Aile apartmanı

Ojesever

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
54
19
18
27
Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim ve aile apartmanında kayinvalidem ve eltimle birlikte yaşıyorum. Geldiğim günden beri hep ev alıp gitmek istiyordum ancak maalesef bu fiyatlarda pek mümkün görünmüyor. Arabamız var. Arabayı satıp bir kısmıyla tekrar araba alıp kalan kısmını bankaya koymayı ordan gelen paraylada kiraya gitmeyi düşünüyoruz. Ama kafamız çok karışık. Lütfen bana akıl verin sizce ne yapmalıyım?

Evinizde huzur istiyorsanız aile apartmanından çıkın kiraya gidin. Tabi ekonominiz de önemli.Şundan birkaç sene önce açsaydınız konuyu hiç durmayın hemen gidin kira ödenir bir şekilde derdim ama şimdi kiralar da uçtu. Kiranızı rahatlıkla ödeyebilecek durumda mısınız?

Evet haklısınız kiralar çok yüksek ama arabanın yarı parasını bankaya koyarsam ordan gelicek paranın üzerine 2-3 bin ekleyip kirada oturabilirim başka zaten herhangi bir borcum yok. Maalesef 700000 ev almak için yeterli olmuyor

Kocaniz arkanizdaysa hic durmayin. Kimse ölmüyor kirada yasadi diye. Biraz daha az harcarsiniz ama huzurunuz olur en azindan
Eşim ben ne istersem onu yapmaya hazır olduğunu söylüyor yani kısacası karar vermesi gereken benim, küçük bebeğim var ve aile apartmanında büyütmek gercekten zor babasına benziyor- ek gıdaya başla- hep gelin- misafir gelince çağır durumları canımı sıkıyor. Yani kısacası her kafadan bir ses çıkıyor. Tabi insanlara sorunca kendi evin varken niye kira ödeyeceksin salakmısın diye tepki alıyorum

Aile apartmanı pişmanlıktır.. dipdibe koloni halinde yaşamak kabus gibi.. yerinizde olsam arabayı satıp peşinat yaparak ev satın almaya bakardım. Kiraya çıkmak anı kurtarmak olur gibi
Maalesef pesinatimiz ev almaya yeterli gelmiyor faizler çok yüksek ve bankalar kolaylıkla o kadar kredi vermiyor. Yoksa tabiki önceliğimiz hep ev almaktı

Mutsuzsanız kiraya çıkmak mantıklı. Arabayı satmadan kirayı karsilayamiyormusunuz?Eğer eşinizin üstüne ev yoksa toki cekilislerine niye katılıp şansınızı denemediniz?Belki çıkardı.Bende aile apartmanında oturuyorum ama benimki farklı huzurluyum.Rahatsizlik vermezler benimkiler.

Arayı bozup kapınızı kapatsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…