Ahmet karacalar'a bacak estetiği yaptırmayı düşünenler buraya lütfen !!

Merhaba,
Ameliyat olmayı düşündüğünü yazmışsın oldun mu senin sorunun tam olarak neydi?sonuç ne oldu merak ediyorum.Bende imkan bulduğum ilk fırsatta yaptırmayı düşünüyorum.Sitede bu konularla ilgili yazıları okuyorum, sonuçları merak ediyorum

Tebrizet sen kime ameliyat oldun? ve hangi yönteme olmuştun canım? Arkadaşlık daceti gönderdim. Ameliyat öncesi sonrası resimlerin varsa bakmak isterim.

Teşekkürler.

Arkadaşlar ben de ameliyat olmak istiyorum. Benim gibi düşünen varsa beraber gidip, indirimden faydalanabilirz?

,sygi

Guzelderya ben de ameliyat olmak istiyorum. Ahmet beyi düşünüyorum. Ekim ya da kasım gibi randevu alayım diyorum. kimseye de söylemicem tabi bu ameliyat işini. yanımda destek olacak birine ihtiyacım var..

yaptırıp da memnun kalan var mı acabaa? özellikle kasları botoxla incelttiğini okuyunca karar verdim,ben de randevu alıp gitmeyi düşünüyorum..kendisine mail attım ancak cvp yok.

merhaba arkadaşım bende foruma yeni üye oldum.hatta bu sayfayı yeni gördüm çünkü diğer sayfada doktor ismi vermeyi yasaklamışlar nedense.ben de ahmet karacalara ameliyat oldum 1,5 ay önce ..iyileşme sürecim biraz zor geçti bebeğim olduğu için bakımı rahat yürüyemediğim için ve 3 gün yatmam gerekli olduğu için baya zorlandım.ben ahmet bey ve ekibinden çok memnun kaldım.sadece estetica nın odaları çok karanlık ve yerin dibinde olduğu için çok havasızdı.hemşireler ve ahmet beyin asistanı çok çok ilgiliydi.sağ olsun hemşireler sabaha kadar saat başı hiç ihmal etmeden buzlarımı değiştirdiler,tuvalete gitmeme yardımcı oldular.Ahmet bey baya yoğun olduğu için cevap gelmemiştir muhakkak sana cevap yazacaktır.

kasları botokslada inceltiyor yada ameliyatta tek kası iptal ediyormuş ve bunun hiç sakıncası yokmuş banada öyle söylemişti ama ben gerek görmedim kendim için sende kendini göstermeden karar verme bence.

ben bundan sonra burada olacağım çünkü doktorumdan çok memnun kaldım ve kendisi grup indirimi yapıyormuş ben forumdan olmadığım için bundan faydalanamadım ama burada olursam buradaki arkadaşların faydalanması için bunu belitmek istiyorum.ameliyat olmak isteyen arkadaşlar bir araya gelip grup indirimi almaya bakın.çünkü bana ahmet bey forumu okuyup geldim dediğimde keşke bir grubunuz olsaydı fiyatınızı şu kadara inebilirdik deyince şok olmuştum.hatta forumdada bunu okumuştum ama mesaj sayısı falan kuralı vardı ona vaktim olmadığı için bnle ameliyat olacak grupla haberleşemedim o sıra çok ameliyat olan olmuştu.

Son düzenleme:
benim şimdilik sağlığım çok iyi arkadaşlar zaten 10 gün geçince normal yaşantınıza dönüyorsunuz.ben sık sık kontrole gittim ahmet beye sağolsun beni hiç kırmadı ve kabul etti çok yoğun olmasına rağmen.Emine hanım vardı asistanı oda çok ilgiliydi şimdi ayrılmış yerine ayçin hanım bakıyor oda benimle çok ilgileniyor haklarını yiyemem.sadece telefonlra biraz geç bakıyorlar ama sonunda ısrarla arayınca geri dönüyorlar merak etmeyin.

Merhaba bende Eylül'de tam karin gerdirme yaptıracağım kendisine diger arkadaslara soramiyorum üyelikleri iptal edilmiş sonradan Kontrollere muayehanesinemi gidiyoruz hastanedemi bulusuyoruz dikişlerin alınması falan icin bu arada tercih edeceklere bende tavsiye ederim gittiğim ilk görüşmede karar verdim bende asıl sorununuz neyse direk onu söylüyor mesela ben bacak da yaptırmak istemiştim ince olduğu icin olmaz düzgün bacakların karin ve bel cevreni yaptırırsan dert etmezsin dedi onuda ekleyebilirdi eklemedi ama dediki on tarafınızı gördüğünüz icin arka tarafinizla ilgilenmiyorsunuz cepecevre yapılınca vücut seklini bulacak gördüğüm resimlerde cok basariliydi hatta bazı resimlerde izler o kadar belirsizdiki anlamadım bile sizede cok gecmis olsun umarım memnuniyetiniz kalıcı olur estetica fiyat olarak uygun ama herkes odalar kotu diyor o yuzden tercih etmeyeceğim bende orayı

ben estetica da oldum çünkü maddi durumum ona musade ediyordu ve alt tarafı 1 gece ne olacak ki,paranız cebinizde kalıyor.çok da önemsemedim yani önemli olan doktorum ve hemşirelerin ilgisi çünkü.kalabalık hastanelerde hem çok para veriyorsunuz hemde yoğunluktan sizinle ilgilenmiyorlar.kontrollere ataşehire gittim ama size karşı taraf yakınsa dr oradada ilgileniyormuş.

1 gece dert değil benim icinde ama ufak bir kızım var sürekli gelmek isteyeceğini gozonunde bulundurarak böyle düşünüyorum diger alternatiflerden birtanesi benim evime cok yakın ve yakın zaman oncesine kadar sürekli gittiğimiz yer yoksa bencede fiyat cok fazla yarı yarıya fark ediyor konuştuğum herkes esteticayi tercih etmiş neredeyse bakalım hayırlısı :)

ben birçok doktora gittim ama Hiçbiri Ahmet bey kadar beni ikna edemedi ve ne dediyse o oldu farklı bişey yaşamadım.sizde ona güvenin bacaklarınızı da yapalım diyebilirdi onun için ne farkeder ki?

zaten o gece kızınıza hayrınız olmayacaktır.yanınzda olmaması bence daha iyi çünkü anestezi insanı serseme çeviriyor.eğer öyle bir imkanınız varsa o parayı kıyafete yatırırsınız.:))

zaten o gece kızınıza hayrınız olmayacaktır.yanınzda olmaması bence daha iyi çünkü anestezi insanı serseme çeviriyor.eğer öyle bir imkanınız varsa o parayı kıyafete yatırırsınız.:))

Yok zaten hayrım olmayacağının biliyorum cok anneci tutturacak gideceğim diye biliyorum da ondan:) ben ilk Ahmet Bey e gittim direk kabul ettim çünkü başka Dr gezsem kafam karışacaktı ancak dr un söyledikleri kafama yatmasaydi o zaman başka bakacaktım en zor kısmı en kolay atlattım sanırım çünkü en zoru Dr secmek olarak görüyordum saolsun burdan arkadaslar cok yardımcı oldular

canım soru sorabilirsin tabi ama mail adresinde hata görünüyor ,ben mailimi özel gönderemiyorum.buraya yazsam olu rmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…