- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Bu troll oldugunu dusundugum sahsin yorumlarini coktandir ortalarda olmayan birine benzetiyorum.ortada bensibelim2 diye bir kadın ve bir adet kız kardeş olduğundan bile şüpheliyim..
çikolatakız benimde aklıma geliyor ne kızmış be şayet kızsa...Bu troll oldugunu dusundugum sahsin yorumlarini coktandir ortalarda olmayan birine benzetiyorum.
3 ayri uyeligi mi ne varmis. Elena-cikolatakiz digerini hatırlamıyorum. Eski uyeler daha iyi bilir.
Diego dur Allahini seversen zaten ortalik karisik.İcahilligimi bagislayin aisec ne nasil bi yeer ki k.bakmayin hepsini okuyamadim yorumlarin alintilarsaniz sevinirim
İnternet ortaminda forumlara vb. yerlere girip, hayali bir kimlikle ortalıgi karistirmak, provokasyon, eglenmek amacli seyler yazanlara troll denir.Yine cahilligime verin troll ne :-/
Sagolun cvp icinDiego dur Allahini seversen zaten ortalik karisik.
Op beni öp beni :)aha işte özün sözü budur gel öpüjem
Teskkurler aisec kotu bisi degikse kardesini nedn doldururki konu sahibi kiskanclik baska aciklamasi yokİnternet ortaminda forumlara vb. yerlere girip, hayali bir kimlikle ortalıgi karistirmak, provokasyon, eglenmek amacli seyler yazanlara troll denir.
Aiesec de bir ogrenci degisim programi, erasmus gibi. Ama -bence- ortami Erasmus'tan daha nezih.
sanmam kardeşimin fazla ortamı olmadı olsa söylerdi muhakkak. arkadaş gibiyizdir onla.
Yine cahilligime verin troll ne :-/
Hayır arkadaş Türkiye sınırları dışında kalan her yeri genelev zannediyor bence. Gümrükten geçer geçmez hoop başlıyor eğlenceler alemleradam kariyeri icin ordan oraya kosmus, dusunulene bak
her yurtdisina cikani elinde icki sisesiyle barda clupta hayal ediyorsunuz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?