AH ŞU VİCDANIMIN SESI...

Ben eşinize kızdım, kesinlikle çok yanlış yapmış, bir teneke parçası için çıkan olaylara bak, ben kardeşlerin yerinde olsam beni bir teneke için düğüne çağırmayan haber gönderen kardeşi silerdim, eşiyle mutlu mesut yaşasın.
Siz haksızsınız, laf vermişsiniz, o bilezik alındı mı hala sizin mi bilmiyorum ama yazık etmişsiniz. Bence konuşun ve barıştırın ibre her an size dönebilir

bu msjdan sonra bir daha düşündüm.
Mutlaka birşeyler yapmanız gerekiyor.
Onlarda haklı ve ön yargılarını kolay silemezsiniz ama boş boşta bekleyemezsiniz.

10 yıllık evliyim ve ben kendi kendimi saydırmasaydım kocama kalsaydı ne halde olurdum bilmiyorum ,

Esime kizmalik bi durum yok esim ilk etapda gidip gorumceyle adam akilli konusmak istedi gorumce hakaretler yardirip ya o kiz ya ben diyince. Esim de sen benim namusuma kufredemezsin diyip ipleri kopardi . Bir teneke parcasini soyluyorsunuz ama asil ana sebebi hic konusmuyorsunuz. Ben nasil laf vermisim anlayamadim aaaa elti bak boyle boyle oldu hadi git sende vana iftira at da soyle bi guzel hayatimin icine etsinler mi demisim. Bir teneke parcasini ben istemedim bunu bi ayirt edin . Ayrica da bir teneke parcasi icin dugune cagirilmadi onlar diye bisey yok esimin soyadini alacak karisi olacan namusum dedigi kadina edilen kufurler yuzunden cagirilmadilar..

kusura bakma da şimdi bi kadın için ailesini silen yarın başka bişey için seni silmesin. konuda annen hatalı sen hatalı elti de hatalı. hadi görümce de hadsizlik etmiş. yani nerden tutsam elimde kalıyo. aman sakın bi yerlerde bu olayı bakın kocam beni çok seviyo diye anlatma. aman diyim.

ayrıca biri ile sevgili/nişanlı olunca namusu olmuyosunuz onun. hani kağıt üzerinde yazılı bi mal değil bu elden ele geçsin. bugun babamda yarın kocişimde oh ne rahat. valla utanıyorum ben bazı zihniyetlerden.

Benim nisan yaptigim gun imam nikahim da oldu . Evet sevgili olsaydim dediginiz dogru ama hem nisanliydim hem Allah katinda karisiydim. Saygi duyuyorum dusuncenize.

Benim nisan yaptigim gun imam nikahim da oldu . Evet sevgili olsaydim dediginiz dogru ama hem nisanliydim hem Allah katinda karisiydim. Saygi duyuyorum dusuncenize.

imam nikahı da olsa resmi nikah da olsa namus sizin namusunuz. düşüncemi önce anlayın sonra saygı duyun. sizin bi adamın yanındaki sıfatınız namusunuzun onun tekeline girmesini sağlamaz. siz bi bireysiniz birey. namus da sizin beden de sizin ruh da düşünce de...

bir altından nerelere gelmişsiniz.. evet ölümlü dünya sizde kızgınlığınızı bırakın eşinizde ne olursa olsun barışılmalı. inşallah çözüme kavuşur...

Namus elbetteki benim namusum 24 yasima kadar namusumu kendim korudum kimseyi sorumlu tutmadim hala daha oyle devam ediyorum . Ben o adamin namusuyum elbetteki boyle yapacakti elbetteki silecekti diye bisey soylemedim siz de onu anlayin . Benim namusum benim kadinim benim gelecegim ben genelevinden bir kadin alip getirsem bile sen kalkip da o..... Diyemezsin diye basladi kavgalari esimle gorumcenin . Ona da ben dahil olamazdim.

Karisi degilsin. Uydurma nikah yoktur. Nikah yapiyosan sekste yapacaksin.
Imam nikahim vardi sadece onu da babam istedi Bizim oralarda boyledir bu is diye . Yani anlayacaginiz bize birakmadilar hic biseyi o oyle olsun adettir bu boyle olsun adettir su soyle olmali toredir bilmem nedir diye diye evlenene kadar cok cektik.

ya her neyse. namus meselesine bişey demiycem artık. namustan anladığımız şey bile çok farklı belli ki.

sonuç olarak bence herkesin tutumu hatalı burda. en başta da anneniz.

Sen ve annen bastan sona hatalisin. Eltinde ortaligi karistirmak istemis sadece.
Yapmayin arkadaslar ben size olani biteni ustten anlatiyorum cok fazla bilginiz yok bari yargilamayin Allah askina !! Annemdeki hatayi anlayabilirim elti zaten hatali ama bendeki hatayi soyler misin ? O kadar kufre sustum diye mi hataliyim Anneme karsi gelemedigim icin mi hataliyim O kufre ragmen gidip tekrar gorumceyle konusmak istedigim icin mi hataliyim yoksa suan Baristirmak istedigim icin mi hataliyim . Biraz vicdanli olun gozunuzu seveyim ben buraya yardim edersiniz belki bi fikir verirsiniz halden anlarsiniz diye yaziyorum oyle seyler soyluyosunuz ki tamamen vazgectim artik bu durumdan ne halleri varsa gorsun diyecek durumdayim yapmayin Allah askina bana da gunah ya . Dilerim su anlattiklarimin ve yasadiklarimin binde biri ne basiniza gelir ne de yaninizdan gecer . Gene de sagol Allah razi olsun

Konu sizinle alakalı ama eşinizle (ya da nişanlınız) kardeşleri arasında farklı boyut oluşmuş.
Eşinizin kabullenmemesi bu yüzden.
Akşamları arada bir söyleyin. Bilmediğim bişi mi geçti aranızda, böyle olmaz, ben üzülüyorum gibi şeyler söyleyin.
Katı bi şekilde asla görüşmem gibi birşey söylüyorsa zaten karışmayın daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…