Ahhh evlilik ,yaman evlilik..

Konu tekrarı gibi olmuş geçen haftada vardı böyle senin gibi dertli ama herkesin rutini farklı canım kimse plan program yapmıyo hayat yönlendiriyo biyerden sonra oğluşta varmış allah bağışlasın amaaan napçen gocayı gıı boşver al bi top oynayı verin garii ben öyle yapıyorum :)
anladım aslında rutinler neredeyse aynı . Koca dan az ilgi beklemeli ve alismaliyim ,bu siteyi çok seviyorum ya yorumlar gerçekten ilgi çekici teşekkürler herkese :-);-)

canım herkesin hayatı aynı, sonuçta sürekli sürekli ekşın olmuyor ne olacak ki. ben daha çok yeni evliyim ama bizim akşamlarımız da böyle geçiyor, eğer keyfim yerinde değilse dert edip kavga çıkarıyorum, ilgilenmiyor diye, bazen de ben de yorgun oluyorum o bir köşeye ben bir köşeye sızıyoruz, kimse kimse ile ilgilenmiyor ama yine de evlilik güzel. evimi, eşimi seviyorum.

Zaten geç geliyor eşim. Aç olursa yemek yiyoruz değilse bebeğimizle ilgileniyor ve uyuyor. Her gün istisnasız böyle.

Zaten geç geliyor eşim. Aç olursa yemek yiyoruz değilse bebeğimizle ilgileniyor ve uyuyor. Her gün istisnasız böyle.
sıkılmıyor musun bu durumdan? İlgi istemiyor musun sanırım ben abartıyormuşm .herkes aynı. Her akşam aynı olan şey beni sikiyor :-(

canım herkesin hayatı aynı, sonuçta sürekli sürekli ekşın olmuyor ne olacak ki. ben daha çok yeni evliyim ama bizim akşamlarımız da böyle geçiyor, eğer keyfim yerinde değilse dert edip kavga çıkarıyorum, ilgilenmiyor diye, bazen de ben de yorgun oluyorum o bir köşeye ben bir köşeye sızıyoruz, kimse kimse ile ilgilenmiyor ama yine de evlilik güzel. evimi, eşimi seviyorum.
bende sürekli kavga çıkarıyorum ,stres e girmem çok kolay ama elimde değil ..

Merak etme. Çoğu evli çiftin hayatı zaten monoton. Ben odadan mutfağa geçince bile ekşın yaşıyorum. Düşün ki ne kadar monotonuz :KK70:

Bazen çılgınlık yapıp banyoya gidiyorum. :KK70:

Yemek, çay, tv, çocukların ödevleri, uyku.
Finito ;)

Merak etme. Çoğu evli çiftin hayatı zaten monoton. Ben odadan mutfağa geçince bile ekşın yaşıyorum. Düşün ki ne kadar monotonuz :KK70:

Bazen çılgınlık yapıp banyoya gidiyorum. :KK70:

Yemek, çay, tv, çocukların ödevleri, uyku.
Finito ;)
hadi ya o kadar yani :-( peki şikayet ediyor musun bu durumdan yada alistin mi ? Onca trip hallerim boşunamiydi yani ,haksızlik çok ettim o zaman :-(

Esim.10 dan once eve gelmiyor gunun buyuk bolumu kendimleyim:KK45: geldiginde yemek yeriz sonra kahve Allahtan gec yatiyor film izleriz bazen guzel geciyor zaman satasirim devamli vurup kacarim tepesine cikarim.cocuk gibi:halay: oyle boyle geciyo iste ya genelde erkekler tv ye pcye daliyor biraz durtmek lazim:KK45:

sıkılmıyor musun bu durumdan? İlgi istemiyor musun sanırım ben abartıyormuşm .herkes aynı. Her akşam aynı olan şey beni sikiyor :-(
Birsürü sıkıntımız olduğu için oturup benimle ilgilen diyemiyorum, onu düşünemiyorum yani :) çocuktan fırsat kalmıyor zaten

Ne bileyim bizim de 2. Çocuktan sonra baya monoton.onu uyutana kadar hep bir dert,2 sinin kavgası onları ayirma ,kızın odevleri,oglanin oyunları,bir yandan akşam yemeğini toplamaya çalışmak,oglan uyuyunca da mümkünse beraberlik işte( bunu biraz utanarak yazdim)değilse de yat uyu

Esim.10 dan once eve gelmiyor gunun buyuk bolumu kendimleyim:KK45: geldiginde yemek yeriz sonra kahve Allahtan gec yatiyor film izleriz bazen guzel geciyor zaman satasirim devamli vurup kacarim tepesine cikarim.cocuk gibi:halay: oyle boyle geciyo iste ya genelde erkekler tv ye pcye daliyor biraz durtmek lazim:KK45:
O kadar saat ne yapıyorsun :-)ben trip e bağlardim sanırım:-) haklısın hep film.film olmasa ne yapardık bilmiyorum

Ne bileyim bizim de 2. Çocuktan sonra baya monoton.onu uyutana kadar hep bir dert,2 sinin kavgası onları ayirma ,kızın odevleri,oglanin oyunları,bir yandan akşam yemeğini toplamaya çalışmak,oglan uyuyunca da mümkünse beraberlik işte( bunu biraz utanarak yazdim)değilse de yat uyu
aynı şeyler ışte. Esim ikinci çocuk istiyor,cesaret edemiyorum .daha mi zor

Eşim gece 12 de geliyor iş ten
Akşam napılur kocayla bilmiyorum valla
Ama üç çocukla yemek oyun ders dans temizlik aklına gelen herşey yapılıyor. Arada koca arayıncada atar yapılır tam zamanı ydı aramanın diye :)
TV bile yok bizde düşün ama vakıt geçiyor hemde az geliyor bana 24 saat saat 23 daha küçüğü uyutup bulaşık yıkıycam, dizime bskacam çok iş var daha hiç de sıkılmadım
İki gündür aktıvıte buldum telden kamera açıp görüşüyom çevremle :) tavsiye ederim :)

Çalışan kadınlar evde olan kadınlara göre daha şanslı olduğunu düşünüyorum. Keşke biran önce meslek sahibi olup su an çalışmış durumda olsaydım. Ama kendi kendime bu böyle gitmeZ ben sürekli evde tikili kalıp çocuk doğurup doğurup bakamam. Kendime yeni bir sayfa açmalıyım diyorum. Bugünlerde cook sıkılıyorum mesela bol bol Ya Sabr cekiyoruuum.. :///

Isten geliyor yemek yiyip odasina geciyor, mümkün oldugu kadar bilgisayar oynuyor. Yatmadan önce bes dakikani bari bana ayir diye kavga ettigim cok oldu. Fakat kendine vakit ayirmak istiyor.
Tüm hayatimiz beraber, tek fark ben evde cocuk bakiyorum. Dolayisiyla hayatim cok monoton. O da iste cok bunaliyor. Eskiden üzülsem de simdi saygi duyuyorum. Cünkü ben de ise basladigim zaman kendime zaman ayirmak ve de kafa dagitmak isteyecegim.
Cok cok siradan geciyor günlerimiz, ayri program yapmayiz, yapamayiz. Herseyi beraber yapariz, ayri kaldigimiz cok nadirdir. En yakin arkadasiz. Baska arkadasimiz yok desem yeridir.
Evet hergün ayni seyler yasaniyor, fakat baska birsey olsun istemem.
Ben buna huzur diyorum. Onunla bu sekilde yaslanmak istiyorum. Yan odada bilgisayar oynuyor, ev isi yaptiramam cok mizmizlanir. Ama öyle bir baglaniyor ki insan esine; hicbir eglence ve heyecan onun yan odada olmasindan daha fazla sey veremez bana.
Monotonluk o düzen kaybolunca cok aranir bence.
Disarda fazla kalinca bile evimizin yolunu gözlüyoruz.

Eşim gece 12 de geliyor iş ten
Akşam napılur kocayla bilmiyorum valla
Ama üç çocukla yemek oyun ders dans temizlik aklına gelen herşey yapılıyor. Arada koca arayıncada atar yapılır tam zamanı ydı aramanın diye :)
TV bile yok bizde düşün ama vakıt geçiyor hemde az geliyor bana 24 saat saat 23 daha küçüğü uyutup bulaşık yıkıycam, dizime bskacam çok iş var daha hiç de sıkılmadım
İki gündür aktıvıte buldum telden

kamera açıp görüşüyom çevremle :) tavsiye ederim :)
aaa neden tv yok. Tvsiz akşam geçiyor mu ?sıkılmıyor musun çocuklar belki de seni yoğun yapıyor Allah bagislasin

aynı şeyler ışte. Esim ikinci çocuk istiyor,cesaret edemiyorum .daha mi zor
O kadar farklı ki anlatamam çocuğu olmayan çocuğu olanı anlamıyor ya tek çocuğu olan da 2 çocuğu olanı anlamaz.tamamen farklı bir hayat.tekken bir şekilde oluyordu herşey ama ikinci de herşey değişti :) tabi bir de benim 2. Baya zor bir çocuk

Back
X