Ahım tutar mı sizce? Neden böyle insanlar beni buluyor?

Reyhan_98_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
181
87
98
27
Hayatımın daha en başındayım ve 20 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı.Bu saatten sonra birine nasıl güvenicem hiç bilmiyorum. Sürekli bi şüphecilik olucak içimde eminim. Biriyle tanıştım, kendisi annesi ve babasıyla görüşmüyor. Bende babamla görüşmüyorum. Sonra işte bana "yaralarımız aynı" "artık baban benim, herşeyinim" bilmem ne. Sonra yazdık konuşuyorduk çocuk bir anda durduk yere gayet akışında giderken sohbeti kesti. Ben hani sordum görüşmek istemiyorum demen yeterli dedim. İşleri çok yoğunmuş bla bla. Ama hiç yazmıyor yani sıfır. Ben en son görüşmek istemiyorum diyip, sildim numarasını. En sonunda yazdım, sen dedim baba rolüne giriyorsun ama sohbeti kesiyorsun dedim. Bana verdiği cevap "tavırların tutumun sinirimi bozdu" diyip her yerden engelledi. Salağım. Ben gene bunun üzerine gittim ulaştım. Konuşmaya çalıştım, seni kıran beni kıran mesele neyse halledelim. Cevap yok. Hani bu şeref yoksunluğu değil mi? Tanımadan bu sözleri vermek ne? Ne bu gamsızlık? İyiki de çıktı hayatımdan, iyiki de dönmemiş. Ama gerçekten yıkıldım yani. Bir gün sıkılıcaksın o zaman niye böyle sözler veriyorsun demi? Bide mübarek gün yani asla hakkımı helal etmiyorum. Kalbim çok kötü kırıldı.

Bana sorarsan senden bi çıkarı vardı kandırmak için söyledi o lafları istediğini aldı veya alamadı çekildi köşesine.

"Tanımadan bu sözleri vermek ne" demişsiniz, demek ki siz de onu tanımıyordunuz. Tanımadığımız insanların sözlerine güvenmeyiz. Bunu öğrenmiş oldunuz, deneyim deyip geçin.
Adam engellemiş, istemediğini belirtmiş. Peşine düşmüşsünüz, ısrar etmişsiniz. Cevap vermemesi şeref yoksunluğu değil, sizinle uğraşmak istemediği anlamına gelir bu durumda.
İki günlük insanlara yıkıldım diyecek kadar değer vermeler tamamen toyluktan. Bir deneyim daha...
"Baban benim" lafları fazla arabesk ve aptalca. Kim kimin babası olabilir ya? Nasıl babalık yapacakmış? Cebinize harçlık koyup, okula mı gönderecek, nedir yani? Baba özleminizi kullanacak insanlara asla bulaşmayın. Önce sevgili olmayı becersinler, babalık etmek onların haddine değil.

Ayrıldığı sevgilisine geri dönmüştür muhtemelen sevgilisi onu terk etmiş sonrasında da geri affetmiş seni de ayak bağı olarak görmüş

İlişkinin en başında böyle sözler vermek çok yanlış. Erkek arkadaşınızın birden sohbeti kesip gitmesi ne kadar hatalıysa sizinde bitti dedikten sonra tekrar ulaşıp konuşmaya çalışmanız o kadar yanlış. Bunun adı yüzsüzlük.

Kimse sizin babanız olamaz zaten, çok saçma bir söylem. Kimseye bel bağlamayın yaşınızda küçük, mesleğinizi elinize alın daha bir sürü insan çıkar karşınıza . Daha tedbirli yaklaşın bundan sonra.

ve 20 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı.Bu saatten sonra birine nasıl güvenicem hiç bilmiyorum.
Yani şu mübarek günde illaki bizi günaha sokacaksiniz.

20 yaşında ve bu saatten sonra ifadeleri birbiri ile çelişiyor.
Lütfen saçmalamayın ya.

Yaşın daha çok küçük. Düzgün bir ilişki bile başlamamış bikac günlük yakınlık sanirim. Oğlan boyundan büyük laflar etmiş sonra tanıyınca uymayınca normal şekilde bitirmiş. Bitiren taraf sende olabilirdin. Hayatında daha farklı ilişkilerin olacaktır. Evleneceksin de. Kimse baban olmayacak ama, baba ayrı koca ayrıdır. Hayatına giren erkek figürü o role bürünmek istese bile izin verme.

Ahlarinizi daha geçerli şeref yoksunlari için saklayın
Bu daha hiçbir şey
Kendiniz demişsiniz tanımadan diye
Olay tam olarak bu
Tanimadiginiz insanlara ozelinizi anlatmayın
Bundan sonra şöyle böyle diyenlere de itibar etmeyin o öyle kolay olmuyor
Her konuştuğumuz insanla ömrümüzü geçirmek zorunda değiliz nihayetinde
Tanışırız hoslanmazsak konuşmayı bitiririz bu şeref yoksunlugu değildir

Tanımadan bu sözleri vermek ne?
Demişsin ya can alıcı nokta bu insanları tanımadan yaralarımızı açmamalıyız. Benim de problemli bir ailem var ve nişanlıyım 9 yıldır birlikteyiz nişanlımla birbirimizin yaralarını zamanla yeri geldikçe öğrendik ve şu an birbirimizin gözünün içine bakınca anlıyoruz derdimizi. Sen de ilişkilerine biraz zaman tanı zamanla yaralarını anlat, yaralarını eksik yanlarını tamamladığı için sevme gerçekten sev ve o kişi şifan olsun senin. Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın inşallah karşına :)

1 Ailesel mevzularını herkese anlatma
2 baban yoksa babasız büyüdüysen hayatında duygusal olarak bir boşluk hissetmen normal ve fakat bunu fark etmez ve tedavi edip kendini iyileştirip düzelmezsen hayatına aldığın birilerine hep yapışırsın ve sen yapıştıkça onlar senden kaçarlar. Sonra da neden hep aynı böyle kişiler beni buluyor ne bahtsızım ne şanssızım kadersizim diye ağlarsın
3 diğer insanlara değil kendi içine dön ve eksiklik hissettiğin duygularını travmalarını farket
4 20 yaşındasın bu ne arabesklik lütfen ama.

Henüz 20 yaşındasın. Km
İnternetten yazıştiginiz, yüz yüze dahi görüşmediğiniz insanlara bu kadar anlam yükleme. Bu kadar arabesk takılmak bünyeye zarar verir.

Bu saatten sonra baban benim deyince, bir gülme gelmedi mi size de

Nasıl yaa yüzyüze görüşme yok mu

Konu sahibi aana soruyorum yüzünü bile görmediğin bir adam seni bırakmasın diye defalarca ısrar edip sorun çözmeye çalışman konuşalım diye ısrar etmen normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…