Ahmet karacalar'a bacak estetiği yaptırmayı düşünenler buraya lütfen !!

Şöyle biri yaptırmış olsa,çok memnun kaldığını yazsa ve öncesinin ve sonrasının fotoğraflarını koysa...ne güzel olur :) ben ağustos gibi muayene olmaya gitmeyi düşünüyorum.ozamana kadar yaptırıp da tecrübelerini burda paylaşan birileri çıkar umarım..

Arkadaslar bende arastiriyorum kendisini sitesine baktim bugun,iletisim bolumunden resimde gonderiliyormus ben deniycem sansimi.Birde nazim durak varmis onada yolliycam.sizede fikir sormak istiyorum ama resim cekince ekliycem.

Kizlar neden kimse buraya yazmiyor?ben ahmet beye mail attim,bugun cvp geldi siZlerle paylasmak istedim benim disa parantez oldugumu,icerde gorunen hafif kas yapimin avantaj olacagini ,eger yeterli yagim cikarsa superdry yontemini uygulayacagini ve yeni yontemler gelistirdigini ,hucreler iyi tutunsun diye trombosit ekledigini yazmis.ben nazim beyede yolladim ondan gelecek cevaba da gore bir kisiye gidicem.kafami karistirmiycam ama Ahmet bey in yontemiyle ameliyat olanlar varsa tanismayi cok isterim.memnunlarmi acaba?

Arkadaslar beni kimse tecrubeleriyle bilgilendirmedi ama ben ic sesimi dinleyip Ahmet beye karar verdim ve burdan birdaha diger doktorlarin ismini telafuz etmiycem.en kisa zamanda randevu alicam sonbahara .Ahmet bey benim mailine yazdigim telefona bile dondu yaklasimi cok hostu ve ikna ediciydi.Eger birkac kisi grup olursak fiyatta indirim bile yapabilecegini soyledi varmi benimle sonbaharda ameliyat olmak isteyen lutfen grup olalim ben kredi cekicem ne kadar indirim alirsam o kadar onemli benim icin.

Merhaba, ben de Ahmet Beye sonbaharda ameliyat olmayı düşünüyorum, indirim için kişi sayısı verdi mi?

size mesaj atamiyorum ama beni yonlendirdiginiz icin tesekkurler simdi geyik bolumunu ve bacak dolgusu bolumunu ziyaret edicem.resim var mi o topikte nasil gorebilirim acaba?sizinde ona ameliyat olacak olmaniz beni cok cesaretlendirdi heralde tanismisinizdir nasil biri telefonda ki ses gibi mi kendiside?Merak etmeyin bende doktor ismi vermem bacak topiginde madem oyle kural var.Ama ben bu topikte olmak isterim cunku iyi ve kotu tecrubelerde isimlerin sakli kalmamasi taraftariyim.

Resimleri olan arkadaslar ama gorebilmeniz icin msj sayinizi arttirmaniz ve resimleri olan arkadaslari eklemeniz lazim evet ben tanistim telefondaki ses kimin bilemem ki :) ama kendisidir ya kendisi arar ya asistani zaten bana kalirsada burada dr la ilgili operasyon yaptiranlar yazsa daha iyi olacak diger tarafta insanin kafasi epey karisiyor

Merhaba, ben de Ahmet Beye sonbaharda ameliyat olmayı düşünüyorum, indirim için kişi sayısı verdi mi?

Ben bu sorunun cevabini ogrenip yazacagim buraya benim bildigim suanda operasyon yaptiracak bir grup var eksikleri varmi kac kisiler v.s arkadaslara ulasmaya calisip yazarim gun icinde

İlginize tesekkurler,ben surekli sayfalari hizli hizli okuyorum ozellikle isim verdiginiz kisileri ,kafam karisti biraz su yag saklama yapan doktorun ne derece basarili oldugunu arastiriyordum ama sonra lady nin son yazdiklarini okudum ve hala kararim degismedi.beni arayan Ahmet beydi zaten biliyorum cok yumusak ve ikna edici bir ses tonu vardi:)))eh resimlerinide gordum oldukca karizmatik:)))umarim kisiligide yuzu gibidir.

Karizmatik bir dr dogru en azindan bakip kendine hayri yok bunun demiyorsunuz

Merhaba,bacak dolgusu topiginde bir yıldır yasadiklarimi paylaşıyorum.evet biz orda bir karar almıştık ve doktor ismi vermiyorduk.hala da boyle devam ediyor.ama bu başlığı yeni görüyorum.basligin kendisinde doktorun ismi verildiği icin ve ben de bu doktora ameliyat oldugum icin diğer başlıkta dun yazdıklarımı burdan paylasabilirim sanıyorum.oldugu gibi değiştirmeden ekliyorum:

Beni tanımayan aramıza yeni katılanlara mümkün olduğunca kısa bir sekilde yaşadıklarımı ve 4 operasyonumu anlatayım: :)
2007 yılında etiler tarafında muayenehanesi olan bir doktora gittim ve diz içlerinden yağ alıp altlara koydu lokal anestezi ile.bir süre sonra yağlarım tamamen eridi ve tekrar bu derdin çaresi yok moduna dondüm.gecen sene Haziran ayında sanirim burayı keşfettim bütün sayfaları okuduktan sonra kaydoldum ve tekrar bir care arayışına girdim.iki doktora muayeneye gittim aynı gün ve birinde karar kıldım.
15 Ağustos'ta yağ enjeksiyonu yöntemiyle ameliyat oldum.belli bir ölçüde etkili oldu ama yağlarım fazla olmadıgı icin de beklemeye geçtim.yetinmeye çalıştım.doktorumdan cok memnundum.yagimin olmaması onun istediğim gibi bir bacak yapmasını engelliyordu.

5 ay sonrasında 17 Ocak ta hızlı bir kararla ve hevesle doktoruma silikon ameliyatı olmak istediğimi söyledim.uyguladigi silikon markasının tek bir ölçüsü olduğu icin 140 cc lik silikon konuldu.ben de kalın bacak sevdiğim icin cok sorun olmayacaktı.doktor bey başka markaların da olduğunu ama iyi olmadıgı icin kullanmadığını belirtti.bunlardan bazıları hic bir darbe almadan içerde parçalanmış ve doktora bunların çıkartılması icin gidenler olmuş.Bu arada güzel bir tesadüf eseri BLOMMA ile aynı gün silikon ameliyatı olduk ve gercekten kaderdas olduk.İlk baslarda benim sekilden yana şikayetim yoktu,BLOMMA ise ne yazık basından beri büyük geldigi icin mutlu olamadı.ben şişlerim inene kadar tam istediğim bacak seklini buldum dedim sonra yavaş yavaş silikon kaslar icinde yerleşti ama bilekler ince kaldı.bir süre kıs aylarında olduğumuz icin durum beni rahatsız etmedi,bileğimin inceliği dışardan belli olmuyordu.ama havalar ısınmaya başladığında ve silikonlar gercekten büyük olduklarını hissettirmeye başladığında care aramaya başladım.caresi vardı,bileklere biraz yağ verilecek silikonlarin üzerindeki yağlardan birazcık alınarak büyük görüntüsü duzeltilebilecekti.ama aklımda hep oyle yapıldığında da istediğim gibi olmazsa bir daha nasıl operasyon geçireceğim düşüncesi vardı.
bunu doktorumla paylaştım.bana yapılabilecek bir kaç şey söyledi ve hangisini istediğimi sordu.biraz süre istedim kendisinden.tabii isterseniz evde rahatça dusunun bizi arayın dedi.ben de hayır evde değil burda kalıp düşüneceğim ve size gelip kararımı söyleyeceğim dedim.1 saat boyunca düşündüm arkadaslarımdan (PALMADORO,BLOMMA ve en yakın arkadasımdan fikirler aldım.icimden geçeni onlar da dile getirince emin oldum ve cikarttirip yağ enjekte edilmesini istiyorum dedim.o da bana bir kaç kez anlatmasına rağmen bir daha anlattı işlemi ve yüzünde en ufak bir basımdan git ifadesi olmadan seve seve anlatıyordu.Allah bin kere razı olsun ondan.neyse ertesi sabah saat 7 de hastaneye gittim ameliyat önlüğümü giydim,doktor geldi bir daha konuştuk,çizimlerini yaptı.damar yolu acildi ve ordan verilen iğne ile hersey bulaniklasti.gozumu açtığımda odamdaydim.cok usuyordum doğal olarak.uzerimi sıkı sıkı örttüler.esim ise gittiği icin yalnizdim ama bana yokluğunu hissettirmediler.usume geçince ağrılarımı hissettim.hemen agri kesici verdiler kesmeyince daha güçlüsünü verdiler ve yaklaşık 35 dakika sonra ağrılarım dindi,sonra da hic o derece ağrım olmadı şükürler olsun.yemegimi yedirdiler ve ayağa kaldırıp bir tur yürüttüler.aksam saat 19.00 a doğru hastaneden çıktım eve geldim esimle.bacaklarima bir kez baktım ve eşimden resim çekmesini rica ettim.iste o 3. resim ameliyattan hemen sonraki resim oluyor.artik daha mutlu olacağımı düşünüyorum.silikon takmak bir hata degildi ben boyle görüyorum.simdiki bacak hacminin boyle olmasında o ameliyatın da payı var ve ben en az 6 ayı rahatça istediğim seyleri giyerek geçirdim.etek giymedim evet ama etek giyme hevesim de pek yoktu zaten sorun etmedim.neyse özetle bunlar yaşadıklarım.hicbir ameliyatimdan ve doktorumdan pişman değilim ama kimseye su doktora git su ameliyatı ol diyemem.yasadiklarimi ve bunların icinde atladigim seyler varsa onları anlatmak icin buradayım.uzun oldu biraz kusuruma bakmayın....

Sorularınız olursa cevaplayabilirim.cunku hala burda olmamın tek nedeni bu...

şimdi oldu işte arkadaşlar tekbenmiyim size operasyon olmuş biri olarak daha çok yardımcı olacaktır resim göremeyenler için söyleyim bacakları gerçekten çok güzel oldu

çok teşekkürleer :)

arkadaşlık teklifimi kabul etmişssiin çok sevndim ama henüz mesaj sayım dolmadğı için resmlerine bakamıyorm peki şuanda son halinden memnun musuun ?

tebrizet ben de ameliyatın bir işe yaramamasından çok korkuyorum peki bu 2 sene içinde çok değişiklik oldu mu son halinden memnun musun ?

Arkadaslar,bazi kisilerin paylasimlari ve forum formati nedeniyle ayrilmistim fakat bana ihtiyaci olanlar icin tekrardan ama bu topikte bilgilerimi paylasmaya karar verdim.kazene tesekkur ederim:))bu foruma herzaman dedigim gibi cok sey borcluyum o yuzden De tekrar burdayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…