- 11 Eylül 2015
- 59
- 86
- 3
- 32
- Konu Sahibi misssimsek
-
Bnce hata snde .insanin esinin telefonuna bakmasi kadar dogal birsey yok bnce.neden yalan soyledinde.ama esinde cok abartmis bnce.bu kadar basit bir olay icin evden kovmasi cok yanlismerhaba hanımlar.. geçen akşam yaptığım şeyden bahsetmek istiyorum..
(azcık uzun oldu kusura bakmayın)
14 aylık evliyim, eşimi seviyorum ve gerçekten çok güveniyorum. bu güne kadar bana karşı bi yalanını sakladığı bişeyi yakalamadım. telefonunun sesi hep açıktır, ortalıktadır. benimde hiç başıma gelmemiştir telefonunu kurcalamak hatta evlenmeden önce bile bunu hiç yapmamışımdır. eşim yalandan hiç hoşlanmaz, en ufak bir yalan bile tüm güvenini yerle bir edebilir. hatta bu boşanma nedeni bile olabilir.
şimdi bu girişten sonra olaya geçiyorum. geçen akşam (pazar gecesi) eşim erkenden yattı saat 7 8 gibi. telefonuda benim yanımdaydı. ahh kör şeytan.. aklımı çeldi. ellerim kırılsaydı da yapmasaydım.. o kadar pişmanım ki... kurcaladım telefonunu daha doğrusu kurcalamaya çalıştım pekte beceremedim ama mesajlarına ve arama kaydına girdim sadece. bişey bulamadım tabi çok şükür. (zaten şüphelendiğimden yapmamaıştım ya neyse)
sabah oldu işe giderken telefonuma gece hiçbişey gelemedimi arayan soran olmadı mı hiç bildirim yok dedi bende yok gelmedi bişey dedim. baktın mı dedi. bende panikledim utandım bide. yok yok ne bakması elimi bile sürmedim dedim. ama tabi malum akıllı telefon ya son uygulamalar açık kalmış(kapatmayı becerememiştim) anladı tabi baktığımı. sen bana güvenmiyor musun niye bakmadım diye yalan söylüyorsun bu en ufal şeyde yalan söyleyen kim bilir nelerde yalan söyler diye açtı ağzını yumdu gözünü..
neyse işe gittikten sonra mesaj atmış gözümde hiç değerin kalmadı sana artık güvenmiyorum diye. milyon kez özür dilerim gün boyu.. akşam geldiğinde topla eşyalarını annene gidiyosun dedi. hayır gitmiyorum dedim o zaman ben giderim seninle aynı ortamda bulunmak istemiyorum dedi. ben sana ne zaman şüphe verdim ne zaman telefonumu sakladım bakmak istediğinde göstermedim mi neden güvenmedin bana hadi güvenmedin baktın niye baktım demiyosun. o zaman sen her sıkıştığında böyle yalan konuştun bana bundan önceki söylediklerinin doğru olduğunu nasıl bilicem diye bir sürü konuştu..
tamam dedim haklısın ama büyütme bu kadar küçücük şeyi çok büyüttün dedim yinede özür diledim. bir sürü... neyse gece aynı yatakta yattık ama hiç dokunmadan ama sabah uyandığımda bana sarılmıştı.
sabahta hiç bişey demeden gitti işe.. ne yapıyım ben şimdi.. gerek vaarmı bu kadar büyütmeye? hiç yapmadığım ve yapmıycağım bişey ama şeytana uydum işte.. üzülüyorum..
KAdincagiz bir seyden suphelenmisse yapmalidir. Yaptigi yanlis degil. Kadin yuvasini korumak istiyor. Esinin de bunu anlayinca, "missimsek, senin guvenini nerede kaybettim, nasil geri kazanabilirim, cok cok, uzuldum" demesi gerekirdi. Cunku saglam bir erkek boyle yapardi. Ne yapmis onun yerine? Kadincagiza bagirip evden kovmus, bu normal degil!Konuyu acaba ben mi açtım dedim..
Aynı benim eşimde yalana asla tahammül edemez küçüğü büyüğü olmaz...
Benide boşar allah esirgesin
Eşiniz yaptığınızın ne kadar yanlış acı ve güven kırıcı olduğunu anlatmaya çalışmış aslında haklı bu kadar basit bir konuda yalan soylediyseniz önemli bir konuda da söylersiniz...
Kendinizi değiştirin ne pahasına okursa olsun gerçeği söyleyin...
Bunu yapacağınıza yemin edin...eşinize
Inşaallah duz3lirsinzi
Hak verdim eşinize. Küçük büyük her konuda yalan söyleyen insanlar, daha sonra bana eşim güvenmiyor diye triplere girmesinler lütfen. Benim icin de telafisi ve özrü olmaz yalanın!!!merhaba hanımlar.. geçen akşam yaptığım şeyden bahsetmek istiyorum..
(azcık uzun oldu kusura bakmayın)
14 aylık evliyim, eşimi seviyorum ve gerçekten çok güveniyorum. bu güne kadar bana karşı bi yalanını sakladığı bişeyi yakalamadım. telefonunun sesi hep açıktır, ortalıktadır. benimde hiç başıma gelmemiştir telefonunu kurcalamak hatta evlenmeden önce bile bunu hiç yapmamışımdır. eşim yalandan hiç hoşlanmaz, en ufak bir yalan bile tüm güvenini yerle bir edebilir. hatta bu boşanma nedeni bile olabilir.
şimdi bu girişten sonra olaya geçiyorum. geçen akşam (pazar gecesi) eşim erkenden yattı saat 7 8 gibi. telefonuda benim yanımdaydı. ahh kör şeytan.. aklımı çeldi. ellerim kırılsaydı da yapmasaydım.. o kadar pişmanım ki... kurcaladım telefonunu daha doğrusu kurcalamaya çalıştım pekte beceremedim ama mesajlarına ve arama kaydına girdim sadece. bişey bulamadım tabi çok şükür. (zaten şüphelendiğimden yapmamaıştım ya neyse)
sabah oldu işe giderken telefonuma gece hiçbişey gelemedimi arayan soran olmadı mı hiç bildirim yok dedi bende yok gelmedi bişey dedim. baktın mı dedi. bende panikledim utandım bide. yok yok ne bakması elimi bile sürmedim dedim. ama tabi malum akıllı telefon ya son uygulamalar açık kalmış(kapatmayı becerememiştim) anladı tabi baktığımı. sen bana güvenmiyor musun niye bakmadım diye yalan söylüyorsun bu en ufal şeyde yalan söyleyen kim bilir nelerde yalan söyler diye açtı ağzını yumdu gözünü..
neyse işe gittikten sonra mesaj atmış gözümde hiç değerin kalmadı sana artık güvenmiyorum diye. milyon kez özür dilerim gün boyu.. akşam geldiğinde topla eşyalarını annene gidiyosun dedi. hayır gitmiyorum dedim o zaman ben giderim seninle aynı ortamda bulunmak istemiyorum dedi. ben sana ne zaman şüphe verdim ne zaman telefonumu sakladım bakmak istediğinde göstermedim mi neden güvenmedin bana hadi güvenmedin baktın niye baktım demiyosun. o zaman sen her sıkıştığında böyle yalan konuştun bana bundan önceki söylediklerinin doğru olduğunu nasıl bilicem diye bir sürü konuştu..
tamam dedim haklısın ama büyütme bu kadar küçücük şeyi çok büyüttün dedim yinede özür diledim. bir sürü... neyse gece aynı yatakta yattık ama hiç dokunmadan ama sabah uyandığımda bana sarılmıştı.
sabahta hiç bişey demeden gitti işe.. ne yapıyım ben şimdi.. gerek vaarmı bu kadar büyütmeye? hiç yapmadığım ve yapmıycağım bişey ama şeytana uydum işte.. üzülüyorum..
Demek ki sezmissiniz birseyler ki bakma ihtiyaci duymussunuz.Eger "topla esyani annene gidiyorsun" diyecek kadar ofkelenmisse, "hayhay gidiyorum, avukatim seni arar" deyip cikin isin icinden.
Cunku belli ki telefonunu senden gercekten gizli tutmak istiyor.
Eger saklayacak bir seyi yoksa neden bu kadar cazgirlik yapiyor?
Bence durmayin o adamin yaninda ve bosanin.
Haklısınız, ama evlilikte sır olmazki.. Yani telefon ortadaysa, o telefona bakılmasının bir sakıncası yoktur.. (eşler arasında) Es kaza bir şeylere baktım diye eşim bana öyle davransa ben cidden affedemezdim. Evlilik küçücük bir hatayla o kadar tepkiyi haketmez.. Evlilikteki sınırlar telefona bakmakla, yada şifrelerle sınırlı değilki.. Sınırlar saygıyı korumakla olur, telefonla saygı olmazki.. Her özelimizi biliyoruz eşlerimizle, telefonmu sınırVay be ne aralık insanların özeline saygı göstermemeyi ve yalan söylemeyi bu denli kanıksar, normalleştirir olduk?ihtşyactan eşin tlf alıp kullanmayı anlarım da mesaj okumak vs Nasıl bir durum aklım kesmedi ..
Evlenince birey olma özelliğimizi mi yitiriyoruz ? Mesela arkadaş, aile sırlarımız olmuyor mu bizde artık. Prostat ameliyatı olan arkadaşı varsa misal bilmemiz mi lazım ?
Kocalar için de bu durum geçerli mi?
"Hande ya regl oldum, feci sancım, yarın Nasıl ayakta Duruçam bilmiyorum " diye mesaj attığım arkadasımın kocası Cenk mi okuyor o mesajı yoksa?
Eşim 10 senedir hayatımda bir kez olsun tlfnunu karıştırmadım . Hımmm aldatılırsam mı? Eminim ki yedek tlf edinir o işe kalkışırsa .. Kendi tlf ile kendi üzerine yasal hat ile o işi yapacak kadar salak bi Ada'mla evli olmadığımı biliyorum. Zaten çoğu erkek de o kadar salak değil.
Bu arada Erkeğin tavrı çok çirkin .. Böyle bir tepkiyi hiç bir kadın haketmez ancak konu sahibinin yaptığı da nahoş.. Ve zaten farkında hoş bişi yapmadığının.
Sorun zaten o telefonda başkasının sırrının da olabilmesi.. Yoksa sizin anlaşmanız vardır eşinizle aranızda sırrınız , sınırınız yoktur. Bu çok anlaşılabilir bir durum.Haklısınız, ama evlilikte sır olmazki.. Yani telefon ortadaysa, o telefona bakılmasının bir sakıncası yoktur.. (eşler arasında) Es kaza bir şeylere baktım diye eşim bana öyle davransa ben cidden affedemezdim. Evlilik küçücük bir hatayla o kadar tepkiyi haketmez.. Evlilikteki sınırlar telefona bakmakla, yada şifrelerle sınırlı değilki.. Sınırlar saygıyı korumakla olur, telefonla saygı olmazki.. Her özelimizi biliyoruz eşlerimizle, telefonmu sınır
Evlilikte güven oturmuşsa, evet haklısınız. Ben olaylara bakarken hep empati kurmaya çalışıyorum galibaSorun zaten o telefonda başkasının sırrının da olabilmesi.. Yoksa sizin anlaşmanız vardır eşinizle aranızda sırrınız , sınırınız yoktur. Bu çok anlaşılabilir bir durum.
Ama Herşeyi mesaj ile konuştuğum kız gruplarım var. Silmiyorum da eşim okusa cinnet geçiririm ve ya benden önce ulaşıp okusa gene aynı .
Kızlar da cok rahatsız olurlar eminim..
ama Ada'mı evden kovmam tabi.. Eşin tepkisini haklı bulmadım zaten
Aynen.. Eşim burda takıldığımı biliyor ama rumuzumu bilmiyor .. Şuana dek onla ilgili kötü bir cümlem olmamıştır ancak gene de bilsin istemem.. Buradaki yorumlarımın hepsini okusun istemem.artı buradaki kadınları her ne kadar tanımasak da muhabbetimizi Bilsin okusun rahatsız olurum.. Sınırlar derken daha çok başkalarının sınırları yani aslında..Evlilikte güven oturmuşsa, evet haklısınız. Ben olaylara bakarken hep empati kurmaya çalışıyorum galibaKendim whatsup kullanmadığımdan, bu yönden düşünemedim.. Bilgisayardada kadınlar kulübüne bakarım.. Ama eşimin bakmasını istemem açıkçası her nekadar rumuz da olsak kadınsal konuları bilmesine gerek yok.. Ah şu tekno sınırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?