugün burdada heryer kapaliydi herzamanki gibi ,almanyanin pazar günleri cekilmiyor

ALLAHtanki bugün temizligim vardi ondan zaman cabuk gecti

Offf gece 2de uyudum 5te kalktım işe gittim, şindi tekrar işe çağırdılar biri hastalanmış.
Nalet olsunnnn çok uykum varrr

ben ne yapaym ya? küçücük bi bebeğim var.Allahn hergünü evdeyim =((
2 aydır evi bekliyorum ( varsn senin konumunda olup can skntısı yaşıyor olmak olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…