Aile apartmanı??

Merhaba, nişanlıyım ve önümüzdeki yaz düğünüm olacak eşimin babası güzel lüks Bi binadan ev verdi bize ama ablasına da verdi ablası orda oturacak bizimde orda otırmmaızı istiyorlar kendilerinde gelecekler muhtemelen oraya Bn istemiyorum onlarla oturmayı çok iyi insanlar anlayışlılar görgülü insanlar ama o kadar yakın olmak istemiyorum Bn konuşuyorum nişanlım la babamı karşımıza almayalım adam en güzel yerden ev alıp verdi diyor ne yapmslıyımmm
Bence bi şekilde halledin bu durumu çünkü dünyanın en iyi insanıda olsalar dünyanın en iyi insanıda olsan olmuyor yakın bir arada olmuyor hiç bulaşmayın derim

Verseler bir dert vermeseler bir dert bu erkek ailelerinin her şey bizim herkes bizim tavrından gına geldi verdiysen artık o ev onlarınsa bırak satıyorlar mı kiraya mı veriyorlar ya da sat evi parasını ver gidin istediğiniz yerden alın de zorbalık başka bi şey değil

Ve bence kabul etme kirada otur lüks olmasın ama kafan rahat olsun ailen bir gelir ili gelir üçüncü gelişinde kaynanan gelir baş köşeye kurulur burası benim de evim diye benden söylemesi

Ben ev alırken hiç fikir sorulmadan aynı binadan ev alınmasını hoş bulmadım bir kere o evi çocuklarına alıyorsan onlarında fikrini almak gerekmez mi ? Benim fikrimi de belirtmem gerekirse erkekler ailelerini kırmaktan korktukları için bazı şeyleri bize empoze ediyorlar ama sonradan yaşayarak onlarda bunun pişmanlığını yaşıyorlar. Sanırım ben yapamazdım istediğin kadar sınır çiz bu sefer bir noktadan sonra sen kötü olabilirsin..
Önceden alınmış ev yeni diyil

Su devirde ev kredisi borcuyla cebellesen biri olarak oyle bir kayınpederi karsima almam devir zor kapini kapat isine gücüne bak mesafe koyacaksan yine koy ama kıymet ve deger bil...

Ben iki durumu da yaşadığım için sahipsizlik daha iyi.
Eğer hala orda olsaydım çocuklarım beni anne bilmeyecekti. Eltimden biliyorum.
Haklisin bende uzaktayim hepsinden ve maddi manevi biz kazandik birikim yaptik uzerimizde soz haklari yok hatta biz ebeveyn gibiyizn70 yasinda insanlara bize danisirlar 8 eltiyiz onlarla normal konusurlar cogu akraba zaten benle canim kizim diye cunki ben onlara yuk degilim aksine katkim var.Uzaktan uzaga pek bi mutluyuz :) ama yakinimda olduklari da oldu birsey itiraf edeyim ayni ev icinde yasadik 1 sene yine mutluyduk ben cizgimi cekmistim odam benim mabedimdi ozelimdi.Yaslilar haliyle bana muhtac kalirlarsa basimla beraber bakarim onlar benim cocuklarimin atası.Birgun bende kaynana olacagim :) Saygi ve sevgi = Mutlu eş mutlu cocuklar.Ama yakin olmak cok sorun getirir bazen cocuklar tek elde yetismeli
Ve ozellikle belirtecegim biz iki.farkli kulturun cocuklariyiz tek dil olduk birlestik.

Şahsen ben aile apartmanı istemem ama aile iyiyse ve karismak gibi bi durumları yoksa oturun bence kiraya cikmaktansa

Haklisin bende uzaktayim hepsinden ve maddi manevi biz kazandik birikim yaptik uzerimizde soz haklari yok hatta biz ebeveyn gibiyizn70 yasinda insanlara bize danisirlar 8 eltiyiz onlarla normal konusurlar cogu akraba zaten benle canim kizim diye cunki ben onlara yuk degilim aksine katkim var.Uzaktan uzaga pek bi mutluyuz :) ama yakinimda olduklari da oldu birsey itiraf edeyim ayni ev icinde yasadik 1 sene yine mutluyduk ben cizgimi cekmistim odam benim mabedimdi ozelimdi.Yaslilar haliyle bana muhtac kalirlarsa basimla beraber bakarim onlar benim cocuklarimin atası.Birgun bende kaynana olacagim :) Saygi ve sevgi = Mutlu eş mutlu cocuklar.Ama yakin olmak cok sorun getirir bazen cocuklar tek elde yetismeli
Ve ozellikle belirtecegim biz iki.farkli kulturun cocuklariyiz tek dil olduk birlestik.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama eşimin annesi her şeyi kontrol etmek isteyen biriydi. Eşimle birlikte olup olmadığımı kontrol ederdi rahatsız kadın. Ben de çizgimi çekmiştim ama çok yüzsüzdü. Yoktan asla anlamaz.
Yaşı da genç bu arada.

yani büyük konuşmak gibi olmasın ama ben asla kabul etmem.ille de kabul edeceksen en baştan o eve yerleşildiği andan itibaren akraba gibi davranmaya değil de yabancı komşu gibi davranırdım.baştan soğuk davranırsan ,"ne var benim oğlumun evi" şeklinde düşünmelerini engellersen belki bir derece mesafeyi, durmaları gereken yeri bilirler.

Ben ne kizimla, ne oglumla ayni apartmanda oturmak istemem. Su an kizimla ayni sokaktayiz ama balkonlardan birbirimizi gormuyoruz. Oglum 25 km uzakta. Oldu ya, gun geldi ayni apartmanda oturmak zorunda kaldik. Iliskimiz yakin bir komsu iliskisinden oteye gecmez, izin vermem. Belki kayin aileniz de benim gibi dusunen birileridir?

Riske atmak istemiyorsanuz da, net bir sekilde soyleyin. Yillar once daha gelinimi bile tanimazken, ogluma acik acik soylemistim. Nasil yani, oglunla komsu olmak istemiyor musun diye cok sasirmisti. Gerekcelerimi anlatinca, haklisin demisti. Siz de acik olun...

Ayy bu konuya esim yorum yazsin isterdim
Kendisinin bana söylediklerini ileteyim
"Ailemle cok iyi geciniyordun tam hayallerimdeki gibi bisey diyemedim seni uyaramadim cunu gec kalmıştım.
Sen dengeyi kurarsin diye güvendim l o saatten sonra bozmak istemedim o tabloyu
Keske en bastan hic oturmasaydik bi kadar yipranmazdik. seni dinlemeliydim."
Ayni aprt oturdum 3 ben 2 kv kp gorumce 1 evli gorumce
Çalışıyordum hafta 1 2 ev oturmasi bazen
Misafirime misafirine karisma yok
Anahtar verme yok
Ozel hayat yok
Ytk odasi dahil hep bi sessiz olalim modu
Sonuc yurutmedik olaylar basladi
Kv kizlarini tuttu oglunu dolayli beni direkt karsina aldi kp vefat etti isler cigrindan cikti.
Cenaze dedim insanlar degisir daha beter oldu.2 yil sonra ben atandim esimle tasindik son kez esyalari aldik yeni kiraci evi gordu
Gorumcelerin haberi oldu
vay efendim kiraya veremezsin dediler
5 yil once kp herkesi zorla getirdi ayni aprt. Vay ben hamile halimle tasindim kirayi alamazsjn yok bizimde hakkimiz dava acariz vs vs tum komsulara rezil olundu degermiydi bence hayir biz o donem yuku miktarda cift terapisine odeme yaptik
Bosanmanin esiginden donduk
Sacma sapan bunlarla ugrasmaktan evliligimiz yiprandi ve cocuk vs dusunemedik yillarimiza yazik oldu ne icin bedava ev mi
Kalsin canim en basindan kalsim dedim dinletemedim inşallah dinler esin hatta ben evlilik oncesi buralardan cikmadim taktik namina sen de ac o basliklari okut adama bol sans

Ben ne kizimla, ne oglumla ayni apartmanda oturmak istemem. Su an kizimla ayni sokaktayiz ama balkonlardan birbirimizi gormuyoruz. Oglum 25 km uzakta. Oldu ya, gun geldi ayni apartmanda oturmak zorunda kaldik. Iliskimiz yakin bir komsu iliskisinden oteye gecmez, izin vermem. Belki kayin aileniz de benim gibi dusunen birileridir?

Riske atmak istemiyorsanuz da, net bir sekilde soyleyin. Yillar once daha gelinimi bile tanimazken, ogluma acik acik soylemistim. Nasil yani, oglunla komsu olmak istemiyor musun diye cok sasirmisti. Gerekcelerimi anlatinca, haklisin demisti. Siz de acik olun...
Ben de evlenmeden oturdum konustum dedim ki
Kac yil omrumuz var bilinmez belki 25 30 sene yuz yuze bakicaz endiselerim var hep iyi olmak isterim ama buyuklerim fazla muhabbet tez ayrilik getirir derler. Dedim haklisin dediler kp ben de herkes gipta etsin istiyorum nasil mutlular diye dedi ama olmafi iliskiler tek tarafli korunamiyor malesef :/
Takdir ettim harikasınız

Ben de evlenmeden oturdum konustum dedim ki
Kac yil omrumuz var bilinmez belki 25 30 sene yuz yuze bakicaz endiselerim var hep iyi olmak isterim ama buyuklerim fazla muhabbet tez ayrilik getirir derler. Dedim haklisin dediler kp ben de herkes gipta etsin istiyorum nasil mutlular diye dedi ama olmafi iliskiler tek tarafli korunamiyor malesef :/
Takdir ettim harikasınız
Cok yakin oturmak benim mahremiyet anlayisima ters, esim de boyle dusunuyor. Oglum ve gelinim, ailemden gelen miras hakkiyla aldigimiz evde oturuyorlar. Halen borcunu oduyorum. Onlar da kira odemeyerek birikim yapiyorlar. Oturmak istedikleri kadar otururlar.

Agiz tadi, huzur onemli. Dip dibe olmaya gerek yok. Herkes evinde kendi haliyle hallensin. Her seyi duymayalim, bilmeyelim...

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama eşimin annesi her şeyi kontrol etmek isteyen biriydi. Eşimle birlikte olup olmadığımı kontrol ederdi rahatsız kadın. Ben de çizgimi çekmiştim ama çok yüzsüzdü. Yoktan asla anlamaz.
Yaşı da genç bu arada.
Canim gencse sıkıntı yasli olunca bi gardlari dusuyor ,benimkilerde de vardi o huy :) gece uyaniklardi hep neyseki beraber degiliz artik onlarla..

Ben aile apartmaninda oturuyorum. Ilk evlendigide o kadar sey degilmis yaww dedim ama simdi 2.5 yilik evliyim asla e katha diyorum. Oteki turlu de kotu olacaksin boylr ol bastan. En azindan icini disini bilmesler

Back
X