2 yıl sonra neden bunu yapıyorsunuz? Maddi sebepler mi? Ben asla istemezdim. Bırak aynı apartmanı aynı mahalleye bile karşıyım.
Kirada otuyoruz kaynbabmda bütün oğullarını yanına alıyor ben hiç ıstemiyroum çok tartıştık eşimle ama kabul ettiremedim ev varken neden ödeyim kira diyor. Benim huzurumun mutluluğumn paradan daha önemli olduğunu anlatamdim bir türlü..zerre kadar istegimm yok taşınmaya...
Aile apartmanındayım 11 senedır zor yanları cokk oldu ama ıyı taraflarıda var ha bana sorsanız kesınlıkle baska ılce derdım mahalleyı gectım
Siz çalışıyor musunuz? Geçinmekte problem var mı?
Karsi apartmana bile tasinmak.istemedim kotu olduklarindan degil.. sonradan kotu olmamak icin. Araniz iyiyken bozulabilir. Kv neyse de elti 3 elti nasil gecineceksiniz bilemem...
Valla keşke gitmeseniz oraya.
Ama ben kvlerle aynı evde yaşıyorum 2,5yıldır. Keşke ayrı olsa da üst katı olsa
Hayir calismiyorum gecimde problem yok elhamdullillah.
Ama yinede kira odemek salaklikmis beyefendiye
resmen atese atliyorsunuz.sakin kendinizi ikna edip amannn ne kadar kotu olabilir ki demeyin.siz tasindiktan en fazla 1 hafta sonra buraya konu acmazsaniz hic bisey bilmiyorum
Yani genelde aynı ev içinde mi toplanıyorlar acaba, sürekli seni yanında beklerler mi? Benm kv öyleBenim yemem icmem ayri olacak. Rabbim sabr versin sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?