ah şu temizlik :(

Aaa benim de astımım var dyson kullanıyorum. Bu makineler yokken ben asla ev süpürülürken evde bile oturamazdım. Şimdi kendim süpürüyorum hiç toz kalkmıyor. Ve öyle güzel topluyor ki tozları. Her seferinde haznesi çok dolmuş oluyor. Ama benimki su hazneli değil ve öyle yoğun ses çıkarmıyor. Seninki ne marka ne kadara aldın acaba daha mı iyi bir şey? İlgi alanım oldu bu makineler :)))

bende temizlikci dusundum ama esim sicak bakmadi cam surekli kirleniyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok esyam yok aslinda ama ivir zivirim cok

evet gulbag :thumbup: tanidigim en igren muhit ben eskiden anadolu yakasinda beylerbeyinde oturuyordum evim guzel ama isinamadim muhite evler desen ates pahasi

Muhit olarak da kötü olarak. Evin iyise çok düşünme dışarısını. Bizimkinin oturduğu evin her yanı küf rutubetti valla ondan temiz olmuyordu.

ben beya parke istiyorum zormu

evet ama ben useniyorm zten kisitli zaman diye vakit gciriyrm esimle annemle arkadslrmla

Günlere bölerek yapabilirsin canım. Bende çalışıyorum, akşamları 18:30 civarında eve geliyorum.Mutfakta dağınıklık varsa, bulaşık varsa toparlıyorum hemencecik, o arada yemek yapacaksam yemeği ocağa koyuyorum.Sonra sandalyelerin üzerinde bir şeyler kalmışsa kirli sepetine veya grdroba yerleştiriyorum.Hafta sonu süpürgeyi açarım, halıları kaldırırım.Koltukları 2 haftada bir çeker, altlarını süpürürüm.Halılarımı da süpürüp havalandırmak için çamaşır teline asarım (ince benim halılarım, apartmanda da halı silkelemek yasak).Sonra cam içlerinin tozunu alırım, mobilyaların tozunu alırım.En son da buharlı mopla yerleri siler, halılarımı yerleştiririm.Sonra mopun başlığını değiştirip halıların üzerinden geçerim.Toplasan 2 saatimi alıyor bütün bunlar, hiç durmadan ordan oraya geziyorum evin içinde.En sonda süpürgenin suyunu boşaltırım klozete, tuvaleti banyoyu bir parlatırım.En sonda ütülenmiş mis çarşaflarımı sererim, makinayı çalıştırırım çamaşırlarım yıkanır.Ütüyü de pazar günleri tv karşısında ya da cumartesi gecesi yatmadan yapıyorum.
sana tavsiyem, dağınıklığın önüne geç, evin derli toplu olsun.Sonra da hafta içi kirli tozlu gördüğün yerleri şöyle bir alıver.Tutup da bütün evi temizleme hafta içi.Önce dağınıklığı toplarsın,sonra da gözüne kirli görünen yerleri siler süpürürsün.Gün gün yap mesela, bir gün yatak odası, dğer gün salon.Süpürmeye de üşeniyorsan eğer, bir tane mop edin, normal mop.halıları silkeler, açık yerlerin tozunu da onunla toplarsın.Oldu bitti

cok esyam yok aslinda ama ivir zivirim cok

Zaten sorun o maalesef, bizimde ıvır zıvır çoktur. Nereye neyi koysak diye şaşırıyoruz.
Onu çek bunu koy tozunu al, süpür sil derken saatler geçiyor ve tükenmiş oluyoruz. Bir de evin büyüklüğü önemli, ev küçük olup eşyalar fazla olunca insan rahat temizlikte yapamıyor zaten..

dyson daha iyi benimkinden,arçelik aldım 400tl ye, ama memnunum.su hazneli olmasının her seferinde o parçaları yıkaması gibi dezavantajı var, toplanan pislikleri çöpe dökerken tozlar etrafa saçılmasın diye sulu aldım, eskiden titizdimde:) annem doğuma yardıma geldiğinde her ev süpürmesinde bana söylenip durdu, bu kadar ağır süpürge mi olur, insan alırken bakmaz mı falan falan.. dyson kuzenimde vardı bebeği olduğu zaman almıştım o hafifti

ben amvayın locunu kullanıyorum cillop gibi. ekstra durulamaya gerek yok. sil birde kurula tamm. hemde parlak parlak oluyorrD kvm sirke ile siliyor oda o şekilde daha az kirlediğini söylüyor bilmiyorum?? evet uzun zımbırtılar var. gittigidiyor hepsiburada gibi sitelerden alabilirsin yada milyoncu gibi yerlerden. birde geçen gün reklamını gördüm bir ürününün anlatayım. hani şu okullarda tahtaların silgileri olur ya onun bıraz daha buyugunu dusun ıkı ayrı parca var. mıknatıslı buunlar. birini içten birini dıstan aynı yere getriince bırbırnı tutuyorlar. sonra sen içten siliyorsun o da dıstann:d ama nerde gördüğümü hatırlamıyorum buldugum an linkini göndericem sana. ama ne adar işe yararlar bilmiyorum en güzeli cama cıkıp silmekk...D

edit: buldum bak.. ama bitmiş burdaki ürün. beki başka bir yerde bulup görürsünD

http://www.trendyol.com/Miknatisli-cift-Tarafli-Cam/UrunDetay/22133/5118988/Ev--Yasam

Son düzenleme:

Evet su hazneli diyince daha pahalı bir şey diye düşündüm ama daha sağlıklıdır öyle. Çünkü beni de rahatsız ediyor temizlerken her seferinde temizliyorum içini.. Bana doktorum dyson al dedi. Gittim dyson anti alerjik modellerinden en ucuzunu aldım ama 1000 gibi bir şey verdm ben de.. Bence tek dezavantajı ağırlığıdır seninkinin de.:)

ivir zivirlarda lazim ya onlari kutularami koysam napsam

bu mop nasil birsey

Süpermiş :)
Keşke başka bir şey dileseymişsin!..

benimde sikintim bu coook dagiliyor :)

çok güzel bir şeymiş bu ya, bulunca hemen alıp deneyeceğim,teşekkürler

temizlik olayını severim ama öyle deli gibi temizlik yapmam : )
cam silmem kapı silmem yapamam halı silmem duvar silmem falan filan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…