ahh şeytan aklımı çeldin.. utanıyorum..

Merhaba bende eşinizin tepkisini biraz fazla buldum ama yalan söylemenize içerlemiş ayrıca küçücük birşeyde yalan söylüyorsa başka şeylerde de söyler diye düşünen çok insan var eşiniz de onlardan biri geçmiş olsun cnm

Sucu seytana atmayin bence.Bi supheniz varki baktiniz durduk yere niye gelsin akliniza kurcalamak.Esinizin tepkisi de cok avam yani.Telefon kurcaladi diye kapi onune koyacaksa baska durumlarda ne yapar bu adam diye aklima gelmedi degil

Çok güldüm mesajına kusura bakma, yüzde de vermişsin...Böyle konuşan kadınlara çok gülerim sağol Allah da seni güldürsün...

Oncelikle sunu soyleyeyim.dogrulukta ferah var zor durumlarda soyledigim dogrulardan pisman olmadim ama.kivitayim desem.rezillik olur, tmm.hata yaptiniz yalan gercekten aliskanlik yapabilir guven sarsicida esinizde abartmis yani ne o oyle evden git guzellikle anlatin panik yaptim bende yakistiramadim kendime ama bir daha olmayacak sende ileri gittin beni gectin hatada diyin bence

Eşiniz çok abartmış özür dilemeyi bırakın artık. Eşler birbirlerinin telefonlarına bakabilir özellikle biz kadınlar sebebi olsun olmasın bakarız. Herkesin Beyaz yalanları vardır eşinizin bile..Bence eşiniz sizden özür dilemeli akşam geldiğinde soğuk davranın biraz sorarsa da en ufak gerginlikte beni kovacak mısın ?? Diye sorun ve kırıldığınızı belirtin.

bu ne resmiyet ya siz eş değilmisiniz tabiki bakabilirsiniz, neden yanlış birşey yapmış gibi bakmadım diye inkar ettinizki.Eşinizinde tepkisi çok fazla garip geldi bukadarcık birşeyden olayın büyümesi

Eşinizin kızdığı şey teli karıştırmanız değil yalan söylemeniz. Sinekte küçük ama mide bulandırır. Oda sinirliymiş söylemiş belki de bir daha yalan söylemeyin diye. Benim kuzenimin nişanlısı kuzenimin sigarayı bırakmadığını yalan söylediğini öğrenince kıyameti koparttı düğüne 2 hafta kala ayrılma noktasına gelmişerdi. Ben eşinizin bişey sakladığını düşünmüyorum. Ama adam ona güvenmediğinizi sanmış, hayat arkadaşının güvenmdiğini hissetmek hoş değil bence. üzülmeyin düzelir. :)

bende şu topla eşyanı ananın evine git diyen adamlara hastayım.. varsa bir zorun sen toparlan git kadını evden kovmak nedir..
ama tabi topla eşyanı ananın evine diyen kocalara yok gitmem diyen kadınlara da daha bir hastayım..

çok çok abartmıs esınız...kendınızı suclu hıssetmenıze gerek yok...bırcok kadın emınmkı esının telefonunu bır kez bıle olsa kurcalamıstır...benımde esımın telı ortadadadır sesıde hep acıktır ama arada bende yoklarım....sorarsa ne var bakıyom derım
evden gıt demek ne demek ya.....

Bence eşiniz sizi gerçekten çok seviyor ve değer veriyor. Kimse yanlış anlamasın ama ben de ufacık bir yalan dahi olsa çok büyük tepkiler veren biriyim. güven benim için en önemlisir. Ama eşiniz gece size sarıldıysa bence konu kapanmıştır . siz doğruyu söyleyip bu ttepkiyi verseydiniz eşinizin tepkisi yersiz olabilirdi . Siz de tamamen haksızsınız demiyorum elbette. Ama bence konu kapanmış . Uzatmayın hiç .

Topla eşyalarını annene gidiyorsun diyene kadar yüzde yüz haklı idi eşin. Hem bakıyorsun hem de yalan söylüyorsun. İki büyük kabahat bana göre..

Benim eşim de tlf karıştırsa cıngar çıkarırırım .o benim kişisel eşyam, bana göre özelim. Yeri gelir bi kız arkadasım özel derdini açar, annem bişey paylaşır..

Eşin için de bu durum geçerli fakat evden kovmak ne demek ne haddine
Onun evi değil sadece orası.. Çok ayıp etmiş..

bu ne yaa bi telefona baktın da bakmadım dedin diye annene mi göndermeye kalktı. ne biçim adammmış. sen de özür dileyip durma iyice havalandırıyosun

bu kadar abartması şüphe uyandırmadımı sizde ilginç!
bence artk özür dilemeyın.

ohaaa eşyalarını topla annene gidiyosun ne ya?
alt tarafı telefona bakıp bakmadım demişsin.
böyle bişey yüzünden eşim beni kendi evimden kovacak ha!

eşlerin arasında olur öyle. eşimin telefon hattı benim üstüme. ben internetten girip bakıyorum maillerine bakıyorum twitter ından twit atıyorum facebooktaki arkdaşlarının hayatını inceliyorum nolucak ki yani, sorunca da bakmadım desem eşim bana bu kadar sert tepki göstermez. "hani bakmamıştın bakmışsın işte" der. ben de gider boynuna sarılır merak ettim de baktım derim. güleriz biter yani. eşinin seni bu kadar yalvartmasını anlayamadım. bence abartan o.

Eşinizin bu kadar abartması şüphelendirdi beni acıkcası

Niye bukadar büyüttü ki anlamadım ?
Yani topla eşyalarını annenin evine git diyecek kadar büyük bir olay olduğunu düşünmüyorum,
Tamam sizin yaptığınız hoş olmamış ama tatlı yalanlar bunlar,
Olayı bu kadar büyütmenin ne anlamı var !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…