Ahhh 58 ahhh !!!

Sahur
1 fincan çay
0.5 bazlama arasi 5 kaşar dilim ile tost
Domates, salatalık, biber
1 tk kayısı reçeli
1 şeftali
2 zeytin
3 yk tava yoğurdu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Iftar
3 kepçe mantar çorbası
1 dilim ekmek
Taze fasulye kizartmasi
Karpuz

20 dk yürüyüş
Ara 2 top dondurma

Son düzenleme:
Sahur 1 dilim ekmek
1 fincan çay
25 g peynir
15 gr kayısı reçeli
Salatalık, biber
Şeftali
2 yk fasulye kavurma

Eveett bugün ev temizliği vs canım çıktı vee 400 gr daha gitmiş
Iftar
4 yk etsiz nohut yemeği
5 tane Mücver
300 gr karpuz

Son düzenleme:
Kayısı reçeli20 GRAM57
Ayran (240gr!)1 bardak90
siyah zeytin2 adet (3gr)16
Taze Kaşar4 DİLİM196
Bazlama0.25 ADET62
Çavdarlı Ekmek2.5 DİLİM138

Ekmekleri vr kasarlari tost yaptım. Vee 560 cal dibini vurdum, pişman değilim:)

Dün ekliyememistim...

Eklentiler

• $1405234420757.webp
    $1405234420757.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 56
Iftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 tane karniyarik
5yk sehriye pilavı
Salata
4 küçük tulumba

Son düzenleme:
Çavdarlı Ekmek2 DİLİM110
[2]Elma Komposto0.6 PORSİYON116
[3]siyah zeytin2 adet (3gr)16
[4]Kayısı reçeli20 GRAM57
[5]Yoğurt (tam yağlı)150 GRAM102
[6]Beyaz Peynir30 GRAM75

Bugün çok Halsizim regl oncesiyim birde :(
Gerçekten Günlüğüm kimsenin umrunda değil okuyan hiç yok...

Çavdarlı Ekmek2 DİLİM110
[2]Elma Komposto0.6 PORSİYON116
[3]siyah zeytin2 adet (3gr)16
[4]Kayısı reçeli20 GRAM57
[5]Yoğurt (tam yağlı)150 GRAM102
[6]Beyaz Peynir30 GRAM75

Bugün çok Halsizim regl oncesiyim birde :(
Gerçekten Günlüğüm kimsenin umrunda değil okuyan hiç yok...

meraba canm ne güzel kilo vermişsin bende hızlı verebilirsem ne iyi olcak

tebrik ediyorum seni canım çok iyi kilo wermişsin alkışlar sana:46::46::46::46::46: benım hedefım şimdilik 60 ama 58 olsam fenada olma hani :36::36::36: ben de şubat ayında yemek düzenimi değiştrmiş topiklerde gezerken seni görmüştm o günden bugüne bende eridim sanırım senın kadar olmasda:16::16::16: kesınlıkle diyet yapmadım ben sadece yeme alışkanlıklarımı değiştrdım şubat ayının başlarında 76 kiloyu gördüm we durdum doğum kilom bana yapışmış kalmıştı sanki we karar werdım senın gibi şimdi 4 aylık bir sürecin sonunda 76 kiloyla başladığım yolculukta 63 kiloyu dün itibaryle görmüş bulunmaktayım :32::32::32::32::32: durmak yok yola dewam boyumda 1.60 :D bakalım bi yolun sonunda kaç kilo olucaz sen hedefine wardın darısı bana şekerim tekrar tebriklerrr:46::46::8::8::10:

tebrik ediyorum seni canım çok iyi kilo wermişsin alkışlar sana:46::46::46::46::46: benım hedefım şimdilik 60 ama 58 olsam fenada olma hani :36::36::36: ben de şubat ayında yemek düzenimi değiştrmiş topiklerde gezerken seni görmüştm o günden bugüne bende eridim sanırım senın kadar olmasda:16::16::16: kesınlıkle diyet yapmadım ben sadece yeme alışkanlıklarımı değiştrdım şubat ayının başlarında 76 kiloyu gördüm we durdum doğum kilom bana yapışmış kalmıştı sanki we karar werdım senın gibi şimdi 4 aylık bir sürecin sonunda 76 kiloyla başladığım yolculukta 63 kiloyu dün itibaryle görmüş bulunmaktayım :32::32::32::32::32: durmak yok yola dewam boyumda 1.60 :D bakalım bi yolun sonunda kaç kilo olucaz sen hedefine wardın darısı bana şekerim tekrar tebriklerrr:46::46::8::8::10:

Tşkler tatlım ;) ama daha hedefim olmadı , bende aynen 60 olsam ama asıl niyetim 58 işte... bende aynen biliyorsun diyet değil yeme alışkanlığı oluyo . Kısa sürede vermişsin kiloyu tbrkl sanada ;) ben şimdiye kdr çoktan 58 inerdimde vücudum 4 aydır durdu ayda sadece 1 kilo verdim. Ramazan da başladım yine 2.5 kiloverdim 15 günde. Maşallah sen bende 2 kilo daha azsın canım ama ben 88 ile diyete başladım. Hepimize kolay gelsin çıtırlar olalım hep:D

Son düzenleme:
Tşkler tatlım ;) ama daha hedefim olmadı , bende aynen 60 olsam ama asıl niyetim 58 işte... bende aynen biliyorsun diyet değil yeme alışkanlığı oluyo . Kısa sürede vermişsin kiloyu tbrkl sanada ;) ben şimdiye kdr çoktan 58 inerdimde vücudum 4 aydır durdu ayda sadece 1 kilo verdim. Ramazan da başladım yine 2.5 kiloverdim 15 günde. Maşallah sen bende 2 kilo daha azsın canım ama ben 88 ile diyete başladım. Hepimize kolay gelsin çıtırlar olalım hep:D

88 den 65 e inmek herkesın harcı değil süpersin wallahi bir daha tebrık ediyorum şuanda fit sayılırız gören erimişsin diyo sanada diyolardr:36::36::36: boyun kaç acaba canım :16::16:

88 den 65 e inmek herkesın harcı değil süpersin wallahi bir daha tebrık ediyorum şuanda fit sayılırız gören erimişsin diyo sanada diyolardr:36::36::36: boyun kaç acaba canım :16::16:

Tşkler tatlım yazman büyük motive etti beni ;) boyum 1.64 tatlım, evet herkes suzulmussun diyor hatta bekatligindan daha zayıf duruyon diyorlar, annem yüzün çok çökmüş diyeti bırak diye ısrar ediyo ... ama ben kanman :)

Iftar
1 kepçe mercimek çorbası
5 yk sehriye pilavı
1 porsiyon karniyarik
Kavun
Tulumba

Az önce 20 dk yürüdüm.

Son düzenleme:
Sahur
1 bardak Kızılcık komposto
1 tabak yağsız makarna
25 gr peynir
1 salatalık
2 yk tava yoğurdu
1 biber

Son düzenleme:
Iftar
2 kase ayranli buğday çorbası
Mantar salatası
3 hurma

Son düzenleme:
Şu regl im bi olup biteydide şu ödem gideydi kilolar gitmeye basliyaydi offf ufff :confused:

Ara 2 bardak yeşil çay
Draje çikolata ufff ya regl öncesi tatlı krizlerim :(

Back
X