- 7 Ekim 2022
- 23
- -4
- 1
- 23
- Konu Sahibi ecmelveraa
-
Yani tabiki de eğer taşınma imkanın varsa taşının derim ama yoksa da çok muhabbet tez ayrılık getirir . Çok yüz göz olmayın yemege çağırıyorsa anne ben yaptım dersin bırak assin suratıni böyle böyle alışır koy köy üzerine olur da ev ev üstüne olmazmışKayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz , yemek beraber yiyoruz aşağı katta. Ve merdivenimiz bina içinden değil dışardan gudup geliyorum yeni de hamileyim ve iki aylık evliyim. Çok çok rahatsızm sadece yatakta kocamı görüyorum ve nisanliyken konuştuk evim ayrı denildi kayınvalidem tatlı dilli görünse de değil ve bir kere rahatsizdim aşağı inmedim diye burun astı. Kışın hiç o uzun merdivenlerden gidip gelemem ya yardımcı olun nasıl bir yol izlemeliyim
Söz konusu eş ailesiyse eğer evin ayrı lafı aynı bina için geçerli olmaz genelde.Kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz , yemek beraber yiyoruz aşağı katta. Ve merdivenimiz bina içinden değil dışardan gudup geliyorum yeni de hamileyim ve iki aylık evliyim. Çok çok rahatsızm sadece yatakta kocamı görüyorum ve nisanliyken konuştuk evim ayrı denildi kayınvalidem tatlı dilli görünse de değil ve bir kere rahatsizdim aşağı inmedim diye burun astı. Kışın hiç o uzun merdivenlerden gidip gelemem ya yardımcı olun nasıl bir yol izlemeliyim
Hayy maşallah ilk aydan hamile kalmayı aşarmışsınız.milletin ağzına laf vermeyin iyi olmuş.Kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz , yemek beraber yiyoruz aşağı katta. Ve merdivenimiz bina içinden değil dışardan gudup geliyorum yeni de hamileyim ve iki aylık evliyim. Çok çok rahatsızm sadece yatakta kocamı görüyorum ve nisanliyken konuştuk evim ayrı denildi kayınvalidem tatlı dilli görünse de değil ve bir kere rahatsizdim aşağı inmedim diye burun astı. Kışın hiç o uzun merdivenlerden gidip gelemem ya yardımcı olun nasıl bir yol izlemeliyim
Sınır koy ve onları memnun etmeyi bırak, ne isin var Aynı apartmanda yaaaa, çok zor..Kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz , yemek beraber yiyoruz aşağı katta. Ve merdivenimiz bina içinden değil dışardan gudup geliyorum yeni de hamileyim ve iki aylık evliyim. Çok çok rahatsızm sadece yatakta kocamı görüyorum ve nisanliyken konuştuk evim ayrı denildi kayınvalidem tatlı dilli görünse de değil ve bir kere rahatsizdim aşağı inmedim diye burun astı. Kışın hiç o uzun merdivenlerden gidip gelemem ya yardımcı olun nasıl bir yol izlemeliyim
Gitmeyin evde bir yemek hazırlayın, bir çay koyun gitmeyin.Kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz , yemek beraber yiyoruz aşağı katta. Ve merdivenimiz bina içinden değil dışardan gudup geliyorum yeni de hamileyim ve iki aylık evliyim. Çok çok rahatsızm sadece yatakta kocamı görüyorum ve nisanliyken konuştuk evim ayrı denildi kayınvalidem tatlı dilli görünse de değil ve bir kere rahatsizdim aşağı inmedim diye burun astı. Kışın hiç o uzun merdivenlerden gidip gelemem ya yardımcı olun nasıl bir yol izlemeliyim
bence bir kere tavrını ciddi bir sekilde koy gerekirse hamileliğini kullan sonra ömür boyu çekersin sert gelinlere kimse bulaşamıyor kurallarını belirle kapını kapat biraz bozulurlar ama güler yüzlü yumuşak bulurlarsa yandınKayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz , yemek beraber yiyoruz aşağı katta. Ve merdivenimiz bina içinden değil dışardan gudup geliyorum yeni de hamileyim ve iki aylık evliyim. Çok çok rahatsızm sadece yatakta kocamı görüyorum ve nisanliyken konuştuk evim ayrı denildi kayınvalidem tatlı dilli görünse de değil ve bir kere rahatsizdim aşağı inmedim diye burun astı. Kışın hiç o uzun merdivenlerden gidip gelemem ya yardımcı olun nasıl bir yol izlemeliyim
Yapmak ıstemedıgın hıc bırseyı zorunda gibi hıssetme, tatlı dılle bunu onlara asılayabılırsın esınle de konus evınız ayrı sureklı ıc ıcıce olmuyor yenı evlısınız ustelık, bu arada hayırlı olsun hamılelıgınız Allah saglıkla hayırla buyutmeyı nasıp etsınKayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz , yemek beraber yiyoruz aşağı katta. Ve merdivenimiz bina içinden değil dışardan gudup geliyorum yeni de hamileyim ve iki aylık evliyim. Çok çok rahatsızm sadece yatakta kocamı görüyorum ve nisanliyken konuştuk evim ayrı denildi kayınvalidem tatlı dilli görünse de değil ve bir kere rahatsizdim aşağı inmedim diye burun astı. Kışın hiç o uzun merdivenlerden gidip gelemem ya yardımcı olun nasıl bir yol izlemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?