AH ŞU VİCDANIMIN SESI...

oo elti sonuna kadar inkar ediyor yani..durum daha ciddiymiş.. bence eşini erkek kardeşiyle barışması için teşvik etme hiç..
eni konu bu eltinin zararı dokunur sana..
görümceyi bilemedim eltiye inanması seni daha az tanıdığından olmalı .. valla biri çocuklarının üstüne yemin etse bende ona inanırdım ne diyim..

Askim seninle bi konu konusmak istiyorum diyorum onlarsa konu hic acma bile diyip kapatiyor cenemi. O kadar kati ki . Bi yandan ofkeli kin kusuyor bi yandan ozluyor eksik hissediyor ben bunu anlayip hissedebiliyorum ama ne yazik ki esime kabul ettiremiyorum.

Benim yemini mi de esgecmezdin ama demi :) Yani benim niyetim onlarla icli disli olmak degil . hatta ne gelsinler ne gideyim . Ama esimle sorunlari kalmasin istiyorum . Beni katmadan karistirmadan dahil etmeden kendi aralarinda barissinlar istiyorum . Acaba cok mu mumkun olmayan bisey istiyorum

Zaten o lafi duymak benim yikilmam demek . Onun icin de bu cabalarim. Yani dunya mali benim de gozumde degil asla esimden bana su kadar altin getir bana su kadar esya al bana surdan ev tut su marka bisey al demis insan degilim . Esimin gucu neye yettiyse ona razi geldim seve seve . Ama anneme laf dinletemedim adetti toreydi derken istemeden can sıktı . Eminim olaylari duysa o bile cok uzulur . Iste dunya hali inati sarti surtu resmen ele geciriyor insanlari .

Karşılıklı o zaman aslinda ikinizinde hissiyati o erkeklik gururu yapıyor siz tam lafa giremiyorsunuz. Bence de bir ortam oluşturup kv. Kp le birlikte belki duzeltebilirsiniz arayı..

Senin vicdanın için rahat olsun sen elinden geleni yapmışsın hem Allah hem eşin bunu görüyor gerisi artık eşinde sonuç olarak benim eşime saygısız davrananı silerim ben demiş ve silmiş burda senin bir kabahatin yok benim annemde melek gibi kadın görümcesi cok cektirmiş annem şikayet bile etmemiş ama babam bunları sezince ablasını red etti yıllardır görüşmüyor annem barıştırmaya çalısınca annemi susturdu hep yani özetle tekrar söyleyeceğim senin için rahat olsun

ya dürüst olmak gerekirse sen yeni gelin olacağın için muhtemelen seninle samimiyetim eski gelinle olandan az olurdu.. bir aklımı kurcalardı ettiğin yemin ama ( çocukların olduğunda beni daha iyi anlarsın ) çocukları üstüne yemin eden biri varken o ağır basardı muhtemelen..
tabi bu elitinin başka bir vukuatı var mı yok mu bilemiyorum.. hani bugüne kadar böyle bir durumuyla ( abarttığı, yalan söylediği ) karşılaşmamış olsaydım sanıyorum inanacağım kişi elti olurdu..

E bilezik aldılar mı bari merak ettim.Ayrıca değerinizi bilezikle mi belirliyor anneniz buna icerlemediniz mi?Durumları yok diye kemküm ettiler diyosunuz madem bu kadar değerliydiniz anneniz vermeseydi sizi durumu olmayan bir aileye keşke.

Altınla parayla kardeşlerin arasını açmışsınız şimdi hiç ölümlü dünya falan demeyin valla bilezik isterken de dünya ölümlüydü.

Adam sizin için ailesini silmiş değerinizi anlamışsınızdır belki böylelikle.

Karşılıklı o zaman aslinda ikinizinde hissiyati o erkeklik gururu yapıyor siz tam lafa giremiyorsunuz. Bence de bir ortam oluşturup kv. Kp le birlikte belki duzeltebilirsiniz arayı..
Yani gorumceye esim bugun gitse bugun bagrina basar gorumcem esimi . Esimden adim beklediklerinden eminim ama kaynim ne tepki verir onu kestiremiyorum . Esim konusmaya cok karsi . Buraya gelecekler senden ozur dileyecekler sen affedersen ben oyle affedicem diyor ama onun dedigi de dunya yikilsa gene olmaz . Adamlar bana inanmiyor kaldi ki ozur dileyecekler . Bi yolu olsa keske direk ise yarayacak olan . Kv ve kp bisey yapamaz gene ben yapicam napicaksam. Zamaninda da kaynimlarla kv ve kp kavgaliyken kimse kimseye eyvallah cekmezken ben gittim yalvardim yakardim baristirdim . Ama bu sefer oyle kolay olmayacak galiba.

Bir bilezik için deymez, nisanlin akıllı olsaydı kendisi alsaydi ,ailesiyle birbirine girecegine adet,adet bitsin ya herkesin bütcesi aynı değil ,kiminin gücü yeter,kiminin yetmez, keşke eltinle değil nısanlin la konussaydin
Başta böyle baslarsaniz sonu güzel olmaz , arayı bulun

İnşallah iyi olur çözülür aranuzdaki buzlar.. görümceniz de pek inatmış.. niyetiniz güzel olduğu için ben başaracağınıza inanıyorum.. Allah yardımcınız olsun.. eminim birbirlerini de çok özlemişlerdir.. içleri sızlıyodur düşündükçe

Yani ben gorumceyle yuzlesmeye gittigimde bana karsi eltimle alakali ben onun ne kadar k.ypak oldugunu da biliyorum dedigini bilirim bir kac ay sonra internete gelin gorumce selfisi diye foto attiklarini da . Yani eltinin gorumceyle alakali soylediklerini gorumcenin eltiyle alakali soylediklerini yazacak olsam agzin acik dinlersin ben duyunca oyle dinledim cunku . Ama ikiside ayni midesizlikle iki yuzlulukle ilerliyolar. MasAllah Allah bozmasin diyelim :)

Yani evet ara sira kontrol ediyorum gorumce kardeslikle alakali baya afilli sozler paylasiyor internette ozledigi belli ama ben raziyim ben yok saysinlar benim yaptigim gibi umruma da takmadigim gibi sadece onlar barissinlar yeter ben zaten istemiyorum onlari . Allah yardimcimiz olsun insAllah

Annenizle eltiniz ortalığı karıştırmış, olan kardeşlere olmuş. Kocanızda övünülecek bir yan yok bence, hani ne güzel karısını savunmuş diyen olmuş, ona nazaran diyorum. Bugün bir kızgınlıkla kardeşlerini silen, yarın karısını da rahatça siler. Güven vermiyor bu tür insanlar bana.

Nisanlim esyalari aldigi icin dugun bitene kadar boc kalmasin diye maasini oldugu gibi oraya yatiriyodu kendi harcligini ayirip . O yuzden cok bisey yapamadi dugune yakin kredi cekebildi anca ondan sonra yapti herseyi . Olan oldu artik onu degistiremem de ilerisine yonelik biseyler yapabilsek keske . Umarim duzelir hersey kardesler icin .

O zaman görümcenle gorussen aslında. Durumu anlatsan konuyu actirmayip , ozur dileyecekler sen affedersen barışırım dedigini anlatsam yuz yuze. Gorumce ile ara duzeltildikten sonra da elti ve kayninla gorumcen ve sen konuşsanız. Olmaz mi acaba ? Veya gorumcen onlarla konuşsa. Sonucta kendi kardeslerini senden daha iyi tanıyorlardır . Buyuk olan hangisi ise bir buyukluk yapip vesile olmus olur hemde. Ama ben olsam yine söylüyorum canıma minnet hergun başımı agritacaklarina kafam rahat olsun ben söyledim. Vicdanim rahat der otururum huzurla..

Annemle eltim sebepler bu olaylara evet . Ama burada yazamadigim ve yazamayacagim hakaretler kufurler size de edilseydi umarim sizin esiniz de ayni tepkiyi verirdi . Hani gelenevinde calisan kadinlara verilen bi isim varya onun bes beterini duydum ben . Bunu benden cok esim sindiremedi.

Cansın Allah razi olsun icimi rahatlatiyorsun...

Yani omrumun sonuna kadar bu isin pesine dusmem tabiki de . Bi kac deneme yapip oturucam bende yerime gerekirse :) sadece ileride keske dememek icin bi ihtimal yol ariyorum bulduklarimi uygulucam agzimin payini da alirsam oturcam yerime sonsuza kadar susucam:)

" Eşek gibi yapacaklar" dayatması bana da yapılsa, ben de açarım ağzımı yumarım gözümü kısura bakmayın. Görümcenin kızmasına hak verdim ben. Evet biliyorum, siz böyle demediniz, ama onlara bu aktarılmış, bunun üzerine olan olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…