Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ülkede zina nın bile cezası yokken bu tip şeylerden caydırıcı hiçç bir kanun yok.Allah tan korkmayan kuldan hiçç korkmaz.
Allah askina zina ile bunun ne ilgisi var hanimefendi? Zinanin mesru olmasini onayladigim icin falan soylemiyorum bu arada. Ama zinada iki tarafin rizasi var. Hani biraz kaba olacak belki ama "alan razi, satan razi" Tecavuzle ikisinin ne gibi bir ortak yani var ki?
günümüzde tv'de hocalar sürekli kadınları,kızları suçluyorlar ama erkeğe gelince susuyorlar ,şu sakallı arabistan kafalı erkekleride bolca eleştirseler ,bütün günah,suç kadında olamaz,
Evet malesef oyle. Cezasi cok az cinsel suclarin. Dolayisiyla caydiriciligi yok.ben tacize istinaden yazmadın yanlış anlaşılmış olabilirim . benim dediğim şey tecavüz ve taciz i engelleyecek çok ağır kanun ve ya yaptırımlar yok.
sakal peygamberimizin aynı zamanda sizinde peygamberiniz olan hz. muhammed(sav)in sünnetidir. sakalı kötü amaçlı kullananlar hariç lütfen değerlerimizi ötekileştirmeyelim
kızın teki sözde kapalı kalkıyo uzun etek daracık penye iç gösteren cinsten başında ise şal var saçların yarısı dışarda ama sorsan dinim için kapandım derr.....dediğim gibi ne uyuz insanlar var haa unutmadan şunuda söyleyim dün kızkardeşimin arkadaşını gördük başını kapatmış altında eşofman üzerinde hırka şal vardı yakışmışmı diye sordu birdegelde gülmee şimdii
Ayaklar namahrem değildir. Size hoş gelmiyor diye onu da namahrem sayamazsınız, kendinizden günah uydurmayınız. Ayrıca bu kadınlar bu kadar kapanmış, yetmemiş, hala mı onların suçu? Oradaki adamlar burkalı kadına bakıyor, siz de hoş durmuyor diye bakarsınız, güzel güzel yaşayıp gidersiniz. Zihniyet aynı ya...
benim düşüncem kimseyi ilgilendirmez!!!
Allah askina zina ile bunun ne ilgisi var hanimefendi? Zinanin mesru olmasini onayladigim icin falan soylemiyorum bu arada. Ama zinada iki tarafin rizasi var. Hani biraz kaba olacak belki ama "alan razi, satan razi" Tecavuzle ikisinin ne gibi bir ortak yani var ki?
kızlar şu an çok sinirliyim valla elim ayağım titriyo yazmak istedim size.
bugün kardeşimle çarşıya çıktım. kıyafet olarak da size yemin ederim bi kot giydim bi de beyaz tişört.
bu kıyafetlerin fazla yanları sadece kotum dar kesimdi. tişörtümde üstüme oturuyodu.
iki adam geliyodu karşıdan affınınıza sığınarak yazıyorum. dedi ki biri diğerine; şu beyazlının memelere bak nasıl da sallanıyo
diğeri de; öyleleri yollu oluyo oğlum dedi azmış o dedi
ne dicemi bilemedim allah belanızı versin dedim geçtim.
öyle sinirliyim ki benim kıyafetimde o lafları işiticek hiç bi şey yoktu. hadi oldu diyelim o adiler ne hakla böyle konuşabilir.
ben yaşadığım yerden de bu şerefsiz erkeklerinden de bıktım.
eve geldim komşumuz da vardı anlattım bi hışımla. kapalı olsan böyle olmaz dedi o da .
tamam ben kapalı değilim ama bu sözleri duymam mı gerekirdi çok üzüldüm çok:2::2:
kendimi sorguladım basit mi görünüyorum diye yok ben de bi sorun yok. sorun onların eksik olan iki tahtasında..
günümü mahvettiler sağolsunlar..