- 24 Aralık 2016
- 408
- 721
- 103
- Konu Sahibi sinirlidegilimben
-
Aslinda o da mutsuz bu durumdan hissediyorum ama dillendirmiyor bunu . Sen istersen affet git simdi baris ama ama benim kapimdan gecmesinler bu konuyla da alakali kimse gelmesin bana diyor . Ilk baslarda ohh mor etti sizi benim arkamda durdu balon gibi sondunuz artistligi vardi uzerimde cok cok mutluydum hatta esim hadlerini bildirdi diye . Ama artik oyle hissetmiyorum . Yani evet cok kin ve nefret hala var . Yani namaza dursam canlari ciksin diye dua bile edebilirim o derece ofkeliyim fakat dedigim gibi vicdan... Yarin bigun birinden birine bisey olsa yureklerini hep keskeler kaplayacak biliyorum . Tabiki sadece esimi dusunerek bunu istiyorum . Ama nasil olur orasi iste belirsiz .KK da öyle çok kadın var ki eşim beni ailesine karşı savunmuyor diye dert yanan. Eşinizi takdir ettim doğrusu :) Ama tabii ki herkes ikinci şansı hakeder. Kötü bir olay yaşamış olabilirsiniz ama dediğiniz gibi ölümlü dünya. Elti dersini almıştır bence. Görümce de bir daha inanmaz ona. Bence de barıştırın. Hem kp ve kv de çok mutlu olur siz barıştırınca. Ama eşiniz sildi mi tam silenlerden galba. Zor olacak ama bir yolu vardır mutlaka
Aynen katılıyorumKK da öyle çok kadın var ki eşim beni ailesine karşı savunmuyor diye dert yanan. Eşinizi takdir ettim doğrusu :) Ama tabii ki herkes ikinci şansı hakeder. Kötü bir olay yaşamış olabilirsiniz ama dediğiniz gibi ölümlü dünya. Elti dersini almıştır bence. Görümce de bir daha inanmaz ona. Bence de barıştırın. Hem kp ve kv de çok mutlu olur siz barıştırınca. Ama eşiniz sildi mi tam silenlerden galba. Zor olacak ama bir yolu vardır mutlaka
Tabi cok icerige girmedigim icin boyle dusunmen normal . Nisanda biz istemememize ragmen taki yapilsin diye tutturup daha sonra nisan gunu 50 lira bana 50 lira esime para takip ortada oynayan cocuklarinin basindan paralar sacan kayinvalidecigim nisan bohcasiydi nisan alisverisiydi ivirdi zivirdi pek bi adet yerine getirmedigi icin ben kizimi zorla mi veriyorum ki kizima deger vermiyorlar diyen annemi inada bindirdi biraz . Zaten olmasi gereken hic bisey olmadi ne adet biliyolar ne yol yordam bari bunu yapsinlar demesinden basladi bu hikaye . Eltime nasil anlattigim konusuna gelince bilezik mevzusunu esimle eltimlerin evinde konusmustuk nasil yapsak etsek diye daha sonra eltim bana bi odada bosuna bekleme kizim cop bile almazlar o insanlar demesi ve benim almazlarsa bu sefer annem soylenir dememden kaynaklandi .Bir bilezik icin bu kadar huzur bozmaya degermiydi !!! nasil bir adet bu anlamadim.. eltin terbiyesizlik yapmis evet, bu konuda 100% haklisin, lakin annem soylenir, annem kv'me illede bilezik alinacak dedi konusunu cozemedim ben..
Bayramda kp ve kv de bir araya gelseniz. Onlar bayram yemeğine çağırsa?Aslinda o da mutsuz bu durumdan hissediyorum ama dillendirmiyor bunu . Sen istersen affet git simdi baris ama ama benim kapimdan gecmesinler bu konuyla da alakali kimse gelmesin bana diyor . Ilk baslarda ohh mor etti sizi benim arkamda durdu balon gibi sondunuz artistligi vardi uzerimde cok cok mutluydum hatta esim hadlerini bildirdi diye . Ama artik oyle hissetmiyorum . Yani evet cok kin ve nefret hala var . Yani namaza dursam canlari ciksin diye dua bile edebilirim o derece ofkeliyim fakat dedigim gibi vicdan... Yarin bigun birinden birine bisey olsa yureklerini hep keskeler kaplayacak biliyorum . Tabiki sadece esimi dusunerek bunu istiyorum . Ama nasil olur orasi iste belirsiz .
Yani bunun ilerde benim de basima gelmeyeceginin bir garantisi tabiki de yok fakat onu da dusunuyorum ilerde senin yuzunden derler mi diye... O da sebep baristirmayi istememle alakaliBir bilezik icin bu kadar huzur bozmaya degermiydi !!! nasil bir adet bu anlamadim.. eltin terbiyesizlik yapmis evet, bu konuda 100% haklisin, lakin annem soylenir, annem kv'me illede bilezik alinacak dedi konusunu cozemedim ben.. esiniz sizi savunuyormus, guzel birsey ama et tirnaktan ayrilmaz diyede bir tabir vardir.. ornek verecek olursam benim yasadiklarim farkli tabi ama benim ilk es gozumun onunde kiz kardesine dayak atti, kiskancliklarindan dolayi, ve noldu biliyormusun, gun geldi kiz kardesini savunmaya basladi, kv beni sucladi hep senin yuzunden oldu diye.. en sonunda ailesinin lafina gidip yuvasini dagitti.. bende kurtulmus oldum sukur..
Gorumcem kv ile konusuyor . Kv bu olaydan dolayi gorumceme gelme evime diye rest cekti fakat gorumce dogurunca mecbur gitmek zorunda kaldi ondan sonrada konusmaya basladilar ama kaynimlar gorumceler disinda ne kv ile ne de bizle gorusmuyolar. Kaynimda gene suc bizim ustumuze kaldi gene suclu biz olduk dusuncesi oldugu icin kv lere tavir aldi ve gorusmuyolar malesef . 2 bayram gecirdik olaylarin ustune ne bayramda gelmisler aramislar ne de seyranda. Tamamen silmisler sanirim .Bayramda kp ve kv de bir araya gelseniz. Onlar bayram yemeğine çağırsa?
Yani evet haklisiniz bende annemi sucluyorum kimi zaman . Bilezik istenmeseydi belki bunlari yasamayacaktik ben ve esim . Ama kimi yerde hak da veriyorum bazen tek kiziyim ve ilk defa dugun dernek tecrubeleri oldu ailemin . Sagdan soldan gelen haberler bohcalar bilezikler annemin canini sikti galiba. Benim kizima neden yapilmiyor ne eksigi var zorla mi veriyorum ben onu diye aylarca konustu durdu. Ne dediysem ikna edemedim . Yasayacagimiz varmis yasadik ne yazik ki . Benim kendi ailemin ne annemin ne babamin ne kardeslerimin bu durumdan haberleri hala yok .Ölümlü dünyada bi teneke parçası için çıkan olay... bizde bırakın illa alacaksınız demeyi istemek bile ayıp olduğu için garip geldi.. ki durumları yok demişsiniz..
Görümceniz belden aşağı vurmuş çok ayıp etmiş.. konuşup çözmek varken neden öfkeyi kini yük ediyosunuz kendinize? Bu olayda herkes hatalı.. bi tek eşinizin annesi ve babası sakin maşallah...
Düşünceniz güzel.. aynı şekilde eşinize açılın ölümlü dünya yarın pişman olmayalım.. özlem duyup azap çekmeyelim küslük olmaz kardeşler arasında. Hem annem babam da çok üzülüyolar hasta olcak insanlar gel küslüğü bitirelim deyin.. yine mesafenizi koyarsınız ama en azından düşman olmaktan çıkarlar..
Yazık ya dünyalık hevesi ve yalan yanlış laf taşımak nelere sebep vermiş.. hayırlısıyla çözülür inşallah...
Gorumcem kv ile konusuyor . Kv bu olaydan dolayi gorumceme gelme evime diye rest cekti fakat gorumce dogurunca mecbur gitmek zorunda kaldi ondan sonrada konusmaya basladilar ama kaynimlar gorumceler disinda ne kv ile ne de bizle gorusmuyolar. Kaynimda gene suc bizim ustumuze kaldi gene suclu biz olduk dusuncesi oldugu icin kv lere tavir aldi ve gorusmuyolar malesef . 2 bayram gecirdik olaylarin ustune ne bayramda gelmisler aramislar ne de seyranda. Tamamen silmisler sanirim .
Yani aslinda karismak degil de vesile olmak diyelim biz ona . Sonucta ben esimi istemedigi biseyi zorla yaptirmam yaptiramam da zaten icine sinmiyosa yapmaz hayatta . Ama kendi kendimi dinliyorum ben kardeslerime ölürüm oyle duskunum ama esimin yaninda bir tane kardesi bile yok gorustugu . onun yerine koyuyorum kendimi uzuluyorum . O da uzuluyo anlayabiliyorum ama dillendirip de keske boyle olmasaydi demiyo . Keske dese aslinda da isimi kolaylastirsa gonlumu rahatlatsa biraz .Allahtan daha istiyorsun anlamadim. Bende 5 aylık evliyim bu arada :) bazen eşime takılırım gorumcem iyi ki yok diye olmayan gorumcemi savunur bana . Bosver sanane kendinden pay biç. Kendin kussen kardesine zorla esin barıştırmaya calissa hosuna mi gider. Dogru düşünüyorsun ama araya girmen dogru degil. Kendi barışmak istedigi zaman desteklemen yeterli bence. Ilerisi icin diyorum mesafe koşuluyla. Sen eltiye dikkat et yeter . Herkesi belli ki o galeyana getirmiş.
Yani soyle soyleyeyim gorumcemin beni aradigini kaynanamlar sonra ogrendi . Daha sonra yaptigin terbiyesizligi duzelt diye gorumcemi aramislar esimin demesi oyle . Ama gorumce ben terbiyesizlik yapmadim kadin cocuklarinin uzerine yemin ediyor yalan mi soyluyor deyince kv de iyi o zaman benim evime gelme daha bu halti temizlemedikce diyip kapatiyor teli . oylelikle aylardir gorusmuyolardi ta ki gorumce dogum yapip kv yi arayana kadar . anlayacagin gorumce eltimden taraf . ona inaniyor hala. Ve bi insan boyle bi igrenc bisey icin colugunu cocugunu nasil ortaya atiyor onu da anlamis degilim. Ama gorumcemin yuzune karsi benim de abim askerde bende abimin sehitligini goreyim ki oyle bisey soylemedim al bakalim yeminse bu da yemin diyince yuzu kirece dondu fakat gene de nafile . Beddua ede ede ayrildim ordan . O anki psikolojim onu uygundubu cevabınızdan da anlaşıldığı üzere görümceniz kafasına göre sizi aramamış.. aralarında konuşulmuş herkesin onayı alınmış ve aranmışsınız.. peki siz kv nize doğru şeklini anlattıktan sonra o sizi anladı da görümceniz anlamadı mı ? arayıp kusura bakma bana bu şekilde söylendiği için o şekilde tepki verdim demedi mi ?
insan kendisine yalan söylenerek dolduruşa getiren insanla niye görüşmeye devam eder ben pek anlayamadım..
Esim herseyi biliyor bana sonuna kadar inaniyor ve bunu gorumceme de anlatmaya calisti cogu kez ama gorumcem nuh diyodu peygamber demiyodu. Taa ki ya o kiz ya ben diyene kadar esim direnebildi. Sonra kapiyi gosterdi zaten . kv bana eltiyle alakali ben onun ne mal oldugunu biliyorum kizim sen yorma kendini merak etme ben sana inaniyorum dedi gorumceme de bunun aynisini dedi ama gorumceyi kimse ikna edemedi . Evet haklisin oyle bisey demis olsaydim kapilarinda yatardim affedin diye . Bazen diyorum hatta demedigim bi sey yuzunden bunlari yasattilar bari harbiden deseydim de ben bunu dedim onlar da bunu yapti deyip gecebilseydim diyorum kendime .ve bu arada eşinizin ve annesinin görümceye neden küstüğünü de hiç anlamadım..
her ikiside ona eşşek gibi alacaksın şeklinde yansıtıldığında bu şekilde konuştuğunu biliyor ki o söz söylenmiş olsaydı zaten görümce pekte haksız sayılmazdı..
eşiniz görümceyi hiç dinlemedi mi eltiden kaynaklı bir hata olduğunu bilmiyor mu ?
Vesveseye kapılmış anneniz.. yazıp yazmamakta kararsız kalmıştım ama yeri geldi söylemeden geçemiycem.. kayınvalidemlerin 3 geliri vardı o zaman ticaret yaptıkları için çok da güzel kazanıyolardı..Yani evet haklisiniz bende annemi sucluyorum kimi zaman . Bilezik istenmeseydi belki bunlari yasamayacaktik ben ve esim . Ama kimi yerde hak da veriyorum bazen tek kiziyim ve ilk defa dugun dernek tecrubeleri oldu ailemin . Sagdan soldan gelen haberler bohcalar bilezikler annemin canini sikti galiba. Benim kizima neden yapilmiyor ne eksigi var zorla mi veriyorum ben onu diye aylarca konustu durdu. Ne dediysem ikna edemedim . Yasayacagimiz varmis yasadik ne yazik ki . Benim kendi ailemin ne annemin ne babamin ne kardeslerimin bu durumdan haberleri hala yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?