Ahhh evlilik ,yaman evlilik..

Evet haklisin arkadasim normalde evet aktivitelerimiz oluyordu ,kiş sezonu geldi evden de çıkasım gelmiyor ki. Çıksan yürüyüş oda bitiyor veya üşüyorsun. Ben bu aralar ne yapacagimi bilmiyorum sanırım bunalım geçiriyorum :)
Böyle zamanlarda eski arkadaşlarla buluşup görüşmek biraz onlarla gezmek iyi gelebilir veya hobiler edinmek

E her gün yeni insanlarla tanışabilir insan yeni arkadaşlar edinebilir ve zamanla onları tanır bulunduğun şehirde toplu etkinlikler olabilir kermesler sergiler yemek yarışları kurslar vs vs kendin için birşeyler yapmalısım bence sadece kendin için silencefeed silencefeed

Evet haklisin arkadaşım. Kurlara başvuru daha yeni yaptım gideceğim . En azından kendimi stresten atabilirim.. bu iyi gelecektir . Iş bakıyorum ama bulamıyorum onunda stresi var o yüzden de hep evdeyim çağırabilirler umuduyla

Maalesef hiç arkadasim kalmadı hepsi şehir dışına evlendi... Sadece aileme gidip geliyorum :KK43:
Evet haklisin arkadaşım. Kurlara başvuru daha yeni yaptım gideceğim . En azından kendimi stresten atabilirim.. bu iyi gelecektir . Iş bakıyorum ama bulamıyorum onunda stresi var o yüzden de hep evdeyim çağırabilirler umuduyla
sen harekete geçtiğine göre hayat da bu yolu sana açacaktır durup bekleyen kimseye kapılar açılmaz umarım herşey çok güzel gelişir senin için

hadi ya o kadar yani :-( peki şikayet ediyor musun bu durumdan yada alistin mi ? Onca trip hallerim boşunamiydi yani ,haksızlik çok ettim o zaman :-(
Kışın böyle genelde. Yazın akşamları gezeriz falan ama kışın evdeyiz genellikle. Oğlum okullu akşam biton ödev yapıoruz. Diğer oğlum 3 yaşında. Dışarı bir iki çıksak hasta oluyor hemen. Karı koca sinema çok severiz. Ufaklıkla sinemaya gidemiyoruz. Haliyle yatağa girip laptop tan izliyoruz. Başbaşa olsak gezmeler artar. Ama çocukların varsa onlara göre yaşarsın. Ben birde çok evcimenim. Bir yere gidelim dediğinde evde duralım diyorum. Bana ev biti oldun diyo :KK66: ben memnunum hayatımdan. Ufaklık biraz daha büyüsün aktivitelirimiz artar bunu biliyorum. Evde 2 çocuk olunca onları uyutup yatağa girip seks yapmak bile ekşın. Çünkü ufaklık gece kalkıp yanıma gelip yatmak istiyor :KK66: gizli gizli her işimiz :KK66:

Güzel birşey mutlulugunuz daım olsun, bende evliyim fakat çocuk suanlık yok .Çocuk güzel birşey evin kıvamı herşey için fakat anladıgım kadarıyla aşkta olduğu gibi evlilikte de güzel kaçamaklar güzel oluyor daha istekli daha karşılıklı sevgı bagını guçlendırıyor sanırım buda aşkın meyvesi sayesinde :)

Güzel birşey mutlulugunuz daım olsun, bende evliyim fakat çocuk suanlık yok .Çocuk g
üzel birşey evin kıvamı herşey için fakat anladıgım kadarıyla aşkta olduğu gibi evlilikte de güzel kaçamaklar güzel oluyor daha istekli daha karşılıklı sevgı bagını guçlendırıyor sanırım buda aşkın meyvesi sayesinde :)

istekli ve daha bağlı oluyor duygularımiz .benim iki yaşında oğlum var.

Kışın da böyle yazinda :-) yazin arada dugun felan köye gideriz oğlum iki yaşında,aynen çabuk hasta olur o da. Sanırım bende ev bitiyim :-):-)
Kışın böyle genelde. Yazın akşamları gezeriz falan ama kışın evdeyiz genellikle. Oğlum okullu akşam biton ödev yapıoruz. Diğer oğlum 3 yaşında. Dışarı bir iki çıksak hasta oluyor hemen. Karı koca sinema çok severiz. Ufaklıkla sinemaya gidemiyoruz. Haliyle yatağa girip laptop tan izliyoruz. Başbaşa olsak gezmeler artar. Ama çocukların varsa onlara göre yaşarsın. Ben birde çok evcimenim. Bir yere gidelim dediğinde evde duralım diyorum. Bana ev biti oldun diyo :KK66: ben memnunum hayatımdan. Ufaklık biraz daha büyüsün aktivitelirimiz artar bunu biliyorum. Evde 2 çocuk olunca onları uyutup yatağa girip seks yapmak bile ekşın. Çünkü ufaklık gece kalkıp yanıma gelip yatmak istiyor :KK66: gizli gizli her işimiz :KK66:

bende is bakiyorum ama yok yok. Kışın evdeyim bu yüzden :-( Allah 2017 de bize iş,bereket verir inşallah

Bende bu akşam sırf bu konu için girdim kk 30 aylık bir oğlum var ve hamileyim son ayim üstelik birbirimizi çok seviyoruz aslinda buna eminim eşim gündüz 10 2 arası evde o saatler kahvaltı çocukla oynar ayda uyur ve ise gider akşam 7 de gelir akşam yemeği çay tv sohbet yok oğlu ile oynar ve gece olur oğlan benimle uyutmak isterse baba baza gider çünkü hamislikten 3umuz sigmiyoruz ve benim nasıl oldum pek umrumda değil ağrım var mi yokmu sormaz ilgisiz biri oldu aslında kahvaltı hazırlar arada temizlik yardım eder ama arada tabi ama ben istiyorum benimle ilgilensin halimi sorsun çok mu şey istiyorum ki

Bende bu akşam sırf bu konu için girdim kk 30 aylık bir oğlum var ve hamileyim son ayim üstelik birbirimizi çok seviyoruz aslinda buna eminim eşim gündüz 10 2 arası evde o saatler kahvaltı çocukla oynar ayda uyur ve ise gider akşam 7 de gelir akşam yemeği çay tv sohbet yok oğlu ile oynar ve gece olur oğlan benimle uyutmak isterse baba baza gider çünkü hamislikten 3umuz sigmiyoruz ve benim nasıl oldum pek umrumda değil ağrım var mi yokmu sormaz ilgisiz biri oldu aslında kahvaltı hazırlar arada temizlik yardım eder ama arada tabi ama ben

istiyorum benimle ilgilensin halimi sorsun çok mu şey istiyorum ki[/QUOTE

aynen öyle.benim ilk hamilelikm de hiç ilgilenmedi istediğim gece asermek değildi sadece sorması idi sormadı. şimdi ikinciyi istiyor ve olacaklar gene aynı olacak tahmin ediyorum :-(:-( bence erkeklern yapısı böyle ama ilgilenen de var bilmiyorum ya .o kadar üzgüm ki hamileliğim aklıma gelince oğlum iki yaş bitti gene arada esin yardım ediyormuş. ilk evladin kaç yaşında

Ilk oğlum 30 aylık yani 3.5 yaşında ve 8 aylık kız bebeğe hamileyim suan ona tavirliyim ve konuşmuyorum neye küstümü bilmiyor oda küsmüş gibi konuşmuyor dün akşam bu yana konuşmuyoruz sabah kahvaltı hazırladı ama ben ondan tek istediğim benimle ilgilenmesi benim durumu sorması ağrım varmı yokmu canım bişey istiomu okadar

aynen de öyle ve hamileyken daha hassas oluyor insan ama kahvalti bile hazirlamasi güzel birşey daha benim esim hazırlamadi benim de oğlum var ama bende ikinciye cesaret edemiyorum esimin ilgisizliği yüzünden

Ahh Can'ım şu tv dizileri yok mu onlar yüzünden kocaların başının etini yiyoruz. Büyük aşklar ihtiraslar tutku şehvet... aman yarabbim her evlilik birliktelik dizilerdeki gibi, bi bizimki monoton sanıyoruz. Tv beklentilerimizi yükseltiyo bence. Boşversene Can'ım bak yorumlara herkesin evliliği sen ben gibi. Aldatma, saygısızlık, kabalık, hakaret ..vs yoksa evliliğim problemli deme. Bende 4 senelik evliyim 2 buçuk yaşında bir kızım var çok şükür. Ayrıca çalışıyorum saat 10 buçuk gibi kızımı uyutup bende sızıyorum. Artık kociş şikayet ediyo benden ona vakit ayıramıyorum diye. Monotonuz ama birbirimizi seviyoruz Çok takılma enerjin varsa renk katmaya çalış akşam ekşın filan yoksa sarıl uyu herkesin evliliği böyle

Eşimden sonra eve geliyorum, yemek yiyoruz, film izliyoruz, sıkça sevişiyoruz, uyuyoruz. Düzenimiz bu, tüm temizlik, çamaşır, toz almak cumartesileri...o da keyfime kalmış laf etmiyor :halay: çok ilgi alaka beklemeyin eve yorgun geliyorsa normal bir durum adam bu devirde ev geçindiriyor.

Back
X