Aile apartmanı!!!

Canım bende altlı üstlü oturuyorum eltimde bi üst katımda mesafe koyduktan sonra sıkıntı olmaz benim eltim olsun kayınvalidem olsun aramadan asla gelmezler yeterki o ince mesafeyi koyabil güzel yanları yok desem yalan olur güzel taraflarıda çokca var ama tabi kişiden kişiye degişir uyumlu olmalarıda önemli

Evet beklerler aile yapilari oyle obür 2 eltim surekli berabr yemek cay ne zaman gitsem oraya öyleler
Ama oldu ki gidersem insaAllah gitmem taviz vermem pek belli bi sinır olur onlarla aramda

Evet benimde niyetim bu onemli olan o mesafeyi saglayabilmek. Aramazlar sanmiyrm o kadar ince insanlar degillerr aslaada bakalimm

aynı apartmanda yaşamış biri olarak çok pişmanım kesinlikle gitme bir bahane bul

Biz kaçmaya çalışıyoruz siz aile apartmanı diyorsunuz.Allah yardımcınız olsun.2 elti bir kv ile çok zor.En ufak bi imkan varsa taşınmazın sakiiinnnn

Cocugunuz var mi? Yoksa yapmayin bi sure gidisat nasil olacak bi gorun once.. Sanirim tasinmaktan baska careniz yok. su durumda temkinli olmakta fayda var.. tasindiginizda hata yapmadan, kimseyi kirmadan mesafe koyma konusunda nasil davranmaniz gerektigini simdiden dusunmeye baslasaniz iyi olacak

Rest cekip, annenlere gidebilirsin. Ben olsam öyle yapardim. Bana üstüne para verseler ne kendi annemler ile beraber, ne kv'de ile beraber yasamazdim.

Bana dedi yani esim kendi ailen olsa güle oynaya giderdin diye ,
Ama ben asla kendi ailem bile olsa kabul etmezdimm dedim ona cunki benjm ailemde karisir bi yerde tabi.
Oturdugumz apartmandakilerle, ailem bir mi diyor benim ailemn yanı daha iiyi dior

Suan oturdugum apartmandakileri hergun gormek konusmak zorunda degilim ki ben ama orda mecburrr
Bi kavgamizda onlar kapiya damlamazlar ne oldu diye ama orda her an kulaklari bizimle bisey olsa şıp kapida olurlar yok ya zor zor zor

Benimde altta halası gelini oğlu torunlarıyla üstte teyzesi üstte anası yaşıyo kaç bacım kaç buralar cehennem ne kadar uzak o kadar iyi.

Evet tasinmaktan baska care yok suan
Cocugumda yok suan.. evet psikolojikmen hazrlanmaya calisiyorm

Sevisince her sesi duyarlar, banyo sesini duyarlar. Bundan sonra seks meks yok ta diyebilirsin. Ki yapmazsin bence. Burda dert yaniyorsun fakat fazla dertli degilsin. Cidden zoruna gitse, resti cekerdin. Cekmiyorsun, demek o kadarda zoruna gitmiyor..

Sevisince her sesi duyarlar, banyo sesini duyarlar. Bundan sonra seks meks yok ta diyebilirsin. Ki yapmazsin bence. Burda dert yaniyorsun fakat fazla dertli degilsin. Cidden zoruna gitse, resti cekerdin. Cekmiyorsun, demek o kadarda zoruna gitmiyor..

Ahh.. ailemde oraya gitmemi istedigi icin rest cekmem cok zor canimmm... demedigimm kalmadi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…