- 16 Eylül 2016
- 69
- 31
- 8
- Konu Sahibi Hasrettt derinn
-
Mrb canlar .. ben 4 aylık evliyim ama sanki bin yıllık dert çekiyorum . Benim kaynanam kayınbabam vefat etmiş .Eltim ve kızları var..Eşim çok iyi ve beni çok seviyor bende onu.Ama evlendiğim ilk günden beri eltimm ve kızları her oraya giittiğimizde dünyayı bize dar ediyorlar. Eltime anne demek zorundaymışım kızlarına saygı vermek zorundaymışım telefon kaldırmak yasakmış onlara gidince temizlik yaptırmalar . Kocamın yanında kurban hayran arkasında laf sokmalar nasıl davranıcam bilmiyorum çoook takıntılılar amaçları nedir
Mrb canlar .. ben 4 aylık evliyim ama sanki bin yıllık dert çekiyorum . Benim kaynanam kayınbabam vefat etmiş .Eltim ve kızları var..Eşim çok iyi ve beni çok seviyor bende onu.Ama evlendiğim ilk günden beri eltimm ve kızları her oraya giittiğimizde dünyayı bize dar ediyorlar. Eltime anne demek zorundaymışım kızlarına saygı vermek zorundaymışım telefon kaldırmak yasakmış onlara gidince temizlik yaptırmalar . Kocamın yanında kurban hayran arkasında laf sokmalar nasıl davranıcam bilmiyorum çoook takıntılılar amaçları nedir
Eşim önce diyeceksin diyordu bakti ki yapamıyorum yenge de dediEltinize anneseni çok seven eşinciğin nediyor bu konu hakkında peki
Ben zaten hiç anne demedim zoruna da o gidiyor
Yazık valla çok çekersin sen daha kocanda da pek iş yok bellikiEşim önce diyeceksin diyordu bakti ki yapamıyorum yenge de dedi
İyi de en başından eşiniz demedi mi ne münasebet anne filan deme ona diye size demedi mi?
Ya da eltinizin karşısına geçip ne alaka sen benim annem misin neden sana anne diyecek,
nedir senin bu yaptıkların halin haddini bil diye niye demiyor? Ya da sizler?
Aahhh canım aahhh... eşimi hipnoz etmişler di canımla cicimle oğlumsun diye diye ..şimdi gözü açıldı adamın daha yeni
Aynen öyle istiyorum eşim çok farkında in ş görmem onuBakın yapmanız gereken o kadının ne evine gidin ne de evinize alın. Çok net yani bunu yapın.
Normal değil. Nazi kampı sanki de kadında başınızda Gestapo gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?