Evet haklısınız kiralar çok yüksek ama arabanın yarı parasını bankaya koyarsam ordan gelicek paranın üzerine 2-3 bin ekleyip kirada oturabilirim başka zaten herhangi bir borcum yok. Maalesef 700000 ev almak için yeterli olmuyorEvinizde huzur istiyorsanız aile apartmanından çıkın kiraya gidin. Tabi ekonominiz de önemli.Şundan birkaç sene önce açsaydınız konuyu hiç durmayın hemen gidin kira ödenir bir şekilde derdim ama şimdi kiralar da uçtu. Kiranızı rahatlıkla ödeyebilecek durumda mısınız?
Dediğim gibi arabamızı satıp yarı parasını bankaya koyarsak ordan gelen paranın üzerine 2-3 bin ekleyip kirada oturabiliriz ama 700.000 ev almak için maalesef yeterli olmuyorKira bile olsa cıkun ha kira olmaz diyorsanuz borclanıp ev alın fiyatlar ucmadan
Eşim ben ne istersem onu yapmaya hazır olduğunu söylüyor yani kısacası karar vermesi gereken benim, küçük bebeğim var ve aile apartmanında büyütmek gercekten zor babasına benziyor- ek gıdaya başla- hep gelin- misafir gelince çağır durumları canımı sıkıyor. Yani kısacası her kafadan bir ses çıkıyor. Tabi insanlara sorunca kendi evin varken niye kira ödeyeceksin salakmısın diye tepki alıyorumKocaniz arkanizdaysa hic durmayin. Kimse ölmüyor kirada yasadi diye. Biraz daha az harcarsiniz ama huzurunuz olur en azindan
Gerçekten inanılmaz sıkıntılı durumlarKorku gerilim filmlerinde yeni bir kategori olmalı bu "Aile Evi" teması. Çıkış yok, geçen yaz aile evinde ne yaptığını biliyorum vs film serileri çekilse ya.
Maalesef pesinatimiz ev almaya yeterli gelmiyor faizler çok yüksek ve bankalar kolaylıkla o kadar kredi vermiyor. Yoksa tabiki önceliğimiz hep ev almaktıAile apartmanı pişmanlıktır.. dipdibe koloni halinde yaşamak kabus gibi.. yerinizde olsam arabayı satıp peşinat yaparak ev satın almaya bakardım. Kiraya çıkmak anı kurtarmak olur gibi
Arayı bozup kapınızı kapatsanızEşim ben ne istersem onu yapmaya hazır olduğunu söylüyor yani kısacası karar vermesi gereken benim, küçük bebeğim var ve aile apartmanında büyütmek gercekten zor babasına benziyor- ek gıdaya başla- hep gelin- misafir gelince çağır durumları canımı sıkıyor. Yani kısacası her kafadan bir ses çıkıyor. Tabi insanlara sorunca kendi evin varken niye kira ödeyeceksin salakmısın diye tepki alıyorum
Evet tek çalışan maaşı iyi çok şükürZorlanırsınız.
Eşiniz tek çalışan mı? Bu devirde kira da ödenmez.
Mümkün değil konusu açıldığı zaman bile çıkmaya güvenen çıksın keyfi bilir diyorKiraya ciksaniz su an oturdugunuz evi kiraya verseniz kirayi siz alsaniz musade ederler mi buna mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?