Ahmet karacalar'a bacak estetiği yaptırmayı düşünenler buraya lütfen !!

ben yazdım ama çıkmadı,iyikide çıkmadı haklısın herkes görecekti?hemen silemiyormuyuz sen alana kadar kalsa olmaz mı?soracağınız çok özel değilse buradan da yazın.

[SUP][/SUP]
zaten o gece kızınıza hayrınız olmayacaktır.yanınzda olmaması bence daha iyi çünkü anestezi insanı serseme çeviriyor.eğer öyle bir imkanınız varsa o parayı kıyafete yatırırsınız.:))
. Göremedim canım ya adresini bu arada da asistanını arayıp sordum cok teşekkür ederim ilgine

ya bu doktorun buralara yazan hastaları da ya 2 üyelik yada reklam amaçlı üyelik çıkıyor ben hiç bir şey anlamadım:44:

Son düzenleme:
ya bu doktorun buralara yazan hastaları da ya 2 üyelik yada reklam amaçlı üyelik çıkıyor ben hiç bir şey anlamadım:44:

Bende birsey anlamadım ne oluyor ki böyle diger Dr lar icin birsey yok aklı karışıyor insanın bir soru sorayım dedim sonra baktım böyle olmuş

Reklam amaçlı üyelik yazanlar başka forum reklamı yapanlar, 2. üyelik yazanlar üyelikten çıkarıldıkları için yeni üyelik ile sitemize gelenler..

Yani bu konu için reklam doktorun değil başka sitenin reklamı.

Son düzenleme:
Teşekkürler bilgi icin :) bende tam karar vermisken neler oluyor diye tereddüte düşmeye başlamıştım

Tecrübeli birini bulduğuma çok sevindim..geçmiş olsun öncelikle..bikaç sorum olacak, cevaplarsan çok sevinirim :) çünkü bu siteden başka hiçbiyerde doktorun herhangi bir hastasına ulaşma imkanımız olmuyor.hazır bulmuşken bırakmam :) öncelikle tam olarak ne yaptırdın? bacak inceltme mi , bilek inceltme mi, yağ aldırma vs. bir de sonuç nasıl? en önemlisi bu tabi.ben ayak bileğimin kalınlığından ve altbacak kaslarımın fazlalığından kurtulmak istiyorum.tabi bunun için muayene olmam şart biliyorum. ama sendeki fark nasıl? bir de en önemli 2. konu ne kadara malolduğu? yazmanda bir sakınca olmaz sanırım.yani en azından biraz bilgi sahibi olmuşsundur,ben bu işlemleri yaptırırsam ortalama nekadar tutatar acaba? kabaca bilsem bile bütçemi ayarlamam açısından önemli.çünkü mailden hala cevap yok.

Arkadasin uyeligi silindi malesef ayrica dr un tecrubeli diger hastalarida reklam yapiyor v.s sebeplerden yoklar artik dr reklami degil ama yagmurluk aciklama yapti ben kendisine birkacgun once muayene oldum ve operayon icin gun aldim muayene ve ucret hakkinda yardimci olmaya calisayim bacak yaptiranlar oldukca memnun kendisinden bende karin yaptiran bulamiyorum burada malesef muayene ucreti 200 lira eger operasyona karar verirseniz o odemenizden bu rakam dusuyor bacak maliyetini bilmiyorum malesef zaten dr senin sorununa gore fiyat veriyor benim arastirmalarim sonucu edindigim izlenim arastirdigim drla arasindaki fiyat farki hastane masrafinda cikiyor bir hastahaneye bagli calismadigindan hastane ucreti odemek durumundasiniz burada da 2 secenek var biri 3000 bin civarinda digeri 6 bin civarinda hastaneleride ozelden yazarim istersen eger nakit odeme ihtimaliniz varsa ciddi bir indirim yapiyor bana oldukca guven verdi zaten kendisi aciklamari gayet net yaptigindan cok soru kalmiyor soracak ve eger operasyona gerek yok ise yok diyede acikca soyluyor hazir gelmis biri olarak gormuyor sizi

çok teşekkür ederim bilgiler için :) doktorun güven vermesi çok önemli, ben de televizyondan biliyorum kendisini.en iyisi gidip biranönce muayene olup detayları öğrenmek.istanbulda oturmadığım için kısmet olmuyor bitürlü.şimdiden iyi operasyonlar diliyorum istediğiniz gibi bir sonuçla karşılaşmanız dileğiyle.. :))

Tesekkur ederim umarim sizde iyi bir secim yapip isteklerinize kavusursunuz

ben ahmet beyden randevu aldım önümüzdeki hafta y.dışında olduğu için ayın 17sine verdiler. bakalım bi görüşcem doktorla. gelişmeleri yazarım ben de.

bende uzun süre bacaklarımdan memnuniyetsiz bir şekilde gezdim birkaç doktorla görüştüm yağ enjeksiyonu ve implant için. para kazanma amacı dışında ahlaklı çalışanların hepsi aynı şeyi söyledi. bacaklarında herhangibir problem yok sadece ince istiyorsan implant ile kalınlaştırılabilir ama aynı şeyi sporlada yapabileceğimi söyledi ki bende bacakta yapılacak operasyondan çekiniyordum açıkçası. spora gidip bacak kası çalıştım ve gerçekten bacaklar kalınlaşınca çok güzell oldu:)
sizlere tavsiyem eğer problem bacakta çarpıklıksa sakın ama sakın yağ enjeksiyonu yada protez implant ile uğraşmayın, metin küçükkayanın sayfasını incelemenizi tavsiye ederim. kendisi kemiği düzelttiği için istediğiniz sonucu anca ondan alabileceğinizi düşünüyorum. ben metin bey ile de görüşme yaptım. çekilen röntgen sonucu bacakta hiçbir çarpıklık olmadığı kanıtlanınca spor yöntemine başvurmuş birisiyim. Dediğim gibi metin küçükkayayı birazcık araştırın memnun kalacağınızı düşünuyorum

ahmet beye amelyt oln warmı bende backlarımdan olmyı dusunuyorum ama krkuyorum nasl ıyıı yapablıo mu amelytı olan warmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…