- 29 Ocak 2013
- 6.066
- 578
- 198
- Konu Sahibi biryumakmutluluk
-
Calisinca haftada bir kadin gelir. Diger zamankar 2 3 gunde bir supurup toz alsan yeter.
Ama simdi niye bikiyosun ki. Mecidiyekoy dedin ya gulbag tarafi mi.. esim evlenmeden once orada yasiyordu. Cok kotuydu evler. Temizle temizle o ev hic temiz olmazdi nedense.. tum evler dipdibe tuhaf bi mahalleydi..
Cok esyan varsa ondan zor oluyordur temizlik belki. Siraya koy her seyi. Mesela ayda bir mutfak dolaplari. 3 ayda bir perdeler. Haftada 2 supurge ac toz al viledala. 15 gunde bir derin temizlik yap her seyi kaldir egilerek sil yerleri halilari soyle sabunlu suyla tozunu al. Halilari 6 ayda bir yikamaya ver falan filan.Her seyin gunu belli olsun. Camlari icten sil sadece bosver disini
Haha, canim bu camlari distan silmemek bak iyi bir öneri.
Biz 3. Katta oturuyoruz ben aptal gibi merdivene cikip korka korka siliyom halbuki canimdan kiymetlimi...
Off zaten benim derdimde ayrintilara coook takilmak.(
Buda coku zaman keyfini aliyor temizlik yapmanin
Ya birde biri bana el atsa- parkeler hergün neredeyse süpürmeme ragmen baya tozlaniyor
Niye??
Benim evimin dışı komple balkon. Küçük ince ama cam silmek için yeterli. O yüzden çok rahat oluyor. Öbür türlü olsa asla çıkmazdım. Bırakırı pis kalsın. Eve gelen kadını da çıkarmam ben cama. Çok korkarım. Boşveeer kapa perdeyi otur allah aşkına. Yaz başında yağmur yağmayacağına emin olunca bir kere sil gitsin.
Parkelerin koyu renk mi ya? Bir de evinçok tozlu bir yerde olabilir. Benim de çok tozlanıyor otoyola yakın evim. Ama açık renk parke gözükmüyor. Seramiklerdekiler gözüküyor benim de Uyuz oluyorum.
Benim işkencem ütü. Çok birikiyor. 10 günde 1 falan kadın alıyorum ütületiyorum her şeyimi. Her şeyi yıkarım. Elime aldığımı kirliye atarım. Sonra ütüsüyle baş edemiyorum :/ sevmiyorum da. Ailemle yaşarken sağolsunlar çok bıktırdılar beni. Evin tüm ütülerini ben yapıyordum.
Tren yollu hemen eve yakin,ama birde 3 hafta oldu bu eve tasinali,acaba düzen tam otursa gecermi diyorum,acik renk/bal köpügü
Evet bende aynen temiz camasir konusunda takintiliyim,bi kere iki yer bezini 15 dakikalik süreye attim ve azcik detarjanin ucunu kacirinca zavalli makina durmadi 15 dakikada,malum köpügü atayim derken :))
Ki sonra hala köpük kalmisti
Ayy ilk eve taşınınca bir süre toz oluyor öyle çok fazla. Sık sık silince kalmaz.. Tren yolunun da etkisi vardır tabi. Şöyle ortalıkta uçuşuyorlar ya daha dün süpürmüştüm lan ne ara geldiniz diyorum
Haha, canim bu camlari distan silmemek bak iyi bir öneri.
Biz 3. Katta oturuyoruz ben aptal gibi merdivene cikip korka korka siliyom halbuki canimdan kiymetlimi...
Off zaten benim derdimde ayrintilara coook takilmak.(
Buda coku zaman keyfini aliyor temizlik yapmanin
Ya birde biri bana el atsa- parkeler hergün neredeyse süpürmeme ragmen baya tozlaniyor
Niye??
arkadaşım benimde hergün süpürmeme rağmen evim toz ve kıl içinde olurdu, süpürgem bozuldu,su hazneli hepa filtreli bi süpürge aldım.eşşek ölüsü gibi ağır, uçak motoru gibi ses çıkartıyor ama inan etrafta hiç toz kalmadı.eski süpürgem dışarı veriyormuş meğerse tüm tozu! ben çok düzenli çok titizdim, küçük oğlum doğdu kalp ameliyatı oldu, ondan sonra saldım herşeyi.Allah can sağlığı versin eviniz düzenli olsun camları boş verin.
Eşiniz madem bu kadar titiz bir işin ucundan da o tutsun. Oturduğu yerden iş buyurmak kolay..
Calisinca haftada bir kadin gelir. Diger zamankar 2 3 gunde bir supurup toz alsan yeter.
Ama simdi niye bikiyosun ki. Mecidiyekoy dedin ya gulbag tarafi mi.. esim evlenmeden once orada yasiyordu. Cok kotuydu evler. Temizle temizle o ev hic temiz olmazdi nedense.. tum evler dipdibe tuhaf bi mahalleydi..
Cok esyan varsa ondan zor oluyordur temizlik belki. Siraya koy her seyi. Mesela ayda bir mutfak dolaplari. 3 ayda bir perdeler. Haftada 2 supurge ac toz al viledala. 15 gunde bir derin temizlik yap her seyi kaldir egilerek sil yerleri halilari soyle sabunlu suyla tozunu al. Halilari 6 ayda bir yikamaya ver falan filan.Her seyin gunu belli olsun. Camlari icten sil sadece bosver disini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?