- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi Hasrettt derinn
-
Ya ne alttan alcakmissinEşim diyor herşeyin farkındayım ama ailem onlar tek benim için alttan al diyor..ben hayatım boyunca böyle insanlar görmedim 10 saatlik yoldan geldik..gelir gelmez elimde temizlik bezi buldum ve hiç kimse yanımda bile oturmadı tek başımbaşıma oturdum eltm gelinleri ni de tembihlemş konuşmayın diye(
Anne denmesini istiyorsa, annelik yapacak o zaman.
Maddi-manevi destek olmaya başlasın o zaman.
Gittiğinizde dönüşte yanınıza erzak versin, salça yapsın payınızı ayırsın.
Öyle beleşten annelik yok.
Bana böyle yapan biri olsa çok fena tükürürdüm ağzına açıkçası.
Kadına anne demedim aslaaaa .Eltinler tuhaf ama bunlara boyun egdigin icin sen daha da tuhafsin.
Eve gelir gelmez eline temizlik bezi aliyorsan o kadina anne diyorsan biz napalim burdan?
Yapma deriz en fazla.
Buradan eltini degis tiremeyiz.
Boyun eymiyorum ki sorun çıkmasın diyorum çünkü herşeyi üstüme atiyorlar hepsi bir olmuş ben tek.. eşime hakkımda yalandan güzel şeyler söylüyorlar nasıl mücadele edimEltinler tuhaf ama bunlara boyun egdigin icin sen daha da tuhafsin.
Eve gelir gelmez eline temizlik bezi aliyorsan o kadina anne diyorsan biz napalim burdan?
Yapma deriz en fazla.
Buradan eltini degistiremeyiz.
Oncelikle esine sikayet etmeyi birakiyorsun. Her seyi eltinle yuz yuze coz.Boyun eymiyorum ki sorun çıkmasın diyorum çünkü herşeyi üstüme atiyorlar hepsi bir olmuş ben tek.. eşime hakkımda yalandan güzel şeyler söylüyorlar nasıl mücadele edim
Kızlar öyle demeynn kadın çoook fena eşimn kardeşini iki eşnden boşatmış üçüncüsü ona kafa tutmuş diye üçüncüyü de yapmaya çalışmış kadın uyanık çıkmış diye yapamamış ..şimdi konuşmuyorlar onlarla sırf kadın uyanık diye onun dediğini yapmamış diye onları silmiş..beende onun dediğini pek takmıyırum diye deli oluyor
Öyle yapım çok haklısın çünkü eşim herşeyi gördü bu defa üç gün tek kaldık ..valizini topla annemlere git bende yarın geliyorum dedi çok şaşırdım eskiden görmüyorduOncelikle esine sikayet etmeyi birakiyorsun. Her seyi eltinle yuz yuze coz.
Ver cevaplarini.
Ya yuh artik.Eşim diyor herşeyin farkındayım ama ailem onlar tek benim için alttan al diyor..ben hayatım boyunca böyle insanlar görmedim 10 saatlik yoldan geldik..gelir gelmez elimde temizlik bezi buldum ve hiç kimse yanımda bile oturmadı tek başımbaşıma oturdum eltm gelinleri ni de tembihlemş konuşmayın diye(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?