ahh şeytan aklımı çeldin.. utanıyorum..

evlenmeden önce yaptığımız konuşmalarda bu yalan konusundaki takıntısını çok sık dile getirmişti aslında. ama işte bi anda çıkıverdi ağzımdan bakmadım diye. asıl kızdığı telefonuna bakmam değil yalan söylemem ama çıktı işte ağzımdan ne yapayım. öyle herşeye yalan konuşan bi insanda değilim . hele eşime yalan söylemem hiçbir zaman

"Çok abartmis eşiniz" diyenler var.
Eee tabii burası kadınlar klübü.
Burdaki kadınların %98i kocasının telefonunu ve her şeyini kurcaliyor.
Ama sizinki gibi kişilikli eşleri olmadığı için "ayrılalım" lafını duymuyorlar. Laçka evlililere aliskinlar...

Eşinizin asıl kızdıği şey, bu kadar rahat yalan söylemeniz

Bilmiyorum ama tepkileri normal değil bence
Sen daha iyi tanırsın
Sürekli mi böyle gemileri yakar
ilk defa böyle bişeyle karşılaştım. ilk büyük kavgamız ve küstüğümüz bu oldu şimdiye kadar. kızar bağırır bazen ama 2 dakka sürmez

ben de deli olurum en küçük şeyde yalan söyleyenlere

Evden gitmek mi....yok artık , bununla ömür Nasıl geçer bilmiyorum , karı koca arasında resmiyet olmaz ki, ne alaka yani baktıysan baktın, sorması bile saçma, bi de neden uygulamalara bakıyor eline alınca teli, ben eşimin herşeyini her zaman kurcalarım asla da alınmaz, alınırsa da kapı orda valla bundan gidicekse gülegüle, minicik yalan bile sayılmaz söylediğin şey, sakın alttan alma, ne özür diliyosun, karınım bakarım, senin bilmene de gerek yok o benim en doğal hakkım demeliydin

ilk defa böyle bişeyle karşılaştım. ilk büyük kavgamız ve küstüğümüz bu oldu şimdiye kadar. kızar bağırır bazen ama 2 dakka sürmez
O zaman bence suç bastırmak istemiş ve bastırmış olabilir
Bunda da kızıp bağırıp niye 2 dk sonra soğumuyo
Sen git gitmezsen ben gideceme bağlıyo, babasını vurmadın sonuçta. Hata yaptın ama özür de diledin

valla seni zorla yalana itmiş sanki.. ne bilim bana öyle geldi.. sen eşine sor bakalım şimdi bu kadarcık sebepten bunları söyleyen yarın büyük kavgalarda neler demez.. hani sana diyo ya şimdi yalan söyleyen daha sonra nelere yalan söyler diye...

Bu da olabilir tabii...

şahsen bende çok abartı buldum tamam yalandan hoşlanmıyo eşiniz ama topla eşyanı annenlere git ne demek böyle bi mevzu için..

Arkadaşım...
Aynı eşimden bahsetmişsin..
O da güven konusunda yalan konusunda aşırı hassastır..
Aynen eşin gibi bu kadar büyütebilir...

Burda sana böyle bir insanla yaşayan biri olarak söylemek istediğim;
İnsansın, şeytan değil normal içgüdün de söyledi baktın bu kadar doğal bir şey olamaz bu bir..
İkincisi eşin kolay yalan söylemene takmış zaten telefona bakmana kızmamış ama tepkisi hakikaten çok aşırı olmuş ve haklıyken haksız duruma düşürmüş kendini.. Ne demek seni evden kovmak?

Ve eşin düşünsün; neden panikle bu kadar basit bir olayda yalan söyledin?
Yine onun büyük tepkisinden çekindiğin için.. Bu bir gerçek...

Lütfen eşini karşına al ve konuş...
Sana yalan söylemek istediğim için değil, tepkilerin çok aşırı bundan çekiniyorum her seferinde o yüzden panikle böyle oluyor de...

Ben de eşimden çoğu şeyi gizlilik değil zaten öğreniyor ama yaparken söylemiyordum mesela..
Öğrenince de kızıyordu bağırıyordu..
Ama aldım karşıma ciddi bir şekilde konuştum..

Tepkilerini biraz dinginlemezsen ben sana hiçbir şeyi anlatamam çekiniyorum tepkinden huzursuzluk yaşamaktan bu yüzden biraz tepkilerini yumuşat dedim...
İşe yaradı gerçekten..
Şimdi ne olsa söyleyebiliyorum.. Önceden hemen parladığı şeylere şimdi biraz daha ılımlı..

Bu davranışında eşinin de rolü büyük.. Biraz sakin bir insan olsaydı sen asla yalan söylemezdin...
Bunu konuşarak çöz bir şekilde.. Ve sana verdiği tepkinin aşırı ve onur kırıcı olduğunu hatırlat mutlaka..

Eşinizin tarafından bakmaya çalışıyorum, tamam bende çok sinirlenirim herhalde eşim benden gizli telefonumu kurcalasa bana güvenmediği hissine kapılırım filan ama yine de verdiği tepkiler aşırı abartılı. Ben gizli gizli bakmam hiç gerçekten bakmam ama bunu laf olsun diye söylemiyorum bazen bir şeye bakacağım zaman alırım telefonu elime göz atarım ama bunu eşimde görür. Neden bakmadığıma gelince zaten bir haltlar karıştıran adam mesajları, konuşmaları tutmaz diye düşünüyorum. Tabii arada halt yiyip unutan da çıkıyordur muhtemelen. O birazda karşındaki insanın hareketlerine bağlı, bizim telefonlar hep ortada durur şimdiye kadar hiç sessize aldığını ya da yanından ayırmadığını görmedim belki de o yüzden bakma gereği duymuyorumdur.

bakmadım demeseydin...
baksan bile nolacak.
ben sürekli kurcalayan biri değilim 6 ayda bir öylesine bakarım telefonuna ne var ne yok diye.
oda hiçbirşey demez.
abartı

Esinizin annene git tepkisi agir olmus evet ama yslan ufak bile olsa esiniz tepkisinde hakli bence.
Bakmissaniz bakmissiniz ne var ki bunda, insan esinin telefonunu alip bakamaz mi, dokunulmazligi mi var. Bu kadar gereksiz bir yalan olur.
Esinize kendinizi ifade etmeye devam edin, ozur dileyin, zamanla gecer siniri.
Boyle ufak seylerde de esinizden birseyler gizleyip guvensizlik yaratmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…