ahh şeytan aklımı çeldin.. utanıyorum..

Bnce hata snde .insanin esinin telefonuna bakmasi kadar dogal birsey yok bnce.neden yalan soyledinde.ama esinde cok abartmis bnce.bu kadar basit bir olay icin evden kovmasi cok yanlis

esinin konusma tarzi cok terbiyesizce!!!
hakliyken haksiz duruma dudurmus kendini.ben olsam o tepkiye karsilik anasinin evine onu postalardim

eşin fazla ve kırıcı tepkiler vermiş.. bu sekilde yakıp yıkmasının ilişkinize verecegi zararı güzelce anlat ama yalvarır pozisyona dusme derim..

Mesele güven değil ki..Ben de çok güvenirim ama telefonu hep bendedir kurcalarım hoşuma gider O hiç ellemez bile bnm telefonumu.Bi kere olsun demedi güvenmiyorsun falan.Eşinizin tepkileri çok abartılı olmuş.Burnunuzu sürtmek istemiş olablr ama asla eşyalarını topla falan denmez bir eşe

Demek ki sezmissiniz birseyler ki bakma ihtiyaci duymussunuz.Eger "topla esyani annene gidiyorsun" diyecek kadar ofkelenmisse, "hayhay gidiyorum, avukatim seni arar" deyip cikin isin icinden.
Cunku belli ki telefonunu senden gercekten gizli tutmak istiyor.
Eger saklayacak bir seyi yoksa neden bu kadar cazgirlik yapiyor?
Bence durmayin o adamin yaninda ve bosanin.

Son düzenleme:
KAdincagiz bir seyden suphelenmisse yapmalidir. Yaptigi yanlis degil. Kadin yuvasini korumak istiyor. Esinin de bunu anlayinca, "missimsek, senin guvenini nerede kaybettim, nasil geri kazanabilirim, cok cok, uzuldum" demesi gerekirdi. Cunku saglam bir erkek boyle yapardi. Ne yapmis onun yerine? Kadincagiza bagirip evden kovmus, bu normal degil!

Sanırım bakmadım dediğiniz için yalan söylediğinizi düşündüğünden bu saçma tepkileri vermiş.. Kafasında bir şeyler kurgulamış ve kendini şişirmiştir.. İnsanın verdiği tepki aslında kendine verdiği tepki yansımasıdır.. Kısacası sizin eşinizin verdiği tepki ''kişi kendinden bilirmiş işi'' tepkisidir.. Aklı varsa gönlünüzü alır inşallah.. Tersi olsa siz acaba böyle tepki verirmiydiniz? Bunu sorun kendine..

Vay be ne aralık insanların özeline saygı göstermemeyi ve yalan söylemeyi bu denli kanıksar, normalleştirir olduk?ihtşyactan eşin tlf alıp kullanmayı anlarım da mesaj okumak vs Nasıl bir durum aklım kesmedi ..
Evlenince birey olma özelliğimizi mi yitiriyoruz ? Mesela arkadaş, aile sırlarımız olmuyor mu bizde artık. Prostat ameliyatı olan arkadaşı varsa misal bilmemiz mi lazım ?

Kocalar için de bu durum geçerli mi?

"Hande ya regl oldum, feci sancım, yarın Nasıl ayakta Duruçam bilmiyorum " diye mesaj attığım arkadasımın kocası Cenk mi okuyor o mesajı yoksa?

Eşim 10 senedir hayatımda bir kez olsun tlfnunu karıştırmadım . Hımmm aldatılırsam mı? Eminim ki yedek tlf edinir o işe kalkışırsa .. Kendi tlf ile kendi üzerine yasal hat ile o işi yapacak kadar salak bi Ada'mla evli olmadığımı biliyorum. Zaten çoğu erkek de o kadar salak değil.

Bu arada Erkeğin tavrı çok çirkin .. Böyle bir tepkiyi hiç bir kadın haketmez ancak konu sahibinin yaptığı da nahoş.. Ve zaten farkında hoş bişi yapmadığının.

Gozdagi vermis guya.Keske soyleseydiniz ya utanilacak bisey degildi ki.Yalanci konumuna dusmussunuz ufacik biseyden.

Hak verdim eşinize. Küçük büyük her konuda yalan söyleyen insanlar, daha sonra bana eşim güvenmiyor diye triplere girmesinler lütfen. Benim icin de telafisi ve özrü olmaz yalanın!!!

Boşasın mı
Allah aşkına bu kadar basit bir mevzu için yuva yıkılır mı?
Benim ekesimde yalanın büyüğüne küçüğüne asla tahammül edemez ve tavrı sert olur konu sahibinin eşide öyleymiş
Kadıncazın aklına kötü şeyler sokup aklını bulandırmayın bence

Haklısınız, ama evlilikte sır olmazki.. Yani telefon ortadaysa, o telefona bakılmasının bir sakıncası yoktur.. (eşler arasında) Es kaza bir şeylere baktım diye eşim bana öyle davransa ben cidden affedemezdim. Evlilik küçücük bir hatayla o kadar tepkiyi haketmez.. Evlilikteki sınırlar telefona bakmakla, yada şifrelerle sınırlı değilki.. Sınırlar saygıyı korumakla olur, telefonla saygı olmazki.. Her özelimizi biliyoruz eşlerimizle, telefonmu sınır

Bu ne saçma bi tartışma konusudur ya karı koca arasında telefona baktı bakmadı olayı mı olur ona sormadan istersen adamın tillahına kadar bak kurcala ne bu sınırlar yani üstüne bide topla eşyalarını annene git ne demek çocuk mu azarlıyor bu kadar . Oldu bide banyoya kilitleme cezası verseydi sana çıkmasaydın 2 saat orda.

Yok artık ne demek annenin evine gidiyorsun. Bana öyle diyecek eşin suratına bakmam ve böyle tepkiler veren bi erkeğe asıl güvenmem

Sorun zaten o telefonda başkasının sırrının da olabilmesi.. Yoksa sizin anlaşmanız vardır eşinizle aranızda sırrınız , sınırınız yoktur. Bu çok anlaşılabilir bir durum.
Ama Herşeyi mesaj ile konuştuğum kız gruplarım var. Silmiyorum da eşim okusa cinnet geçiririm ve ya benden önce ulaşıp okusa gene aynı .

Kızlar da cok rahatsız olurlar eminim..

ama Ada'mı evden kovmam tabi.. Eşin tepkisini haklı bulmadım zaten

Evlilikte güven oturmuşsa, evet haklısınız. Ben olaylara bakarken hep empati kurmaya çalışıyorum galiba Kendim whatsup kullanmadığımdan, bu yönden düşünemedim.. Bilgisayardada kadınlar kulübüne bakarım.. Ama eşimin bakmasını istemem açıkçası her nekadar rumuz da olsak kadınsal konuları bilmesine gerek yok.. Ah şu tekno sınırlar

Aynen.. Eşim burda takıldığımı biliyor ama rumuzumu bilmiyor .. Şuana dek onla ilgili kötü bir cümlem olmamıştır ancak gene de bilsin istemem.. Buradaki yorumlarımın hepsini okusun istemem.artı buradaki kadınları her ne kadar tanımasak da muhabbetimizi Bilsin okusun rahatsız olurum.. Sınırlar derken daha çok başkalarının sınırları yani aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…