- 30 Kasım 2019
- 12.445
- 39.937
- 598
- Konu Sahibi Reyhan_98_
-
Sana sadece şunu diyeyim.Eğer böyle dışarıdaki erkeklerde baba sevgisini ararsan ya da bunu kullanıp seni manipule etmelerine izin verirsen babanın dahi açamayacağı yaralar açar ve bırakırlar seni."artık baban benim, herşeyinim"
Tanımadan demiş, yazıştik, konuştuk demiş. Büyük ihtimalle internet üzerinden tanışma. Ben öyle anladım.Nasıl yaa yüzyüze görüşme yok mu
Konu sahibi aana soruyorum yüzünü bile görmediğin bir adam seni bırakmasın diye defalarca ısrar edip sorun çözmeye çalışman konuşalım diye ısrar etmen normal mi?
Hayatın başındasın madem erkeklere güvenmeyerek başla olaya.Öyle herkese hemen gönlünü kaptırmaHayatımın daha en başındayım ve 20 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı.Bu saatten sonra birine nasıl güvenicem hiç bilmiyorum. Sürekli bi şüphecilik olucak içimde eminim. Biriyle tanıştım, kendisi annesi ve babasıyla görüşmüyor. Bende babamla görüşmüyorum. Sonra işte bana "yaralarımız aynı" "artık baban benim, herşeyinim" bilmem ne. Sonra yazdık konuşuyorduk çocuk bir anda durduk yere gayet akışında giderken sohbeti kesti. Ben hani sordum görüşmek istemiyorum demen yeterli dedim. İşleri çok yoğunmuş bla bla. Ama hiç yazmıyor yani sıfır. Ben en son görüşmek istemiyorum diyip, sildim numarasını. En sonunda yazdım, sen dedim baba rolüne giriyorsun ama sohbeti kesiyorsun dedim. Bana verdiği cevap "tavırların tutumun sinirimi bozdu" diyip her yerden engelledi. Salağım. Ben gene bunun üzerine gittim ulaştım. Konuşmaya çalıştım, seni kıran beni kıran mesele neyse halledelim. Cevap yok. Hani bu şeref yoksunluğu değil mi? Tanımadan bu sözleri vermek ne? Ne bu gamsızlık? İyiki de çıktı hayatımdan, iyiki de dönmemiş. Ama gerçekten yıkıldım yani. Bir gün sıkılıcaksın o zaman niye böyle sözler veriyorsun demi? Bide mübarek gün yani asla hakkımı helal etmiyorum. Kalbim çok kötü kırıldı.
Beceremiyorum ki, hem çok çevrem yok benim.20 yasindasin! Erkek arkadaş edin, birileriyle çık görüş. Sevgililik tecruben olsun. Hayatından giden insana bağlanıp kalma.
Ilk baslarda oyle zamanla açılırsın. Kendini daha rahat ifade edersin. En azından sosyal medyadan birileriyle konusabilirsinBeceremiyorum ki, hem çok çevrem yok benim.
Sanal yolla Mı tanıştınız?Hayatımın daha en başındayım ve 20 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı.Bu saatten sonra birine nasıl güvenicem hiç bilmiyorum. Sürekli bi şüphecilik olucak içimde eminim. Biriyle tanıştım, kendisi annesi ve babasıyla görüşmüyor. Bende babamla görüşmüyorum. Sonra işte bana "yaralarımız aynı" "artık baban benim, herşeyinim" bilmem ne. Sonra yazdık konuşuyorduk çocuk bir anda durduk yere gayet akışında giderken sohbeti kesti. Ben hani sordum görüşmek istemiyorum demen yeterli dedim. İşleri çok yoğunmuş bla bla. Ama hiç yazmıyor yani sıfır. Ben en son görüşmek istemiyorum diyip, sildim numarasını. En sonunda yazdım, sen dedim baba rolüne giriyorsun ama sohbeti kesiyorsun dedim. Bana verdiği cevap "tavırların tutumun sinirimi bozdu" diyip her yerden engelledi. Salağım. Ben gene bunun üzerine gittim ulaştım. Konuşmaya çalıştım, seni kıran beni kıran mesele neyse halledelim. Cevap yok. Hani bu şeref yoksunluğu değil mi? Tanımadan bu sözleri vermek ne? Ne bu gamsızlık? İyiki de çıktı hayatımdan, iyiki de dönmemiş. Ama gerçekten yıkıldım yani. Bir gün sıkılıcaksın o zaman niye böyle sözler veriyorsun demi? Bide mübarek gün yani asla hakkımı helal etmiyorum. Kalbim çok kötü kırıldı.
Muhtemelen sizinle cinsel bir birliktelik yaşamak için güven vermeye çalıştı. Dady issues diye bir kavram var bunu kullanmak istedi ve istediği olmayınca rol yapmayı bıraktı.Hayatımın daha en başındayım ve 20 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı.Bu saatten sonra birine nasıl güvenicem hiç bilmiyorum. Sürekli bi şüphecilik olucak içimde eminim. Biriyle tanıştım, kendisi annesi ve babasıyla görüşmüyor. Bende babamla görüşmüyorum. Sonra işte bana "yaralarımız aynı" "artık baban benim, herşeyinim" bilmem ne. Sonra yazdık konuşuyorduk çocuk bir anda durduk yere gayet akışında giderken sohbeti kesti. Ben hani sordum görüşmek istemiyorum demen yeterli dedim. İşleri çok yoğunmuş bla bla. Ama hiç yazmıyor yani sıfır. Ben en son görüşmek istemiyorum diyip, sildim numarasını. En sonunda yazdım, sen dedim baba rolüne giriyorsun ama sohbeti kesiyorsun dedim. Bana verdiği cevap "tavırların tutumun sinirimi bozdu" diyip her yerden engelledi. Salağım. Ben gene bunun üzerine gittim ulaştım. Konuşmaya çalıştım, seni kıran beni kıran mesele neyse halledelim. Cevap yok. Hani bu şeref yoksunluğu değil mi? Tanımadan bu sözleri vermek ne? Ne bu gamsızlık? İyiki de çıktı hayatımdan, iyiki de dönmemiş. Ama gerçekten yıkıldım yani. Bir gün sıkılıcaksın o zaman niye böyle sözler veriyorsun demi? Bide mübarek gün yani asla hakkımı helal etmiyorum. Kalbim çok kötü kırıldı.
Evet abla keşke tanımasaydım çok pişmanımSanal yolla Mı tanıştınız?
Bu saatten sonra?
Baban benim?
Ama insan doğru düzgün bir açıklama bekliyor, bu kadarı hakkı.Yo seref yoksunluğu degıl. Kafasına uymamıssın duygularını somurmek yerine insan gibi bıtırmıs.
Bır insan seni heryerden engellemısse ustune gıdıp konusmaya calısma bundan sonra, cok itici oluyor oyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?