- 15 Temmuz 2014
- 1.201
- 965
- 358
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Bence akillara dusurdun bile bu fikriUmarım biri bu konunun linkini Ahmet öğretmene atmaz :)
Ooooooooo hadi hayirlisiSınıfına davet etti:) görmek isterim dedim. Vs :) neyse işte sonra sen ne okuyorsuna geldi konu biraz konuştuk. sınıfını görmeye gidicem bakalım:) çocukları o kadar özgüvenli bakıyo ki kızlar.. Yetiştirene hayran olmamak gerçekten elde değil.
Aynenatyimmii kiz faceden linkiniiii :)
ama ne bilecek senin kim oldugunu :)
Yok@-agnes- gittin mi
Mesajı atarken çok emindin noldu ki :)Yokkararsızım ya
Gidicem ama ne dicem. Aaa sınıf çok güzel. Sonra? Sanki bi saçmalıyomuşum gibi geliyo.Mesajı atarken çok emindin noldu ki :)
Bilmem ki cesaretlisin sonuçta mesaj atman bile büyük cesarettiGidicem ama ne dicem. Aaa sınıf çok güzel. Sonra? Sanki bi saçmalıyomuşum gibi geliyo.
Güvenmezdim derken? Gitme açısından mı? Ya ciddi kısmı işini iyi yapmasına duyduğum saygı. He evet adam güzel çocuk ama öyle hayranı fanı değilim nihayetindeBilmem ki cesaretlisin sonuçta mesaj atman bile büyük cesaretti
Tanımak istediğini söyleyemez misin yüzüne
Ben olsam güvenmezdim gerçi ama :)
Evet tanımıyorsun sonuçta tamam öğretmen kimliğiyle tanıdın ama bakalım kendi kişiliği nasılGüvenmezdim derken? Gitme açısından mı? Ya ciddi kısmı işini iyi yapmasına duyduğum saygı. He evet adam güzel çocuk ama öyle hayranı fanı değilim nihayetindederdim insan olarak tanımak. Ama bunu yüzüne söylesem resmen yürümüş olucam. O da kim bilir ne düşünücek. Denmez ki öyle
Hahaha kimdenEvet tanımıyorsun sonuçta tamam öğretmen kimliğiyle tanıdın ama bakalım kendi kişiliği nasıl
Valla ben hiç anlamam ki muhabbete nerden girilir falan.. uzmandan tavsiye al sen
Yok canım ya saçmalamışım zaten. Gitmiycem. Hiç mi sınıf görmedim ne gitcem işi gücü bırakıp be.merak edip facesine baktım o ne öyle la. hatunlar dadanmış resmen. size mesaj attım diyen mi ararsın kalp atan mı
ben böyle birine yazmazdım şimdi baya ego yapmıştır ister istemez
ayıp yani kadınlarımız da görmemiş gibi
yanlış anlama sana demiyorum bilmediği adama kalpler atmak falan yuhh
olumlu şeyler hissediyorsan dene ama fazla da taviz verme boşver gitme. biraz zaman geçsin bakalım belli eder kendiniYok canım ya saçmalamışım zaten. Gitmiycem. Hiç mi sınıf görmedim ne gitcem işi gücü bırakıp be.
Anlık coşkular vol378494.
O fotoyu görmedim canım yorumları da görmedim. Ama doğrudur direkt atlayan çok. Ben en azından sınıf bahane ettimama sınıfı merak ettiğim için kalkıp gitmediğimi de anlar yani bugüne davetliydim ama gitmedim salla canım ya reelde kimse mi kalmadı:)
Canım gerçek his olsa şuan can atıyor olurdum. Ama burda kızlar fikir verdikçe vazgeçtim.olumlu şeyler hissediyorsan dene ama fazla da taviz verme boşver gitme. biraz zaman geçsin bakalım belli eder kendini
Bence de hoşlantı falan değildi seninki, karizmasından etkilenmişsindir, devamlı profiline bakınca da öyle hissettiğini sanmışsındırCanım gerçek his olsa şuan can atıyor olurdum. Ama burda kızlar fikir verdikçe vazgeçtim.
Bebek sevmeye bekleriz artık beybisieeeevlencesss çocuklarımız olcak çocuuuvmuzun odasını da boyicak
Sen fena yanmışsin anlaşılan tatlim yas kaç bakım seninKızlar hem komiğime gidiyo bu durum hem de aklımdan çıkmıyo
Belki ileride başka bir durumla gelip konu açmaya niyetlendiğimde bu konu başıma kakılacak:) ama benim akıl kuş olup uçtu..
Bu adam işini mükemmel yapmış ya hani, benim için fazla etkileyici..
Ben aldığı paranın hakkını veren, işine resmen aşık olan insanlara çok ama çok değer veren, saygı duyan biriyim.. Böyle bi adamın bir de tam sizin tipiniz olduğunu düşünün..
Motorun yaptığı dalga köpürtmesi falan diycem de cıvımayayım..
Yahu bu adam bu kadar yayılmadan önce ben bunu bi sayfada görüp "o nasıl duvar boyamak nasıl hevesli" diyip bi acayip olmuştum. Açıp açıp bakmalar falanne bileyim neyse..
Geçen gün anahaber bültenine bağladılar. O nasıl ses dedim. Konuşması ses tonu..
Şimdi ben bu adama bi kayfe içip 24 kasımı kutlamaya ne dersin tatlı çocuk desem nolur acaba ya
Şaka bi yana, ne yapabilirim kızlar? Ciddi ciddi düşünüyorum. Sonuçta öyle dizi film yıldızı değil bu adam. Bildiğimiz öğretmen. E ben de bu kadar yayılmadan önce de aynı şeyleri düşündüm. Yani gündeme gelmesinden etkilenmek de değil bu. Facebooktan görüp beğendim allahın emriylenasıl tanışabilirim, nasıl iletişim kurabilirim?
Çocuklara o kadar değer vermesi, konuşma tarzı, TİPİvecihiiim
Kızmayın alay etmeyin iki kelam edin şu kızçenize
Sizi çooook seviyorum
Ayy bugünleri de mi görecektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?