- Konu Sahibi Hasrettt derinn
-
Daha yeniym diye görüşüyorum.. biraz geçsin zaten hiiiççç gitmem sonu ne olursa olsunEltin neden kocanın ailesi oluyoruş yahu? Elti: Kocanın erkek kardeşinin karısı değil mi ben mi yanlış biliyorum? Elin yellozu ne diye akrabası oluyomuş? bu kadının kocası yok mu? Sizde görüşmeyin böyle kişilerle bu kadar basit. Görümceniz iyiymiş işte onunla görüşün yeter. Bu ne böyle hapishane gibi
Allaha buyuk konusmim ama var ya parcalarim onu Allahn kaynim 12 yasinda daha kucuk ben simdiden kaynimi dovuyom ilerde karisina agiz vermesin diyeİçeri girince ayağa kalkcakmışız onun yanında kocama bile bakmicakmışm hep onu ve kızlarını övecekmişim onlara hertürlü yardimda bulunucakmışım maddi manevi ..hep aricakmşm.. hiç bişey olmamış gibi davranacakmışm yoksa sonum kötüymüşş.. bence gözümü korkutuyor.. takmıyırum artik
Düne kadar da oradaydım uzak yoldan geldik onlar için eşim için alttan alayım dedim bize yapmadığını bırakmadılar..görümcem melek gibi benim için gelmişti onlarin korkusundan benimle konuşamadı kaş göz anlaştık kızlar yemin ediyorum sinirden üç günde üç kilo verdim
Kızlar öyle demeynn kadın çoook fena eşimn kardeşini iki eşnden boşatmış üçüncüsü ona kafa tutmuş diye üçüncüyü de yapmaya çalışmış kadın uyanık çıkmış diye yapamamış ..şimdi konuşmuyorlar onlarla sırf kadın uyanık diye onun dediğini yapmamış diye onları silmiş..beende onun dediğini pek takmıyırum diye deli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?