AH ŞU VİCDANIMIN SESI...

Sizin gibi dusundugum icin gorumcemin yanina gittim o telefon dan sonra kendimi anlatmak icin . inanmis biseye benden de dinlesin olayi diye dusundugum icin gittim ustelik esimden habersiz ama orada bile ne karaktersizligimi birakti ne baska baska seyleri . O raddeden sonra da yapacak biseyim kalmadi malesef .

Inşallah ,rabbim huzur , saglik ,mutluluk versin, herşeyiniz olur zamanla ,bence akıllı kızsin sen aralarını bulursun Vicdanın rahat etmemiş anneler biraz kenarda durmalı evlilikler nsl başlarsa öğle devam eder

O kadar laf yiyip hala esini dusunuyorsun ikinizde oyle guzel yurekliymissiniz ki .. helal olsun dedim gercekten. Esinin arkasinda duran bir adam var dogruyu yanlisi ayirt edebilen bir adam . Karsisinda ise o kadar lafa soruna esinin icindeki duygulari hissedebilen bir dimdik guzel yurekli bir kadın. Oyle hosuma gitti ki anlatamam. Belli ki ikinizinde yüreği çok güzel. Insallah hersey gonlunuze gore olur. Insallah butun sorunlar cozulur. Inaniyorum ki bu da bir sinav ve esiniz ile aranizdaki bu guzel kuvveti daha da katlayip arttiracaksiniz.
( yanliz gorumce ve eltiye takildim,ikisi birbirinin arkasindan o kadar sana atip dertlesip gorumce elti selfi fotograflari paylaşabiliyorlar ise gercekten durum vahim
Aman ha tedbiri elden birakma butun guzellikleri cekemeyen insanlar bozuyor durduk yere biliyoruz hepimiz. Firsat vermeyecegine eminim <3 ♡

Evet malesef kendi annem dahil gencler nasil istiyolarsa oyle yapsinlar demedigi icin adet tore diye tutturduklari icin sebep olabiliyorlar bu tur olaylara farkinda olmadan . Keske olmasaydi keske ne ben o zamanlardaki psikolojiye girseydim ne de esim kardesleriyle kusmek zorunda kalsaydi . Kimse istemez boyle olsun ama olacakla olecege de karisamiyoruz malesef.. Insallah gulum sagolasin

Ben kaynana görümce falan hiç sevmem.Ama sizde şunu anlamadım bu kadar küfürü neden dinlediniz?Baktınız konuşma kötüye gidiyor kaparsın telefonu alırsın eşini annesini karşına anlatirsin.Bu kadın kendi kendine kavga etmedi ya sende söylemişsindir birşeyler.Yüz göz olmak için elinden geleni yapmışsın olan görümceye olmuş.Hamileliğinde annesi yokmuş yanında kayınvalidendeki de iyi vicdan valla.

Ben hiç iyi niyet görmüyorum bu konuda ya ne yazık ki.Bizi dinleyeceksen boşver karışma el atarsan daha da karışacak bence ortalık.Bileziklerin kocan ve kayınvaliden mutlu mutlu yaşayın iste

Oy oy oyy agzindan bal damliyor canim benim :) Merak etme o is bende yogurtu ufleyerek yerim bundan sonra Rabbim huzur bozanlara elbet verir karsiligini inaniyorum . Aminnnnnnn insallahhhhh yoluna girer herseyyy

Ayyyy iyiki eltim yok yahu. Bence siz fazla karismayin . Arada citlatin falan ama kaynanaya söyleyin o yapsin arayi. Sonucta karsidakiler elti ve görümce. Bise üstüne kesin birlik oldular, bunun intikami alinir.

Ön yargili yaklasiyosun tamamen . Ya tam dinlemedin ya da ben anlatamadim. Ben evet o telefonda agzimi bile acmadim igrenclesmeye devam ettikce suratina kapatmakla yetindim sadece . Cunku hem annem vardi yanimda ve annem bu olaya sahit olsaydi nisan falan birakmazdi ortada hem de esim geldi gozumun onune onu ezip gecmek istemedim .. Esime anlattim olayi esim benden de dinledi gorumcemden de dinledi olayi ve gorumcemle konustuktan kavga ettikten sonra kv ile konusunca kv oyle ogrendi. Neyse siz kotu niyetli oldugumu dusunmeye devam edebilirsiniz sorun yok . Fikrinizdir gorusunuzdur saygi duyarim . Ama yuz goz olmussun kismina kesinlikle katilmiyorum . Ben kimseyi kimseye dusurmedim Bu olaylardan once bana Allah senden razi olsun senden once bu adam bizim evimize gelip duzgun muhabbet bile etmezdi sen kolundan tutuyosun getiriyosun da anca oyle adam akilli gorusebiliyoruz diyen kardesleri bugun bana bunlari yasatiyorlar.

Yani su soylediklerinizi okuyunca gorumcemin tavri geliyor aklima ve inanin etkiliyor beni bu onyargili ve sert bakis aciniz. Kem kum etmek derken bi aliriz dediler bi alamayiz dediler onu demek istedim . Ben kv kp ayagini yikar suyunu icerim. 16 gr bilezik istenmisti ve evet kurban bayraminda geldi bilezigim. ustelik gorumcem ve eltim de vardi o gun kvlerle beraber getirdiler . Bu olaylar da bilezigin geldigi gunden bi kac gun sonra patladi . Benim altinda parada gozum olsaydi esimle evlenmezdim. Ben esime deger verdigim icin bu olayi ailemden gizledim cunku bilselerdi ortada nisan falan kalmazdi . Ayrica da ben ne kadar icerledim kac gun kavga ettim annemle bilezik konusu yuzunden haberiniz yok . Ama naptiysam vazgeciremedim en yukseldigim yerde adetten toreden haberiniz yok karismayin o yuzden diyip susturdu beni . Ben omru hayatim boyunca anneme her hangi birseyle alakali karismayacaksin demedim diyemezdim demedim de zaten . O yuzden daha fazla onyargili olup gunahimi almayin rica ediyorum. Allah biliyo goruyo altinla parayla kardeslerin arasini ben acmadim iftirayla haksizlikla beni sebep gostererek kendileri yaptilar naptilarsa.

Eşinizin kriz yönetimi sıfır.Zora gelince anında insanları hayatından çıkarıyor hiç sağlıklı bir tutum değil..Sizin açınızdan şöyle düşündüm.20-30 yıldır birlikte yaşadığı ailesini bir kalemde siliyorsa bence korkun..Kocam Aslan gibi arkamda durdu demeyin zamanı gelince aynısını yaşayabilirsiniz.Böyle benzer örnekler çok duyduk,gördük.

ahaha nerden tutsam elimde kaldı görümce yahu:))
e o zaman sizde uğraşmayın madem arayı yapmak için.. her ikiside sağlam tiplere benzemiyor.. eşinde koskoca adam kendisi istediği zaman barışır elbet..

Hiç böyle dusunmemistim valla çok doğru

Konu bilezik... Benim annem kurban bayraminda adettir kizin koluna bilezik takilir diye kayinvalidemden bilezik istedi.

Kızım nişanlıyken hiç aklıma gelmedi dünürü arayıpta adettir kızıma bilezik alın demek ..
Bunlar istenmez karşı tarafın içinde varsa imkanı varsa zaten yapılır..
Bir metal parçası için kendinizi heba etmeyin lütfen...

Hiç böyle dusunmemistim valla çok doğru
Bir tanıdığımız vardı aynen böyleydi.Olur olmadık şeylere kızıp ailesinden herkesi hayatından çıkarıyordu.Karısıda ne duysa ne görse adama yetiştiriyordu eşinin huyunu bildiğinden..Kocasını hep kendi ailesine ısındırdı.Kadın acayip mutlu kocası sadece kendisine ve ailesine itaat ediyirdu ama kazın ayağı öyle değildi..Görünürde karısını tepesinde taşıyan,laf söyletmeyen, ailesinden kaçan adam torun torba sahibi olunca tüm sülaleyi şoka soktu..Kısacası işlerinden bir hatunla dini nikah kıymış, dayalı döşeli ev kurmuş , kendi evlerinin tapusunu bile o bulduğu hatunun eline vermiş birde en komiği o kadınla damatlıklı- gelinliklı fotoğraf çektirip büyütüp yatak odasına asmış bayağı adam mutlu bir yuva kurmuş.Sonra mı ne oldu yine karısının o kaçtığı aile, kardeşler bu duruma büyük tepki verip adamı evine döndürdüler . .
Karısı naptı? Yine o çok kıymetli asilzadesini :) ailesinden köşe bucak kaçıriyor..ve son duyumlara göre adam yine ufak tefek şeyler yapıyor ama karısı bilmiyor...

1 bilezik ya 1 bilezik... Pesss diyorum !!!

Ellerini pek bir şeye sürmemiş olabilir kayınvalideniz kayınpederiniz ama annenizin bu ısrarcılığı bana çok ters geldi...

Bana göre bu pazarlık gibi bişi...

Bilezik konusuna yorum yapamıyorum.
Eşinizi takdir ettim ama değerini bilin.
Kardeşleri konusuna gelince de çok üstüne gitmeyin bence.
Zamanı gelince kendiliğinden yumuşar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…