haklısınız ben Allahtan korkan biriyim konuşssam hiç bir zaman huzur vermeyeceğini biliyorum aramasam Allah bu durumdan razı olmazsa diyorum annem sonunda istediğini alacak galiba banada kafayı yedirtcekEn iyisini sen bilirsin, tabi böyle rahatsan hiç arama . Ama senin sıkıntın annem nasıl böyle yapar diye düşünüp durmadan kaynaklanıyor ama kabullen annen böyle biri , o zaman senin ruh durumun daha sağlıklı olur. Kabullenmezsen her gün düşünürsen bu kez git gide senin psikolojin bozulur.
Allaah"ıım tövbe bismillah tövbe yarabbiim hanhi anne evladi acıdan kıvranır ken evladına böyle gizli ďüşmanlık yapar şu an ellerim ayaklarim titriy yazimimevet eşim onu otagardan alıp eve getirirken arabayı kenara çek arkaya gel kuçağımda seni seveyim demiş ben daha doğum yapalı 7 gün olmuştu acılardan kıvranıyordum bebeğime bile bakamıyordum
Ben bu yorumu daha önce bi yerxe okumuştum ama çıkaramadim şimdiortancayım diğer evlatlarını isteyerek doğurmuş beni istemeyerek doğurmuş aldırmak istemiş ama paraları denkleşmemiş hep bunu anlatırdı bana
Aaaa yoksa sen o üyemisinkeşke öyle olabilse ama annem rahat durmaz beni niye aramıyorsunuz falan der eşim aramadığında bize trip atardı canımızı sıkardı sürekli şimdi elhamdülillah bir sıkıntımız yok
biri annesinden yakınıyordu bende yorum yapmıştım orada yazmış olabilirimBen bu yorumu daha önce bi yerxe okumuştum ama çıkaramadim şimdi
çocukluğumdan beri soruyorum seni çöpten aldık biz diyordu. aldırmak istedik ama para yetmedi falan diyorduAaaa yoksa sen o üyemisin
haklısınız ben Allahtan korkan biriyim konuşssam hiç bir zaman huzur vermeyeceğini biliyorum aramasam Allah bu durumdan razı olmazsa diyorum annem sonunda istediğini alacak galiba banada kafayı yedirtcek
Çok ağır oldu be bacım :)))) annem bana da der seni çöpte bulduk köprü altında su kenarında bulduk vs gibi ama sonra gülerler. Ben anneme ve rahmetli babama çok düşkün olduğum için hep şaka yaparlardı bana bende öyle düşündüm ne bileyim kotu düşünmek istemiyorum .. Aslında konu sahibine öz evlat olduğndan emin misin diye soracaktim fakat kafasını bulandirmak istemedim şahsen .. Sende haklisin köpek bile evladına böyle davranmiyorAcaba çöpte buldul demesi gerçekmi
gerçek gibi geldi bana çünkü insanın öz annesi kanından canından olan birisi için bukadar düşmanlik yapmaz bu düşmanlik deil bu düpe düz k..öpeklik dicem ama o hayvanlara bile saygısızlik olur anne deil de pis mahluk denilebilir ancak
çok teşekkür ederim yorumlarınız için galiba bu düşünceyi annem empoze etti bana çünkü üzerime çıkıp beni ezse bile ben bişey diyemezmişim o anneymişAnne baba hakkı ne kadar varsa evlat hakkı da var asıl o senin hakkına giriyor çünkü sana bu psikolojiyi yaşatmaya hakkı yok. O yüzden için rahat olsun ve kabullen düşünüp durma artık , kendine eziyet ediyorsun. Yazık diil mi sana...
çok teşekkür ederim yorumlarınız için galiba bu düşünceyi annem empoze etti bana çünkü üzerime çıkıp beni ezse bile ben bişey diyemezmişim o anneymiş
Allahım senin yardımcın olsun Allahım sana yardımm göndersin öyle bi anne yok olsun olmaz olsunçocukluğumdan beri soruyorum seni çöpten aldık biz diyordu. aldırmak istedik ama para yetmedi falan diyordu
kendiRica ederim durumuna çok üzüldüm Allah inş. bir kapı açar sana kardeşim. Senden önemlisi yok bunu unutma.
ne inanması falan iyi okumadınız galiba konuyu neyse polemiğe girmicem siz yaşamayın benim yaşadıklarımıNe kadar ayıp. Bir de buna inanmamızı ve tüh ne edepsiz anneymiş dememizi mi bekliyorsunuz. Bu kadar da takıntılı olunmaz. Kıskançlığın bu kadarına pess.
Zaten yeni kendime geldim duyunca şoka girdim hiç de ağır olmadi seninki şaka yapmıştır ama bu anlatılanlar yazılanlar gibi şeyler yasatmasın Allah kimseye bu ne duyulmuş nede görülmemiş bi olay daha beter daha kötü ağzıma hanimligıma yakışmicak lafları hakediyo böyle bi ana yaa anne deyipte o kutsal kelimeyi bile kirletiyo namussuz ya bi ana evladına kendi canına kanına nasil boyle gizli düşmanlık yapr ya en iyisi daha yazmimyoksa mune cik beni banlarÇok ağır oldu be bacım :)))) annem bana da der seni çöpte bulduk köprü altında su kenarında bulduk vs gibi ama sonra gülerler. Ben anneme ve rahmetli babama çok düşkün olduğum için hep şaka yaparlardı bana bende öyle düşündüm ne bileyim kotu düşünmek istemiyorum .. Aslında konu sahibine öz evlat olduğndan emin misin diye soracaktim fakat kafasını bulandirmak istemedim şahsen .. Sende haklisin köpek bile evladına böyle davranmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?