Ahlaksiz teklif ..

Bu 15 binle bitiyor mu her şey? Bitti,artık bir masrafın olmayacak,müşteri kuyruk,oluk oluk para gelecek?
Siz hiç daha önce kendi işletmeniz oldu mu,çalışma hayatınız?
dizilere çok maruz kaldığınız izlenimi veriyorsunuz.dünyaya toz pembe bakıyorsunuz.

Rehin tutuyor diyor da kendini buna inandırmak istiyor. Adam ev benim çocuklar benim git dava aç demiş. Gidemiyor evi bize bıraksın,nafaka versin çocuklarına baksın bana dükkan açsın kendisi ceketini alsın gitsin ben bekar genç business woman olayım istiyor

Esiniz pislik herifin teki evet ama siz ne bekliyorsunuz tam olarak?
İs yeri açmak için ondan destek almak zorundasınız, ayrı eve çıkamiyorsunuz. Dükkanı açsanız bile ayrı eve çıkmanız zor ve epey zaman gerektirecek. Mahalle arası bir kuaförden ne bekliyorsunuz tam olarak bilmiyorum. Ne kadar gerçekçi yaklaşıyorsunuz maddi meselelere, orası da şüpheli.
Kocanız düzgün bir adam olsa zaten boşanmak istemezdiniz.
Aynı evde yaşamaya devam etmeniz bu tarz şeylere sözlü olsa da maruz kalmanızı açık hale getiriyor.

Forumda okuduğum en garip konu. Evliliğin temel taşı cinselliktir. Sadece bunu talep etme şekli kötü ama onu da buna iten yine sizsiniz. Yatak ayırıp evli kalmaya devam eden,barınma yeme içme ihtiyaçlarını gideren, eşin parasıyla iş kuran kısaca kocayı KULLANAN siz, sapık olan eşiniz öyle mi? Eşiniz sapık değil hanımefendi, siz ahlaksızsınız.

Ha ondan mi rehinmis bxbxbxj ben sandim adam salmiyo bcbcbxbxj

Bu şekilde mi peki ...taciz mesajları evdeki taciz halleri .. ı hayat kadını yerine koyarak ettiği teklifler ....çocuklarının annesiyim ben .. gercejten bunu savunabiliyormusunuz......
Ortada evlilik içi tecavüz olsa sizce bir yıl boyunca adam sizi istismar etmez miydi ? Sizin izniniz olmadan size dokundu mu ? Madem bu kadar kötü bir durum var diyoruz neden adama uzaklaştırma alıp evden göndermiyorsun ? Risk almadan birşey olmaz demişsin ama bu risk almak değil . Adama uzaklaştırma almiyorsun çünkü maaşından faydalanıyorsun. Çocuklarınla vakit geçirme istediğini de anlıyorum onun yolu kuaför açmak yine değil kuaförler gece yarılarina kadar çalışır. Siz dükkan sajibi olarak evde oturacaginizi mi sanıyorsunuz benden daha iyi biliyorsunuzdur bence

Ne güzel istekler bunlar, insanın ailesi bu kadarını yapmaz. Acunun eski karısından ne farkı var. Çocuk var diye adamı sömürme taktikleri.

Çocuk olmasa da ailesi iki gün evinde tutmaz..

Ha... boşanmak istersin çalışır şartları düzeltir o zaman ayrılsa kimse bir şey diyemez. Bir de böyle kadınlar evliyken çalışmak istemezler kocayı tam bırakacakken iş kadını edasında süzülürler.

Umarım her şeyi kimsenin hakkını yemeden yoluna koyar.

evliliğin temel taşı cinsellikse adam açsın davayı o zaman karım benimle sevişmiyor 1 yıldır diye.

Tüm bunları yaparken de teyzesinden “altınla” borç alıyor. Çoook pembe dizi kafası bu.

Çünkü ömür boyu her şey toz pembe olacak kociş sponsorluğunda,ben de ona kocişimle kahve keyfisi fantezi tepsi sunumları hazırlayım,iki de çocuk doğurayım kafam rahat olsun erkek değil mi,bakmak zorunda!

Ben kadınlığımı,gençliğimi veriyorum(adam vermiyor ama) !

Sonra işler bozulunca tutuşuyorlar böyle.
İki çocukla çırpınışlarını bir kadın olarak anlayabiliyorum belki de mecburiyetten ona bir şey diyemem,ama 1 yıldır odaları ayırıp koca maaşı yemeye devam et,seni boşamak için kendime zemin hazırlıyorum dükkan açıyorum para ver de,köşe bucak kaç sonra böyle oldu şöyle oldu kocam bana asılıyor(kocasını abi sandı mübarek)herifin üslubu yaklaşımı iğrenç o konuya değinmiyorum bile ama benden seks istiyor diye şaşırmakta ne bileyim. O iki sabiyi de leylaklar getirdi ya zamanında.

Evet tiksiniyorsun beden senin yaklaştırma,ama iş tiksinmeye geldiyse aynı çatı altında ne işin var.
Ailem arkamda değil,sonra babam bana sahip çıktı.Çok çelişki var.

Koca da kötü mü cidden o da var. Sonuçta tek taraflı bize ne anlatıldıysa onu biliyoruz.Aile de belki sahip çıkıyor bizim arkadaş evi nafakayı almadan dönmem diye öyle diyor.
Bilemedim altan.

Bu şekilde mi peki ...taciz mesajları evdeki taciz halleri .. ı hayat kadını yerine koyarak ettiği teklifler ....çocuklarının annesiyim ben .. gercejten bunu savunabiliyormusunuz......
Sizce de fazla uzatmadiniz mi? Buradaki kadinlara akıl danışmissiniz hepsi de aynı fikri vermiş. Çünkü aklın yolu bir. Halâ konuyu dağıtacak cevaplar veriyorsunuz. Siz kendinizi garantiye almadan hareket ederseniz, başınıza bunların gelme ihtimali var diyor kadınlar; siz bunları hak ettim mi diyorsunuz. Hayır, hak etmiyorsunuz ama bu şekilde de yola cikilmaz

Sizdeki her konu beni şok ediyor ya gidip gelip takılıyorum
Aşırı beklentiniz yüksek bir insansınız. Tek olsanız tamam ama etkilenecek 2 çocuk var 3 yaşında daha bebek sayılır öteki okul hayatına başlayacak. İnsan biraz sağlam adım atar ortalık yanıyor altin borç almak nedir. İnsanların ilk kısacagi yer kuaforlerdir neyin güveni? 1 yıldır yatakları ayırdığınız adamdan maddi destek beklemek ev beklemek neyin kafası? Allah selamet versin olan o çocuklara olacak gibi duruyor

Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorumki.
Boşanmadığınız sürece herşey ortak zaten.
Boşanmak istediğiniz birinden yardım istemek neyin kafası?

Eski konularinizi bilmiyorum. Barişma ihtimaliniz var mi. Yok'sa tamamen kesin bitti diyorsaniz niye hala o evdesiniz niye o adamin parasini kullaniyorsnz. 1 senedir yabanci gibi yaşanir mi ya.
sizin o evde kalmanizdan onun parasini kullanmanizdan barışma ihtimaliniz var oldugunu saniyor olabilir mi o yuzden boyle teklif yaparak yaklasmaya calisiyor olabilir mi asla yaptigi normal demiyorum. Ama sizin anllatiklarnzdan bunu çikarttim.

Eski konulariniza da baktım. İşi olmayan kadınların belli bir yaştan sonra kendilerine güvenmeleri çok zor oluyor boşanma konusunda. Artık gençler iş bulamazken belli bir yaşın üstü ve senelerce calişmadiysa da ağır koşullarda çalışmak zorunda kalıyor. Benim tanıdığımda boşandı, o kendisi daha önce çalışıyor olmasina rağmen eşinden ayrılınca maddi,manevi çok bocaladı. O yüzden anlayabiliyorum hislerinizi. Aileniz de arkanızda değilse çok zor gerçekten. Mesleğiniz yoksa çok zor boşanmak.. Ama siz kuaför dükkanı açmışsınız. Ne kadar işlerinizi yoluna koydunuz bilmiyorum ama eğer ki yeni bir ev tutabilecek kadar bütçeniz varsa bence ayrılmalısınız artık. Benim burda tanıdığım bir kuaför de çocuğuna arkaya oyun odası kurmuştu ve gün içinde çocuk orda zamanını geçiriyordu. Halısına kadar her şeyi yapmıştı oturma odası gibi bir şeydi, hatta yatağı bile vardı. Öğle uykusuna bile dikkat ediyordu. Siz de yapabilirsiniz yani sıkıntı olacağını sanmıyorum. Çalışan annelerin çocukları biraz daha karmaşık büyüyorlar bu bir gerçek maalesef..
Bu teklifleri edebilen bir adamın zarar verme potansiyelinin de çok olduğunu düşünüyorum. Eğer ki butceniz varsa iyi kotu bir eve cikabilirsiniz bence artık.

Bir gün bir konuya bunu yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama kocaniz haksız değil maalesef haksız olan sizsiniz
Boşanma davası açılmamış ve hali hazırda süregelen bir evlilik içersinde üstelikte eşinizin kaynaklarından faydalanırken onun sizden cinsellik talep etmesi neden sapıklık olsun ki ? Bence değil ha para mı teklif etmiş enteresan sadece ve siz bunu her cevapta vurgulamissiniz bilinçaltında bile olsa hoşunuza mi gitti acaba ?
Bakın size hep aynı minvalde yorumlar gelmiş çünkü aklın yolu bir bu yorumları dikkate mi alsanız acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…