Ahmet öğretmen mevzusu:)

Bilmem ki cesaretlisin sonuçta mesaj atman bile büyük cesaretti
Tanımak istediğini söyleyemez misin yüzüne
Ben olsam güvenmezdim gerçi ama :)
Güvenmezdim derken? Gitme açısından mı? Ya ciddi kısmı işini iyi yapmasına duyduğum saygı. He evet adam güzel çocuk ama öyle hayranı fanı değilim nihayetinde derdim insan olarak tanımak. Ama bunu yüzüne söylesem resmen yürümüş olucam. O da kim bilir ne düşünücek. Denmez ki öyle

Evet tanımıyorsun sonuçta tamam öğretmen kimliğiyle tanıdın ama bakalım kendi kişiliği nasıl
Valla ben hiç anlamam ki muhabbete nerden girilir falan.. uzmandan tavsiye al sen

merak edip facesine baktım o ne öyle la. hatunlar dadanmış resmen. size mesaj attım diyen mi ararsın kalp atan mı
ben böyle birine yazmazdım şimdi baya ego yapmıştır ister istemez
ayıp yani kadınlarımız da görmemiş gibi
yanlış anlama sana demiyorum bilmediği adama kalpler atmak falan yuhh

Yok canım ya saçmalamışım zaten. Gitmiycem. Hiç mi sınıf görmedim ne gitcem işi gücü bırakıp be.

Anlık coşkular vol378494.

O fotoyu görmedim canım yorumları da görmedim. Ama doğrudur direkt atlayan çok. Ben en azından sınıf bahane ettim ama sınıfı merak ettiğim için kalkıp gitmediğimi de anlar yani bugüne davetliydim ama gitmedim salla canım ya reelde kimse mi kalmadı:)

olumlu şeyler hissediyorsan dene ama fazla da taviz verme boşver gitme. biraz zaman geçsin bakalım belli eder kendini

Bu konunun sonucunu merak etmiştim çok bulmak için bayağı uğraştım konuyu
Sanırım vazgeçmişsin
Muhabbet ilerlemedi mi aranızda =)

Sen fena yanmışsin anlaşılan tatlim yas kaç bakım senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…