Ahmet öğretmen mevzusu:)

Sınıfına davet etti:) görmek isterim dedim. Vs :) neyse işte sonra sen ne okuyorsuna geldi konu biraz konuştuk. sınıfını görmeye gidicem bakalım:) çocukları o kadar özgüvenli bakıyo ki kızlar.. Yetiştirene hayran olmamak gerçekten elde değil.

Ben duvarlara nekadar baktıysam adamı hatırlamıyorm beaa... instada ara

Bu güzel konu beni sadece aglatti. Yıllardır her cesit yöntem ve teknikleri, materyal tasarimlarini, fikirlerimi, fotoğraflarıni not tutup saklamiş, ataninca hayata geçirmeyi planlayan bir öğretmen olarak agladim. Hayallerimin bundan bi farki yoktu hele yeşertilmeyi bekleyen ağacım, ilk örneği olamadim ama bir gun ben de ornek olurum insallah.

İşini aşkla yapan insana ve ona aşkla bakan insana hayranim. Değerli olani fark etmeniz cok hoş üstelik bunu bircogumuzdan önce farketmissiniz. Bu biriyle beraber olmak istemenin tek kriteri olamaz ama onemli kriteri. Aslinda birine tam anlamiyla aşık olmuyoruz, onun düşüncelerimizdeki haline oluyoruz. Düşüncelerimizde eli yüzü ayni kalirken, karakteri, sahip oldugu değerleri biz sekillendiriyoruz. Ahmet Öğretmen'in kendisine aşık olunabilir cunku düşüncelerimizde onu yeniden sekillendirmeye gerek, zaten müthiş degerleri, fikirleri olan birisi.

Neyse kizma sakin ben sadece ona meslektasim gözüyle bakiyorum. Kaderiniz guzel olsun :)

Enee görev yaptığı okul benim eski evimin orada. Keske stajimi orada yapsaymisim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…