ahlaksız insanlar..

Bende kapalıyım,ama herhangi bir ayrıcalığım yok
Kahveden geçince laf atmalar,öküüüüz gibi bakmalar,yani değişen birşey yok kadın olmak yeterli laf yemek için.
Kadın olmaz Zorrr çok Zor...

kusura bakmayında komşunuzun kafası da onlarınkinden farklı değilmiş. laf size atılınca normal, onlara atılınca başka bişey olur..niyet farklı böyle adam(!)larda. mini etek giyersin bacaklara bak, kot giyersn o kalçalarda ne öyle, çarşaf giyersin yavrum içinde ne var. ananınkinden var diyeceksin!! sinir oluyorum aklı şeyinde dolaşan erkeklere!

Komşu teyzeye selam söyle evvela.

Simsiyah ferace giyiyorum,pastel tonlarda eşarp bağlıyorum ve yüzüme sadece pudra sürüyorum.Kırk yılda bir de göz kalemi.

Ama gerek sözlü,gerek bakışlarla o kadar iğrenç şeylere maruz kalınıyor ki....

Kapalı açık meselesi değil bu.Adamın kanı bozuk olmasın.

Allah ıslah etsin.

Böyle iğrenç heriflerin kız kardeşleri ve anaları vardır, ama hiç düşünmezler. Aslında hatırlatacaksın bunlara ama şok haliyle insan ne laf söyleyeceğini şaşırabiliyor...

kapalı olunca laf söz gelmiyor sanki. Kapalı bi arkadaşıma bi adam kabuklu fıstık demişti. Zihniyet bozuk.

memlekette hanzo çok, bekarlarmıydı evliler mlydimerak ettlm , evliyse evde kadın adamın hakkını vermiyordur bekarsa parasızlıltan evlenemiyordur, yani adamların sex sorunu var , böylelerln ağzı bozuk gözleride kadında,kızda oluyor

takma kafana canım ya öyle sapık tipler ara sıra çıkıyo
insan çok etkileniyo ama yapacak birşey yok

ayrıca kapalı olma konusunu da bi türlü anlayamıyorum
ne yani ben de açık giyiniyorum bu onların yaptığını haklı mı çıkarır
benim çevremdeki bazı insanlar da bana bu tarz yorumlarda bulunuyo sinirim tepeme çıkıyo
bi keresinde beni eve kadar takip etmişti iki kişi bi yakınımıza söyledim korkuyorum diye
bi de kıştı ve üzerimde de mont vardı
öyle dikkat çekici küpeler takarsan böyle olur dedi nası sinir olmuştum

karşıdaki insan "insan olmayınca" sen kara çarşaf giysen gene de sapık davranır böyle!
sadece gözünü görür gene azıtır abazalar!

bende çok uyuz olurum. kapalılarada bakıyolar ayrıca.

kızın teki sözde kapalı kalkıyo uzun etek daracık penye iç gösteren cinsten başında ise şal var saçların yarısı dışarda ama sorsan dinim için kapandım derr.....dediğim gibi ne uyuz insanlar var haa unutmadan şunuda söyleyim dün kızkardeşimin arkadaşını gördük başını kapatmış altında eşofman üzerinde hırka şal vardı yakışmışmı diye sordu birde gelde gülmee şimdii

açıktım 22 temmuzda kapandım çok şükür..

ferace giyiyorum aklımın yettiği kadar Nur Suresini taşımaya çalışıyorum..

biz kendimizi kapatsak-değiştirsek ne fayda onların beyni yok!!!!

birde şöyle bir durum var kapalı olmak sadece baş kapatmayla olmuyo çorapsız gezen hatunlar var hiç hoş görüntü yaratmıyolar...

Ayaklar namahrem değildir. Size hoş gelmiyor diye onu da namahrem sayamazsınız, kendinizden günah uydurmayınız. Ayrıca bu kadınlar bu kadar kapanmış, yetmemiş, hala mı onların suçu? Oradaki adamlar burkalı kadına bakıyor, siz de hoş durmuyor diye bakarsınız, güzel güzel yaşayıp gidersiniz. Zihniyet aynı ya...

Dışarı çıkarken ne giyecegimi şaşırıyorum yazın
Ne giyersem giyeyim göz tacizine maruz kalıyorum
Giydiklerimizle alakası yok bence
Alışmak lazım
Eskiden çok takardım, artık takmıyorum..

öylelerinin kendi kızları ve kardeşleri ne haltlar yıyorda
onların haberı olmuyor.
ama hak edıyorlar, zihniyet belli çünkü...
elin kızına asılıp duruyorlar adiler
neyse, ben ağzımı bozmadan gideyim

birde şöyle bir durum var kapalı olmak sadece baş kapatmayla olmuyo çorapsız gezen hatunlar var hiç hoş görüntü yaratmıyolar...

ne alaka çorapsız gezmek arkadaşım ayaklar ve eller ve de yüz açık olabiliyor ne diyorsun anlamadım yani

sevgicankurt arkadaşıma katılıyorum. polyana_nın yorumu ilginç olmuş. arkadaşlar çevremden duyduklarımla şunu söyleyebilirim ki erkeklerin sapıklığı kapalılık açıklığa bağlı DEĞİL.kesinlikle değil. resim de bunu ortaya koyuyor zaten.insanlık bitmiş, herkes manyamış. Allahım sen kanı bozukları ıslah et.

Benim yaşadığım şehirde de çok var bu tiplerden canım.
İstediğini giyemezsin, istediğini süremezsin öyle olduğu halde bile laf atacak birşey bulurlar.
Onlar insan değil, insan bozuntusu.
Sen kendini biliyorsun o gerizekalıların ne dediğinin ya da düşündüğünün önemi yok.

Amin. Maalesef bu tiplere ayaklarını kapatsan da yetmez, kirpik diplerinden rahatsız oldum diye oraya da birşey bulur. Ayrıca hakiki bir müslüman kendi kusurlarını görmekten başkalarınınkini göremez. Kendi eksiğini kapatmaktan başkalarının kot pantolonun, çorapsız ayağını görmez. Daha kendimiz yarım yamalağız, ne haddimize millete laf söylemek? O haddi de kendimizde görüyorsak dönüp bir daha bakalım kendimize içimiz neden bu kadar karanlık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…