- Konu Sahibi biryumakmutluluk
-
Temizlikten nefret ederim hic yapasım gelmez senelerdir yalnız yasadıgım icin yapmak zorundayım yaslarımız yakın sayılır:) tavsiyem islerini biriktirmemen cunku biriktirdikce gozunde buyur yapasın gelmez. 2 gunde bir evini supur mesela. 10 gunde bir de buyuk temizlik yaparsın. 2 gunde bir en azından supurdugun icin cok pislenmemis olur. Bulasık biriktirme, yemek yedin diyelim hop topla hemen diz bulasık makinesine. kıyafetlerini saga sola atma cıkardıktan sonra kirliye at ya da dolabına katlayıp koy. Gereksiz dagınıklık yapma. aklına geldikce tv izlerken vitrini dok hem tv izle hem toz al mesela. ama isleri biriktirme.
Temizlik biraz hızını almayla ilgili, ben de pek sevmem ama yapıyorum bi şekilde işte.
Tabii bol misafirli bir evin varsa uğraşması daha zor, benim çok misafirim olmadığından yapıyorum.
Mesela bulaşık yıkadım, hemen ocağı silerken cifimi sıkılıyorum bulaşık mak. buz dolabı, mutfak dolaplarının dışını da siliveriyorum.
Banyoya girmeden önce banyomun lavabosunu, küveti, klozeti temizliyorum.
Elime toz almak için bez aldım mı kapılarımı da siliyorum, böyle şeyleri büyük temizliğe saklamıyorum. Ki ben büyük temizlik yapmam, her zaman bi yerini temizliyorum.
Ama ciddi bir sorunum var, belki bana fikir veren olur. Evim 5. kat ve bende yükseklik korkusu var. Camları silemiyorum, şöyle uzun aparatlar varmış cam silmek için nedir? ne değildir? kullanan var mı acaba. İçerden siliyorum ama istediğim gibi olmuyor tabii. Sadece cam silen bi kadın da bulamadım.
Bi de camları ne ile siliyorsunuz? Valla cevap veren olursa sevaba girer
Camlari silerken amway loc kullanirsaniz durulama geregi bile kalmadan parlak ve lekesiz,olur.
Merhaba kizlar
Senelerdir takip ettiğim ama bir türlu uye olamadim simdi 21 yasinda evlenmis bir kadinim.
Sıkıntım ben temizlikten anlamıyorum ne yapmam gerek esim titiz hergün eğitimim var cuma pazar haric ve temizlik yapmaktan haz alamiyorum uykularim kaçıyor sürekli temizliği düşünüyrm bi başladığımda yorulup yarim birakiyorum napmaliyim bana akil verin lutfen
dışarda nefesalmadan çalışıyım
ama evde temizlik yapmak ölüm gibi
eşimde bende dağınık insanlar değiliz
evime asla kirli denilmez
bal dök yala da değil ama
hiç sevmesemde bişekilde yapıyorum
ama öyle büyük temizlikler
ne yapıma nede becerilerime uygun değil
ayda bir düzenli olarak kadın çağırıyorum
büyük temizliklerde
hafta sonları sil süpür
hafta içi iş çıkışı ancak
yemek ve etraf toparlamak kalıyor
zengin olsa ne yaparsın deseler
ilk hayalim
evime hergün gündelikçi alırdım
bunu kafanda büyütmemen lazım en baştaMerhaba kizlar
Senelerdir takip ettiğim ama bir türlu uye olamadim simdi 21 yasinda evlenmis bir kadinim.
Sıkıntım ben temizlikten anlamıyorum ne yapmam gerek esim titiz hergün eğitimim var cuma pazar haric ve temizlik yapmaktan haz alamiyorum uykularim kaçıyor sürekli temizliği düşünüyrm bi başladığımda yorulup yarim birakiyorum napmaliyim bana akil verin lutfen
Temizlik biraz hızını almayla ilgili, ben de pek sevmem ama yapıyorum bi şekilde işte.
Tabii bol misafirli bir evin varsa uğraşması daha zor, benim çok misafirim olmadığından yapıyorum.
Mesela bulaşık yıkadım, hemen ocağı silerken cifimi sıkılıyorum bulaşık mak. buz dolabı, mutfak dolaplarının dışını da siliveriyorum.
Elime toz almak için bez aldım mı kapılarımı da siliyorum, böyle şeyleri büyük temizliğe saklamıyorum. Ki ben büyük temizlik yapmam, her zaman bi yerini temizliyorum.
Ama ciddi bir sorunum var, belki bana fikir veren olur. Evim 5. kat ve bende yükseklik korkusu var. Camları silemiyorum, şöyle uzun aparatlar varmış cam silmek için nedir? ne değildir? kullanan var mı acaba. İçerden siliyorum ama istediğim gibi olmuyor tabii. Sadece cam silen bi kadın da bulamadım.
mesajını beğenmek istedim asya30 u yeter artık beğenme git başka mesajları da beğen diyor :) bende senin durumundayım yaw haftaiçi zaten çok yorgun oluyorum ancak yemek ve ortalığı toplama başka birşey yapamıyor insan ama yapana helal olsun diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?