Aile apartmanı!!!

Gamzelimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2019
33
6
1
30
Hayırlı akşamlar.
Başlıkta belirttim gibi aile apartmanı
Ramazan bayramından sonra tasincagm. Kayın babam müstakil evinin üzerine bi kat daha cıktı 2 katli ev toplamda 4 daire var. Alt katta kv karşısında eltim ust katta da ben ve eltim olucaz.
Çok tedirginliklerim var endişelerim var eltimgil kv de ile akrabalr aynı köyden ikisi ama.ben yabancıyım. Memleketm farklı hiç istemiyorum.tasinmak hiç de istemiyorum vesvese mi yapıyorum bilmiyorum ama içime sinmiyor oraya gitmek.
Bazen dışlandığımi bile farkediyorum orada nasıl olacak tamamen yerleşirsem bilmiyrm 2 yıllık evliyim artik hayatımın geri kalanı o evde nasıl.gecer.nasil sürer bilmiyorum..aile apartmanında kalanlar yazabilirler mi...

Burada aile apartmanını geçtim aynı mahallede oturduğu için sorun yaşayan insanlar var. Neden taşınıyorsunuz? Evliliğiniz ciddi anlamda zorlanabilir. Ayrıca özel hayatınıza müdehale, eşinizin ailesinin sözünden çıkmaması ve yalnız kalamama sorunlarınız en büyük problem olmaya başlayacak ileride.

2 yıl sonra neden bunu yapıyorsunuz? Maddi sebepler mi? Ben asla istemezdim. Bırak aynı apartmanı aynı mahalleye bile karşıyım.

Kirada otuyoruz kaynbabmda bütün oğullarını yanına alıyor ben hiç ıstemiyroum çok tartıştık eşimle ama kabul ettiremedim ev varken neden ödeyim kira diyor. Benim huzurumun mutluluğumn paradan daha önemli olduğunu anlatamdim bir türlü..zerre kadar istegimm yok taşınmaya...

Siz çalışıyor musunuz? Geçinmekte problem var mı?

Karsi apartmana bile tasinmak.istemedim kotu olduklarindan degil.. sonradan kotu olmamak icin. Araniz iyiyken bozulabilir. Kv neyse de elti 3 elti nasil gecineceksiniz bilemem...

Aynen oylee. Sanki oraya gidince esimle bile bribimze vaktimiz olmayacagina sanki kendi evimzde degil surekli annesigilde veya abisigille olur zannediyrm. Tamamen duzenim degisecek cok törpulenicem heralde orda

resmen atese atliyorsunuz.sakin kendinizi ikna edip amannn ne kadar kotu olabilir ki demeyin.siz tasindiktan en fazla 1 hafta sonra buraya konu acmazsaniz hic bisey bilmiyorum

resmen atese atliyorsunuz.sakin kendinizi ikna edip amannn ne kadar kotu olabilir ki demeyin.siz tasindiktan en fazla 1 hafta sonra buraya konu acmazsaniz hic bisey bilmiyorum

Ikna etmeye calisiyorum ama olmuyor ikna olmuyorum olamiyorum. Buyuk tartismalarmz oldu oluyor ama hala vazgecilmiyor illa gidilecek sanirim

Benim yemem icmem ayri olacak. Rabbim sabr versin sizede
Yani genelde aynı ev içinde mi toplanıyorlar acaba, sürekli seni yanında beklerler mi? Benm kv öyle
Üst katta eltim var. Bi misafir gelsin aşağı çağırır hizmet etsin yardım etsin diye
Yatılı misafir gelse ona gönderir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…