• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahlaksız insanlar..

Açık kapalı hiç farketmez,türbanlı fetişi olanlar da var,karşındaki sapık olduktan sonra istediğin kadar örtün o seni rahatsız etmenin bir yolunu bulur.

Zaman geçtikçe nasıl bir psikolojik değişime uğradığımızı gözlemliyorum. Eskide böyle bir olay olduğunda kişi sadece karşı tarafa kızar sinirlenirdi. Şimdi son zamanlarda açılan konulara bakıyorum da kadınlar kendilerini savunma gereği duyuyor, kıyafetim de öyle çok açık değildi ama deme ihtiyacı hissediyor. İnsan suçu işleyeni değil de kendisini sorgulamaya başlıyor. Hele ki kapalı olsaydım böyle olmazdıya geliyorsa artık son noktaya varmışsınız. İşte mahalle baskısı dedikleri bu oluyor. :ssz:

günümüzde tv'de hocalar sürekli kadınları,kızları suçluyorlar ama erkeğe gelince susuyorlar ,şu sakallı arabistan kafalı erkekleride bolca eleştirseler ,bütün günah,suç kadında olamaz,

bu ülkede zina nın bile cezası yokken bu tip şeylerden caydırıcı hiçç bir kanun yok.Allah tan korkmayan kuldan hiçç korkmaz.

Allah askina zina ile bunun ne ilgisi var hanimefendi? Zinanin mesru olmasini onayladigim icin falan soylemiyorum bu arada. Ama zinada iki tarafin rizasi var. Hani biraz kaba olacak belki ama "alan razi, satan razi" Tecavuzle ikisinin ne gibi bir ortak yani var ki?

Allah askina zina ile bunun ne ilgisi var hanimefendi? Zinanin mesru olmasini onayladigim icin falan soylemiyorum bu arada. Ama zinada iki tarafin rizasi var. Hani biraz kaba olacak belki ama "alan razi, satan razi" Tecavuzle ikisinin ne gibi bir ortak yani var ki?

ben tacize istinaden yazmadın yanlış anlaşılmış olabilirim . benim dediğim şey tecavüz ve taciz i engelleyecek çok ağır kanun ve ya yaptırımlar yok.

günümüzde tv'de hocalar sürekli kadınları,kızları suçluyorlar ama erkeğe gelince susuyorlar ,şu sakallı arabistan kafalı erkekleride bolca eleştirseler ,bütün günah,suç kadında olamaz,

sakal peygamberimizin aynı zamanda sizinde peygamberiniz olan hz. muhammed(sav)in sünnetidir. sakalı kötü amaçlı kullananlar hariç lütfen değerlerimizi ötekileştirmeyelim

ben tacize istinaden yazmadın yanlış anlaşılmış olabilirim . benim dediğim şey tecavüz ve taciz i engelleyecek çok ağır kanun ve ya yaptırımlar yok.
Evet malesef oyle. Cezasi cok az cinsel suclarin. Dolayisiyla caydiriciligi yok.

sakal peygamberimizin aynı zamanda sizinde peygamberiniz olan hz. muhammed(sav)in sünnetidir. sakalı kötü amaçlı kullananlar hariç lütfen değerlerimizi ötekileştirmeyelim

Buna da katiliyorum. Durup durup sakaldan dem vurmanin ne ilgisi var bu durumla? Arabistan kafali erkekler yakistirmasi da cirkin olmus. Cahiller demesi daha uygun olurdu hanimefendinin.

canını sıkma cevap bile vermeseydin.ahlak yoksunu insan.ayrıca komşun sana yanlış cümle kurmuş canım.örtünmek sadece bayanlara inmemiştir.kapalı olsalardı sana bakmazlardı demesi gerekiyordu.işte ispatı:
"Mümin erkeklere söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) sakınsınlar ve ırzlarım korusunlar. Bu kendileri için çok temiz (bir harekettir). Şüphesiz ki Allah, (kullarının ne) yapacaklarından hakkıyla haberdardır."Nur suresi ayet 30.

buda bayanlara inen kısmı.
"Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Ziynetlerini açmasınlar. Bunlardan görünen kısım müstesna. Başörtülerini, yakalarının üstünü (kapayacak surette) koysunlar. Zinet (mahal)lerini kendi kocalarından, yahut kendi babalarından, yahut kocalarının babalarından, yahut kendi oğullarından, yahut kocalarının oğullarından, yahut kendi biraderlerinden, yahut kendi biraderlerinin oğullarından, yahut kardeşlerinin oğullarından, yahut kendi kadınlarından, yahut kendi ellerindeki memlukelerden, yahut erkeklerden yana ihtiyacı olmayan hizmetçilerden, yahut henüz kadınların gizli yerlerine muttali olmayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizleyecekleri ziynetleri bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar. Hepiniz Allaha tövbe edin ey müminler. Taki korktuğunuzdan emin, umduğunuza nail olasınız."Nur suresi ayet 31.

bakın önce erkeklere indirilmiş.ama suç gene biz kadınlarda.suçu hep kadınlara kızlara verdik.hiç kocalarımızda,kardeşlerimizde,abilerimizde oğullarımızda suç aramadık.hep onları savunduk.hiç onlara dini esaslı olarak öğretmeye gayret etmedik.hep bu dünyayı düşündük bu dünyayı öğrettik.öğretmeyede devam ediyoruz.söylenecek çok şey varda neyse...

Canım böyle durumlar olabiliyor genelde. Böyle birşey ile karşı karşıya kaldığım anlarda , hiç kendimi bozmuyorum , duymuyorum bile.Canını sıkma sende.

evet ben kapalıyım ve kapalı olmak çok güzel huzur verici.en başta bunu rabbimizin emri diye yapabilene ne mutlu.ve ona göre davranana ne mutlu.bu demek değilki kapalılara kimse bişey yapamaz açıklara herşey yapılabilir caizdir.karşıdaki mendebursa kapalıyada yapar açığada.kapalıdada laf atacak bir yer bulur kimse merak etmesin.ben üni.okurken hangi şehir olduğunu saöylemeyeceğim.orda bir mendebur resmen elimi tutmaya çalıştı.neye uğradığımı şaşırdım.ben arkasından sayıyorum ama o hala sırıtıyor.anladımki böylelerine cevap bile vermeyeceksin.allahından bul deyip geceçeksin.haa vurabilirsen vur.şuda var ben ne istersem giyerim deyip dışarı çıkarsan ve böyle şeylerede maruz kalırsan;aslında çokta açık giyinmiyordum diyede kendini teselli etmeyeceksin.kendime biraz daha mı çeki düzen vermem lazım diye düşüneceksin.elhamdülillah müslümanım diyen herkes şunu inkar edemez,örtünmek vardır ve rabbim bunu emretmiştir.bilmiyorsa okusun araştırsın.rabbim hiçbirşeyi gereksiz yaratmamıştır.hiçbir emrini gereksiz emretmemiştir haşa.

kapalı olsan da yapacak adam gene yapıyor yapacagını
senin açıklıgın sadece bahane
o adamların içinde var sapıklık:47:

sakarya hendekte 85 yaşında fadime boyanın kapısını kırdı girdi adamlar,tecavüz edip öldürdüler,bulundumu adamlar ne oldu öğrenemedim.3-4 yıl oldu içim yanıyorrrrrrr,yanıyor!!!!

kızın teki sözde kapalı kalkıyo uzun etek daracık penye iç gösteren cinsten başında ise şal var saçların yarısı dışarda ama sorsan dinim için kapandım derr.....dediğim gibi ne uyuz insanlar var haa unutmadan şunuda söyleyim dün kızkardeşimin arkadaşını gördük başını kapatmış altında eşofman üzerinde hırka şal vardı yakışmışmı diye sordu birde :D gelde gülmee şimdii

kapalılığın da bir şartı var ona uymayacaksan kapanmıycaksın basit yani komik durum ......:1:

Ayaklar namahrem değildir. Size hoş gelmiyor diye onu da namahrem sayamazsınız, kendinizden günah uydurmayınız. Ayrıca bu kadınlar bu kadar kapanmış, yetmemiş, hala mı onların suçu? Oradaki adamlar burkalı kadına bakıyor, siz de hoş durmuyor diye bakarsınız, güzel güzel yaşayıp gidersiniz. Zihniyet aynı ya...

benim düşüncem kimseyi ilgilendirmez!!!

ne dengesiz insanlar var ya Allah'ın pislikleri hiç utanmaları da yok öyle kelimeler nasıl söyleyebiliyorlar aklım almıyor

benim düşüncem kimseyi ilgilendirmez!!!

Umarım bu durum sadece düşünce olarak kalıyordur, yoksa sayenizde böyle bir kaç konu daha açılır. Giyimi yüzünden taciz edilen birinin konusunda başkasının giyimine laf söylemeniz de oldukça manidar... Diyorum ya, hep zihniyet.

adamın/kadının eşinin rızası yok. bu noktayı da unutmamak gerek.

kızlar şu an çok sinirliyim valla elim ayağım titriyo yazmak istedim size.

bugün kardeşimle çarşıya çıktım. kıyafet olarak da size yemin ederim bi kot giydim bi de beyaz tişört.

bu kıyafetlerin fazla yanları sadece kotum dar kesimdi. tişörtümde üstüme oturuyodu.

iki adam geliyodu karşıdan affınınıza sığınarak yazıyorum. dedi ki biri diğerine; şu beyazlının memelere bak nasıl da sallanıyo:17:

diğeri de; öyleleri yollu oluyo oğlum dedi azmış o dedi:53::53:

ne dicemi bilemedim allah belanızı versin dedim geçtim.

öyle sinirliyim ki benim kıyafetimde o lafları işiticek hiç bi şey yoktu. hadi oldu diyelim o adiler ne hakla böyle konuşabilir.

ben yaşadığım yerden de bu şerefsiz erkeklerinden de bıktım.

eve geldim komşumuz da vardı anlattım bi hışımla. kapalı olsan böyle olmaz dedi o da .

tamam ben kapalı değilim ama bu sözleri duymam mı gerekirdi çok üzüldüm çok:2::2:

kendimi sorguladım basit mi görünüyorum diye yok ben de bi sorun yok. sorun onların eksik olan iki tahtasında..
günümü mahvettiler sağolsunlar..

Ne takıyosun afedersin ama millet dısarda çıplak gezıyo resmen onlara laf yok ama usturuplu giyindinmi daha mı çok dikkat çekiyosun heralde :44: sorun sende değil onlarda..

Ayrıca kapalı olsan boyle olmazdı dıye bısey yok ! ne kapalılar var başını kapatıp başka yerlerını acan kı böylelerine çok üzülüyorum çarşaf giyip gözlerine çok dikkat çekici makyaj yapan sözde kapalılar ! Senlik bi durum yok arkadaşım sen cuvalda giysen yine laf ederlerdı

85 yaşında kadın nasıl bi şekilde evinden tahrik etmiş olabilir ki adamı ? ayağı görünüyor eteği kısa dekoltesi var ondan tecavüze/tacize uğruyor diyenler ?

Bende bir gun yuruyorum yolda.adamin teki arkamdan o....dedi .Allah belasını versin.dar kot var diye ayagimda.nefret ediyorum bunlardan.allah belalarinu versin

Back
X