Aile apartmanı!!!

Ahh.. ailemde oraya gitmemi istedigi icin rest cekmem cok zor canimmm... demedigimm kalmadi ki
Ben olsam ben de istemem aile apartmanında oturmak, oturan tandıklarım var kimisi günlerce görmez birbirlerini kimileri var hergün görürler hatta 3 öğün yemeklerini sadece tek evde yiyende var.

Ev yapımında para kimden çıkacak peki eşininde katkısı olacak mı.

Evi kayinbabam yapti esiminde katkisi var az cok.
Ev bitti zor kaba islerini k.b yaptrdi ufak tefek seyler bize kaldi oda ramazan bitene kadar anca biter

Babam apartman dikti. Evlenen geldi. Sırasıyla 4 elti bir apartmana girdi. Eltiler birbirlerini yedi. Rahmetli annem çok çekti. Annem vefat etti. Babamın tek söylediği söz; ellerim kırılsaydı da üst katları yapmasaydım, evlenen defolup gitseydi olan eşime oldu dedi.

Çünkü annem hipertansiyon ve şeker hastasıydı. Bu eltiler birbilerini yer anneme sıçratırlardı olayları. Garibim üzüntü, sinir stresden daha da çok hastalandı.

İyi ki ben değilim. Kaldıramazdım aile apartmanını.

En iyileriyle oturuyorum, yuzume diyemiyorlar ama arkamdan konuşuyorlar. Eşin önemli ama oda sanki bira aileci

Şöyle söyleyeyim aile apartmanında yaşıyorum... İlk işimiz bir ev bulup başka bşr muhite taşınmak ...

En iyileriyle oturuyorum, yuzume diyemiyorlar ama arkamdan konuşuyorlar. Eşin önemli ama oda sanki bira aileci

Evet 2 senedir evliyim baska yerde otuyorum ev yapilana kadar farketmemstim aileci oldugunu ev yapildndan beri bende hissediyorum daha varmadan cok ailecil oldugunu

Yazik ya uzüldum..

Yazik ya uzüldum..
Bizde çok üzüldük. Bi olay anlatayım. İki elti birbirine girmiş. Sırasıyla aşağıya anneme inmişler. Biri diğeri için saymış, diğeri bunun için saymış. Bağıra bağıra. Annem fenalaşmış hemen acile götürmüşler, dil altı hapı vs verilmiş. Ablam dayanamamış yeter gidin kavganızı yukarda yapın annem sizin yüzünüzden kaç kere acillik oldu demiş. Taktılar mı hayır. Yine devam ettiler. Kocaman sıfır daire ev verdi babam, düğünlerini yaptı. Eşyalarını aldı. O kadar çok takı taktı. Onlar da anama taktı. Allah topunun birden belasını versin.

Yazik ya uzüldum..
Sizin aileniz ne diyor bu duruma,oraya taşınınca yemekleri tek yerde yiyelim olayları olmaz inşallah,kayınvalideye misafir geldiğinde sürekli seni çağırır mı senden temizlik bekler mi.

Böyle kabile gibi alt alta üst üste yaşamaktan ne keyif alıyorlar anlamıyorum. Farklı yerde oturanı kurtlar kapıyor gibi bir yere toplaşıyorlar, sonra kendi içlerinde birbirlerini yiyip duruyorlar.

Siz çalışıyor musunuz? Çalışıyorsanız "güle güle" deyin, gitsin otursun anasıyla. 2 gün sonra paşa paşa döner.
Çalışmıyorsanız da rest çekip ailenize gidin. Ailenizin haberi var mı bu durumdan?

Sizin aileniz ne diyor bu duruma,oraya taşınınca yemekleri tek yerde yiyelim olayları olmaz inşallah,kayınvalideye misafir geldiğinde sürekli seni çağırır mı senden temizlik bekler mi.

Benim ailem onayliyor tasinmami malesef.

Olsa bile ben kabul etmem yemekler tek yerde yenir sade yatmaya gidilir olmaz yani ben dedim bunu onlarada

Dimi aynen oyle uzakken daha tatliydik simdi nasil olur bilmiyrm..
Ailemin haberi var ama onlarda istiyolar yani tasinmami

Kira ödemek istemiyorsa satsın o evi başka yerde ev alsın o halde daha şimdiden sıkıntıya girmişsin kendi içinde oraya gidince çok çok zor olur

Evet bende oyle dedimm az olsun yemegimiz tuzumuz,,
Ama huzurumz olsunn dedimm esime ama kabul ettiremedimm
Bu konu yzünden her animiz tartismayla geciyor anlatamiyorum derdimi
ah ahh.iste eslerin bu kafada olmasi cok kotu.vazgecme ihtimali yok belli ki.eltilere ve kayinvalideye sinir koymanizi da kabul etmez muhtemelen.iliskinizin bozulacagi kesin zaten de.eltilerle durduk yere kavga cikarip sizi asla cagirmamalari evinize asla adim atmamalarini saglayabilir misiniz acaba.cok zor durum.insallah bir aksilik cikar da o apartmana tasinamazsiniz hicbir zaman diye dua edebilirim ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…