- 19 Mayıs 2020
- 47.342
- 212.668
- 598
- Konu Sahibi Reyhan_98_
-
Hayatına sevgili vasfıyla giren birinin babalığa soyunması. Ondan babalık beklemen.. Sağlıklı bir ilişki çıkmazmış zaten. Ona teşekkür etmelisin fazla rahatsızlık vermeden çekip gittiği için.Hayatımın daha en başındayım ve 20 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı.Bu saatten sonra birine nasıl güvenicem hiç bilmiyorum. Sürekli bi şüphecilik olucak içimde eminim. Biriyle tanıştım, kendisi annesi ve babasıyla görüşmüyor. Bende babamla görüşmüyorum. Sonra işte bana "yaralarımız aynı" "artık baban benim, herşeyinim" bilmem ne. Sonra yazdık konuşuyorduk çocuk bir anda durduk yere gayet akışında giderken sohbeti kesti. Ben hani sordum görüşmek istemiyorum demen yeterli dedim. İşleri çok yoğunmuş bla bla. Ama hiç yazmıyor yani sıfır. Ben en son görüşmek istemiyorum diyip, sildim numarasını. En sonunda yazdım, sen dedim baba rolüne giriyorsun ama sohbeti kesiyorsun dedim. Bana verdiği cevap "tavırların tutumun sinirimi bozdu" diyip her yerden engelledi. Salağım. Ben gene bunun üzerine gittim ulaştım. Konuşmaya çalıştım, seni kıran beni kıran mesele neyse halledelim. Cevap yok. Hani bu şeref yoksunluğu değil mi? Tanımadan bu sözleri vermek ne? Ne bu gamsızlık? İyiki de çıktı hayatımdan, iyiki de dönmemiş. Ama gerçekten yıkıldım yani. Bir gün sıkılıcaksın o zaman niye böyle sözler veriyorsun demi? Bide mübarek gün yani asla hakkımı helal etmiyorum. Kalbim çok kötü kırıldı.
İstemiyorum demıs kafi bence.Ama insan doğru düzgün bir açıklama bekliyor, bu kadarı hakkı.
Çok rahatsız edici davranmışsınız. Konuşmak istemeyebilir gayet doğal. Neden üzerine üzerine gidiyorsunuz? Bir de üzerine dramatize edip yok ah ettim bilmemne. Ayrıca ah ettiğin zaman karşındakine birşey olmuyor. Gayet de mutlu yaşıyorlar.Hayatımın daha en başındayım ve 20 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı.Bu saatten sonra birine nasıl güvenicem hiç bilmiyorum. Sürekli bi şüphecilik olucak içimde eminim. Biriyle tanıştım, kendisi annesi ve babasıyla görüşmüyor. Bende babamla görüşmüyorum. Sonra işte bana "yaralarımız aynı" "artık baban benim, herşeyinim" bilmem ne. Sonra yazdık konuşuyorduk çocuk bir anda durduk yere gayet akışında giderken sohbeti kesti. Ben hani sordum görüşmek istemiyorum demen yeterli dedim. İşleri çok yoğunmuş bla bla. Ama hiç yazmıyor yani sıfır. Ben en son görüşmek istemiyorum diyip, sildim numarasını. En sonunda yazdım, sen dedim baba rolüne giriyorsun ama sohbeti kesiyorsun dedim. Bana verdiği cevap "tavırların tutumun sinirimi bozdu" diyip her yerden engelledi. Salağım. Ben gene bunun üzerine gittim ulaştım. Konuşmaya çalıştım, seni kıran beni kıran mesele neyse halledelim. Cevap yok. Hani bu şeref yoksunluğu değil mi? Tanımadan bu sözleri vermek ne? Ne bu gamsızlık? İyiki de çıktı hayatımdan, iyiki de dönmemiş. Ama gerçekten yıkıldım yani. Bir gün sıkılıcaksın o zaman niye böyle sözler veriyorsun demi? Bide mübarek gün yani asla hakkımı helal etmiyorum. Kalbim çok kötü kırıldı.
Kusura bakma ama bence hata sende .bunu da dert diye edinip buraya yazmışsın ustelikHayatımın daha en başındayım ve 20 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı.Bu saatten sonra birine nasıl güvenicem hiç bilmiyorum. Sürekli bi şüphecilik olucak içimde eminim. Biriyle tanıştım, kendisi annesi ve babasıyla görüşmüyor. Bende babamla görüşmüyorum. Sonra işte bana "yaralarımız aynı" "artık baban benim, herşeyinim" bilmem ne. Sonra yazdık konuşuyorduk çocuk bir anda durduk yere gayet akışında giderken sohbeti kesti. Ben hani sordum görüşmek istemiyorum demen yeterli dedim. İşleri çok yoğunmuş bla bla. Ama hiç yazmıyor yani sıfır. Ben en son görüşmek istemiyorum diyip, sildim numarasını. En sonunda yazdım, sen dedim baba rolüne giriyorsun ama sohbeti kesiyorsun dedim. Bana verdiği cevap "tavırların tutumun sinirimi bozdu" diyip her yerden engelledi. Salağım. Ben gene bunun üzerine gittim ulaştım. Konuşmaya çalıştım, seni kıran beni kıran mesele neyse halledelim. Cevap yok. Hani bu şeref yoksunluğu değil mi? Tanımadan bu sözleri vermek ne? Ne bu gamsızlık? İyiki de çıktı hayatımdan, iyiki de dönmemiş. Ama gerçekten yıkıldım yani. Bir gün sıkılıcaksın o zaman niye böyle sözler veriyorsun demi? Bide mübarek gün yani asla hakkımı helal etmiyorum. Kalbim çok kötü kırıldı.
Ah filan etmekte hakkınız değil şuan .flört edersin olmaz gider yada gidersin ne var yani
Öyle bi yazmışsın ki sanki suç işlemişim gibi bi haliniz var. Durumun içindeki detayları bilmeden ahlak dersi verme.Kusura bakma ama bence hata sende .bunu da dert diye edinip buraya yazmışsın ustelik
Algılama problemin olduğu en baştan belliydi beni de algilayamamissin mevcut durumu anlayamadigin gibi.Öyle bi yazmışsın ki sanki suç işlemişim gibi bi haliniz var. Durumun içindeki detayları bilmeden ahlak dersi verme.
Aslında daha aceleye gerek yok doğru. Daha kendi kişiliğim bile yeni yeni oturuyor kaldı ki karşıdaki insanda ne arıcağımı ne biliyim.Bir İlişkide baban benim gibi sözler veriliyorsa, bitmelidir zaten o ilişki. Sizin açınızdan da, onun açısından da yanlış. Yanlış bir yerden başlamış zaten, temeller sıkıntılı. Henüz çok gençsiniz. Olgunlaştıkça kriterleriniz daha da oturacaktır.
Sağolun, tavsiyeleriniz sizin olsun. Ben gerekli uyarıları diğer ablalardan aldım. İyi geceler size.Algılama problemin olduğu en baştan belliydi beni de algilayamamissin mevcut durumu anlayamadigin gibi.
Burda ahlak dersi değil verdiğim çünkü neyse cahilliğine veriyorum böyle boyle ogreneceksin
Tavsiyem bu yaşlarda çok aramayın bir ilişki. Okul ya da işe odaklanın. Bitirmek için değil, başlamak için bile çok erken.Aslında daha aceleye gerek yok doğru. Daha kendi kişiliğim bile yeni yeni oturuyor kaldı ki karşıdaki insanda ne arıcağımı ne biliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?